Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay: Hockeytips 29 December

Hockey Powerplay 29 December

Tyvärr så har inte hockeytipsspelet Powerplay blivit en hit 2017. Vi fortsätter publisera våra tipsförslag oavsett hur många av er som köper kupongerna. Vi anser att det gör det enklare för oss och för dig som gillar betta på hockey att följa kommande matcher, använda dig av bästa bettingstrategier och strukturera bettinganalysen. Det återstår bara två dygn på 2017, men hockey är i full gång. Det är dags för hockeytips för spelen som väntar idag, fredag, den 29 december.

Analys av Powerplay Kupongmatcher

Svårt att välja fokus för analysen av dagens Powerplay tips kupong. Vi börjar våra spelförslag för hockey denna fredag med en kort analys av Troja-matchen. Laget är inne i en riktigt positiv period och spikas på fredagens Powerplay. Sedan litar vi på att Västerås vinner viktigt i Allettan. Det såg länge dystert ut men nu är Troja/Ljungby inne i säsongens hittills bästa period. Inte nog med att laget har vunnit tre av de fyra senaste – det har varit stora segrar. Senast gick det ganska enkelt hemma mot Björklöven, 3-0 till slut. Gästas nu av ett Södertälje som däremot är inne i en tyngre trend. Räckte inte till mot AIK senast och toppformen har definitivt tynat bort. Troja kan gå ikapp Södertälje i tabellen här – lyckas med det!

I övrigt i Allsvenskan är Leksand en trygg vinnare, medan Timrå-AIK ”garanterat” blir stenhårt och gärna helgarderas. Sedan spikar vi i Allettan, där det är snabbt returmöte mellan Lindlöven och Västerås. Lagen möttes ju även i onsdags och där blev det ”bara” två poäng för seriefavoriten Västerås efter avgörande i sudden. Nu skulle Västerås må bra av trepoängaren och vi räknar med att man spänner musklerna och avgör under ordinarie tid denna gång.

Vår Powerplay Tipsförslag för Dagens Spelkupong

Idag lämnar vi på Ettkrysstvå in 52 rader enligt nedan. Våra tipsförslag baseras på vår tidigare analys samt på spelförslag från andra experter på hockey. Vi följer nämligen alla stora hockeytidningar som presenterar senaste nytt om matcherna och tippar resultat på dagens Powerplay spelkupong. Vi håller även stenkoll på spelbolag odds för att avgöra hur spel på hockeymatcher ser ut.

  1. BIK Karlskoga – Pantern            1X2

Pantern med rejäl urladdning, 8-0, borta mot Oskarshamn nyligen. BIK Karlskoga är svårspelat i Nobellhallen men känns snäppet sämre här. I kväll får Pantern chans till revansch då man gästar jumbolaget i allsvenskan, Karlskoga. Då krävs det bättre spel än mot Västervik.

  1. Leksand – Vita Hästen               1

Leksand hade ett litet bottennapp mot Björklöven. Men det var en ren tillfällighet som vi ser det. Möter nu ett formstarkt lag men hemmaplan borde kunna hjälpa Leksingarna till seger.

  1. Oskarshamn – Tingsryd            1

Oskarshamn har fallit ihop fullständigt och släppt in kopiösa mängder mål. 27 st. har släppts in på de senaste fem matcherna. Tingsryd har spelat bra men inte fått resultaten med sig.

  1. Timrå – AIK                                  1X2

Timrå leder hockeyallsvenskan men AIK är inte många poäng bakom. Riktigt bra form hos Solna-laget som har tätat bakåt och då har segrarna också kommit.

  1. Troja/Ljungby – Södertälje       1

Troja är starkt hemma. Södertälje har en tung period bakom sig, på väg nedåt i tabellen. Spelade helt ok mot AIK nyligen men fick inte in pucken. Troja är därför vår favorit i denna match.

  1. Västervik – Almtuna                  1  2

Västervik har spelat bättre borta än hemma den senaste tiden. Målskyttet verkar ha gått i baklås på hemmaplan. Almtuna i riktigt bra form. Bara en förlust så här långt under december.

  1. Lindlöven – Västerås                     2

Lagen möttes på onsdagskvällen i Västerås, då vann VIK efter förlängning. Lindlöven var i ledning två gånger i matchen och nu kan hemmaplansfördelen hjälpa laget hela vägen fram till seger.

  1. Vimmerby – Nybro                    1X2

Vimmerby vann den svåra bortamatchen i just Nybro i premiären och det gör att laget går in med klar fördel till lagets andra möte på kort tid. Vimmerby är genomgående det bättre laget.