Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Nattens Hockeymatcher 2 Januari

Hockeymatcher inatt

Det väntar en riktig hockeyfest natten mellan 2 och 3 januari. Vi går igenom samtliga spännande hockeymatcher: NHL spel samt JVM hockey kvartsfinaler. Vi exkluderar speltips på Kanada i matchen mot Schweiz då för det är en spiketta med alldeles för låga odds. Det är inte ens värt att lägga pengar på Kanada inatt. Däremot så finns det en rad andra fantastiska hockeymatcher som det går att vinna pengarna på. Låt oss börja med JVM. I stället för att spela Powerplay och Hockey Bomben 1, väljer vi att presentera samtliga bra hockeymatcher som är på gång inatt.

Nattens JVM kvartsfinaler

Tjeckien  – Finland

Det har inte riktigt lossnat för Finland ännu, men det syns ändå att kunnandet är stort och nu är det dags att plocka fram det lilla extra. Tjeckien har vissa toppar, men bredden duger inte.

Sverige – Slovakien

Sverige går in som megafavorit till matchen och visst är det bra chans, men samtidigt kan det vara lite otäckt. Tar Slovakien ledningen kan nerverna spela ett spratt. Det ska inte behöva ske.

USA – Ryssland

Båda lagen är nog rejält missnöjda med motståndet i kvarten. USA visade sin härliga moral i utematchen mot Kanada. Ryssland har inte nått sina högsta höjder ännu. Ettan bör sitta.

Nattens NHL matcher

Carolina – Washington

Bra offensiv hos båda lagen. Carolina har spelat bra på sistone och Sebastian Aho har visat stormform och gjort mål i nästan varje match. Washington vaknat till något men Carolina favorit.

NY Islanders – Boston

Islanders gör sina främsta insatser på hemmaplan. Men möter nu ett Boston som spelat riktigt bra på sistone. Patrice Bergeron öser in mål och gör att laget borde ligga närmast segern även här, om man får tro odds från online bettingbolag. Vår hockey expert håller bara med och vi satsar pengar på Boston till ett odds på 1,85.

Philadelphia – Pittsburgh

Philadelphia ryckte upp sig under december men hade en formdipp under julen, där det blev tre raka förluster men vann borta precis före nyår och formen pekar uppåt igen. Pittsburgh har problem på bortaplan.

Toronto – Tampa Bay

Tampa Bay har hittat formen på allvar och verkar ha något stort på gång denna säsong. Toronto noterade två tunga förluster precis före nyår och dagsformen är klart bättre hos Tampa.

Montreal – San Jose

Montreal har haft en tung roadtrip med fyra förluster och en stor oförmåga att göra mål. Tillbaka på hemmaplan är det bara uppryckning som gäller. San Jose i bra form innan 0-6-smällen mot Dallas. Favorit här.

Minnesota – Florida

Florida kommer från fyra raka hemmamatcher som inneburit fyra segrar. Laget har inte släppt in många mål och håller det i sig blir det svårt för Minnesota. För hemmalaget gäller det att finländaren Granlund vaknat på rätt sida.

St Louis – New Jersey

New Jersey visade bra form precis runt jul men därefter har laget noterat förluster i takt med att Jesper Bratts måliver mattats.St Louis är ett bra hemmalag och gäller som favorit.

Dallas – Columbus

Med en offensiv kader med Radulov, Seguin och Pitlick i storform har Dallas levererat stordåd. 6-0 mot San Jose var imponerande. Columbus har släppt in 15 mål på senaste tre matcherna. Klar etta.

Colorado – Winnipeg

Två lag i bra from, vilket gör matchen oviss. Båda lagens offensiv har imponerat stort på sistone. Hemmaplansfördelen för Colorado kan bli den avgörande faktorn i den här matchen.

Edmonton – Los Angeles

Ungdomliga Edmonton såg ut att vara lite på gång men tre raka förluster senare gör att Los Angeles går in till den matchen som favorit. LA har tillhört NHL:s främst gäng hela säsongen. Att spela på odds på gästerna är bara att rekommendera. De kammar säkert hem tre poäng.

Vancouver – Anaheim

Tidigare AIK-spelaren Rickard Rakell är skållhet och har gjort mål i fem raka matcher för Anaheim. Han har ryckt med sig övriga laget till segrar på sistone. Vancouver i usel form.

Vegas – Nashville

Nykomlingen Vegas fortsätter att imponera stort och det verkar inte spela någon roll vilket lag som är på andra sidan – det blir seger ändå. William Karlsson tremålsskytt senast.