Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Inför Kvällens NHL Hockeymatcher 27 December

Kvällens NHL Bild: Ottawa

Ikväll eller snarare sagt natten mot torsdag väntar en fullspäckad NHL-kväll med en massa fantastiska hockeymatcher. Vi på Ettkrysstvå bjuder dig på korta hockeytips inför kommande omgång. För att spara allas vår tid nöjer vi oss med ett par rader om varje NHL-match som spelas. Glöm inte tippa Powerplay och Bomben1 idag. Kupongerna innehåller både matcher från NHL och andra hockeyligor. Precis som vi gör varje gång när Svenska Spel har dessa kupongen i dagens utbud, hittar du speltips på samtliga på vår startsida.

Boston – Ottawa

Boston börjar att trumma igång efter en ganska knackig höst. Har nu fyra segrar i följd och håller hög klass i grunden. Ottawa är en av höstens stora besvikelser och någon ljusning syns inte. Ettkrysstvå tippar etta i denna hockeymatch.

Carolina – Montreal

Carolina tog två raka segrar innan julvilan och har därmed vunnit fyra av sina fem senaste. Spelet har verkligen fallit på rätt plats den senaste tiden. Montreal hittar ingen stabil nivå. Vi tror på en ny vinst för Carolina här. Tre poäng för hemmalaget och en spiketta.

New Jersey – Detroit

New Jersey Devils har fyra segrar i följd och är ett av ligans mest formstarka lag. Har övertygat i höst och ser riktigt starkt ut den här säsongen. Detroit har det mycket tuffare. Även i denna NHL-match rekommenderar vi dig att satsa pengar på hemmaseger.

NY Islanders – Buffalo

New York Islanders tog en övertygande seger mot starka Winnipeg strax innan jul och formen är klart vassare än tidigare. Buffalo har det jobbigt och någon ljusning syns inte. Stadig etta här, utan någon som helst tvekan.

Pittsburgh – Columbus

Pittsburgh är just nu utanför slutspelet och det duger såklart inte. Vi lär nog få se ett betydligt piggare Pittsburgh under starten av 2018. Columbus är bra. Alla kvällens NHL-matcher kan väl inte sluta med en hemmavinst. Här har vi den första som vi på Ettkrysstvå föredrar att gardera med ett kryss.

Minnesota – Dallas

Minnesota förlorade borta mot Florida och Tampa innan julvilan. Det är inte så mycket att säga om, men Minnesota har svårt att finna formen. Har tre raka hemmavinster mot Dallas. 1X2 i kvällens NHL match. Undvik spela, om det går. Ibland är den bästa strategin att inte satsa pengar alls. Denna torsdagsmatch är ett perfekt exempel för detta.

NY Rangers – Washington

Det här är ett prestigeladdat möte. Rangers har bättrat sig på slutet även om det blivit två raka förluster inför den här matchen. Washington har också två raka förluster. Knapp etta. Gardera med kryss.

St Louis – Nashville

St. Louis tog en viktig seger mot Vancouver senast och vände därmed en olycklig trend. Hör absolut till ett av de bättre lagen i hela ligan. Dit räknas även Nashville. Ettan tippas i denna NHL-match.

Winnipeg – Edmonton

Winnipeg ska rankas högt trots två förluster inför den här matchen. Det är få lag, om ens något, som kan mönstra den offensiva kraft som Winnipeg kan göra. Edmonton duger inte alls. Det går att spela mer eller mindre riskfritt på hemma seger i denna NHL-match.

Colorado – Arizona

Det här kan vara ligans två sämsta lag. Ändå är det tydlig klasskillnad mellan lagen. Colorado har tagit nästan dubbelt så många poäng. Såna här uppgifter får Colorado inte bränna. Etta igen.

Anaheim – Vegas

Vegas är otvivelaktigt säsongens stora överraskning. Många förutspådde problem för nykomlingen, men faktum är att laget toppar Western Conference. Kan skrälla även här. Vårt tips på denna hockeymatch är att inte spela på den alls. 1X2.