Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Hockeymatcher Idag

dagens hockey speltips Oskarshamn bild

Sverige – Finland är ett hett möte. Finland imponerade mot Ryssland och Sverige måste vara bra för att vinna. AIK spikas på Powerplay. Vi går igenom alla dagens hockeymatcher som är värda ett bet. Vi börjar med Powerplay och avslutar med speltips på Bomben1. Alla matcher som presenteras i denna artikel avser hockeymatcher som är utvalda av Svenska Spel som spelas den 11 november 2017.

Alla Dagens Hockeymatcher som är med på Powerplay Kupongen

Idag ställs Sverige mot Finland i Karjala Cup. Ett kassiskt möte med skön rivalitet mellan länderna. Finland öppnade turneringen med att besegra favoriten Ryssland med 3-2  efter en mycket stark insats. Finland drog ner på tempot precis som man måste göra för att kunna stoppa Ryssland. Finland har en bra målvakt och ett stadigt försvar och det kommer att bli fullt upp för Sverige. Vi garderar.

Bättre spikar finns på annat håll. AIK kan vara tillbaka på banan efter en kortare svacka som innebar tre raka förluster, där effektiviteten framåt var mycket låg. I onsdags blev det seger borta mot Tingsryd med 3-0. AIK började från grunden och satte försvarsspelet i första hand. Per automatik blev offensiven bättre och segern var rättvis. SSK har visat fin form efter tränarbytet, men i grunden ska AIK vara numret större.

Oskarshamn får också förtroendet som spik på Powerplay. Har du gratis pengar utan insättning på odds att hämta, kan vi varmt rekommendera satsa på denna hockeymatch. Laget har varit gediget hela säsongen och förtjänat fjärdeplatsen i tabellen. Det kan nog bära ännu högre upp om spelartruppen får hålla sig frisk och skadefri. Almtunas segrar på slutet mot AIK och Timrå inger respekt, men det blir knappast tredje raka segern mot ett topplag. Oskarshamn gör nästan aldrig en dålig hemmamatch och att det är lördagsmatch pepprar på stämningen ytterligare. Stark etta!

Powerplay Speltips 11 November 2017

Vi lirar följande 96 rader:

 1. Finland – Sverige                              1   2

Det är alltid mycket prestige när Finland och Sverige drabbar samman. Finland spelar sin egen hemmaturnering och går hårt för segern men Sverige har ett mycket spännande lag. Sverige har inlett på bästa sätt med två raka segrar. inga mål insläppta mot Kanada senast ger förstås extra råg i ryggen. Finland har bara spelat en match i turneringen och där blev det uddamålsseger över Ryssland.

 1. AIK – Södertälje                                1

AIK har varit inne i en liten svacka där målskyttet inte fungerat som det ska, men spelarna revanscherade sig i segermatchen mot Tingsryd. AIK saknade Höglander senast och detsamma gäller ikväll. Liknade lag som i segermatchen mot Tingsryd senast att vänta. I SSK har Sahlin, Persson, Höglund och Owuya saknats på slutet och detsamma gäller idag. Nyttige backen Marcus Bohman är tveksam till spel här idag.

 1. BIK Karlskoga – HC Vita Hästen     1   2

BIK Karlskoga har det otroligt kämpigt. Värmlänningarna ligger sist i tabellen och det har bara blivit tre segrar under ordinarie tid på 16 omgångar. Karlskoga har haft Bernhardt och Brissle på skadelistan i stort sätt hela hösten och detsamma gäller ikväll. Viktige backen Berglind missade senast och han är tveksam även idag. Vita Hästen saknar sedan tidigare Jacob Sundberg, Villiam Haag och förstemålvakten Pontus Sjögren. Senast saknades också Victor Lindman och Mattias Kalin och de missar troligen idag också. Johan Adolfsson är inplockad på ett korttidskontrakt och gjorde sin första match senast.

 1. Leksand – MODO                             1X

En härlig prestigematch mellan två lag som drömmer om att ta steget tillbaka till SHL. Båda lagen har visat prov på fin form i de senaste matcherna och det talar för en välspelad match. Leksand saknar sedan tidigare Ollas, Bemström, Nilsson och Wikman och de ser ut att missa även ikväll. Noren och Knuts är tveksamma till kvällens men positivt är att stjärnan Mattias Ritola är tillbaka i spel efter att ha missat förra matchen. Modo saknar återigen Jesper Sellgren, Sebastian Walfridsson, Lukas Wernblom, Linus Pettersson och Martin Röymark där samtliga är på landslagsuppdrag. Samma lag som senast att vänta.

 1. IK Oskarshamn – Almtuna             1

Vi tar tydlig ställning för Oskarshamn i kväll. Oskarshamn är med i toppstriden och spelet på hemmaplan är vasst. Almtuna har också ett duktigt lag, men får svårt att räcka här. Oskarshamn har haft ett bra truppläge på slutet och detsamma ser ut att gälla ikväll. Almtuna har fortsatt Lindström och Svensson på landslagsuppdrag. Luke Pither saknades senast och han är högst osäker ikväll också.

 1. Östersunds IK – Asplöven              1X

 2. NY Rangers – Edmonton                1X

New York Rangers har gått från att ha varit iskallt i säsongsinledningen till att vara ojämnt, nu till att visa både fin och stabil form. Edmonton är ett av de lag som faktiskt har spelat ihop minst med poäng, har haft förtvivlat svårt att vinna matcher under ordinarie tid. Underprestation är rätta ordet att använda. Vi ger Rangers ganska så stort förtroendet hemma i Garden här.

 1. Ottawa – Colorado                          1X2

Matchen spelas i Globen och den är väldigt oviss. Mötet igår var väldigt jämnt och avgjordes inte förrän i förlängning, där Ottawa kunde dra det längsta strået. Ottawa har inte varit som bäst i matcherna på slutet men grundkapaciteten är bra, även fast det fattas lite tyngs som det känns. Colorado bedömer vi som snäppet sämre men vi utesluter absolut inte att laget krigar till sig poäng igen.

Bomben Hockey Speltips 11 November

MODO har fem spelare på landslagsuppdrag! Illa, illa kan tyckas, men det vägs upp av Leksands skador. Knapp fördel Leksand på Bomben. Det är upp till bevis för Sverige idag. Lejonen väntar på andra sidan och med 10.000 vilda finnar i ryggen i Hartwall Arena måste Sverige topprestera om det ska gå vägen.

Finland knöt ihop defensiven mot Ryssland och vann med 3-2. En gedigen defensiv insats och det lär bli detsamma mot Sverige. Sverige å sin sida är ett lag som vill framåt och det kan mycket väl bli en matchbild där Sverige bestämmer. Det är nästan alltid jämnt och tätt och få mål som skiljer när lagen drabbar samman. Det blir huvudspåret även nu och spelförslag här blir en etta.

Leksand – MODO möts i Hockeyallsvenskan, att det är Hockeyallsvenskan och inte SHL svider nog rätt rejält hos lagens alla fans. Att båda lagen ska tillbaka är ingen hemlighet, men vägen dit är lång. Det är i alla fall två av ligans formstarkaste lag som möts, båda med fyra segrar på de fem senaste matcherna. MODO har skickat iväg kvintetten Jesper Sellgren, Sebastian Walfridsson, Lukas Wernblom, Linus Pettersson och Martin Röymark på landslagsuppdrag, men det vägs upp av att Leksand har en del skador. 3-3 slutade mötet i september. Jämnt igen, men fördel Leksand.

Bomben speltips idag

Här är systemförslaget på 96 rader:

 • Finland 2,3,4 – Sverige 2,3
 • Leksand 3,4 – MODO 2,3
 • Oskarshamn 4,5 – Almtuna 2,3