Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Hockeymatcher 22 December

Hockeymatcher 22 December Schweiz Bild

Fyra bra hockeymatcher väntar idag på Powerplay spelkupongen. Vårt tipsförslag fokuserar på svensk hockey den 22 december. Dessutom har Svenska Spel valt in fyra schweiziska hockeymöten på fredagens Powerplay. Låt oss kika på vad som väntar ikväll och på om det är värt att tippa hockey idag.

Kort Sammanfattning av Kvällens Spelkupong

Vi börjar med Västervik. Hockeylaget vill revanschera sig inför hemmapubliken och spikas på fredagens Powerplay. I Schweiz har topplaget Davos en bra uppgift att lösa. De vann den tuffa matchen borta mot MODO i måndags och har överlag gjort flera bra matcher de senaste veckorna – men inte i förra hemmamatchen… Då kraschade Västervik rejält mot bottenlaget Troja och föll med pinsamma 2-8! Räkna alltså med att Västervik nu vill revanschera sig inför hemmapubliken – det får ett bortasvagt Vita Hästen sota för.

I Schweiz är Davos nu ”bara” femma men med bra chans att avancera några snäpp. Vann starkt med 4-3 borta mot Lugano senast, ett gott formbesked. Nu gästar ett Langnau som verkligen har överraskat, inte minst de senaste veckorna. Senast tog det dock stopp i den viktiga matchen hemma mot Biel, förlust 1-4, och det kan ha varit starten på en sämre period. Sund uppgift för Davos som spikas.

Avslutningsvis garderas Bern upp i vårt systemförslag. Laget från schweiziska huvudstaden toppar inhemska tabellen överlägset och formen är stigande igen. Zug borta tillhör seriens svåraste uppgifter. Zug vet gott och väl hur Bern besegras och när hemmalaget nu dessutom visar upp en lovande formkurva vill vi definitivt ha med hemmasegern på systemet.

Vår Powerplay Kupong Idag Fredag

Vi landar på 48 spelrader på dagens Powerplay tipskupong. Här kommer vårt spelförslag:

  1. AIK – Tingsryd                         1X

AIK visade klassen mot Almtuna borta och ett spelmässigt lyft kunde skönjas. Nyförvärven Berg, Deilert och Nyström gjorde klara lyft. Tingsryd spelar ofta oavgjort och detta är ingen självklar etta i våra ögon.

  1. Oskarshamn – Pantern         1X

Oskarshamn har hamnat i en formsvacka precis så här i juletid. Pantern spelar ofta jämna matcher och krigar alltid ända in till slutsignalen och kan mycket väl ta poäng i den här bortamatchen.

  1. Timrå – Almtuna                     1X

Timrå är ett bra hemmalag och det spel som Almtuna visade upp på hemmaisen mot AIK i onsdags imponerade inte alls. Timrå vill givetvis slå vakt om serieledningen och ettan känns stark här.

  1. Västervik – Vita Hästen          1

Västervik fortsätter att ta fina skalper och det påverkar vår betting strategi som vanligtvis utgår ifrån garderingar i nästan alla Powerplay matcher. Efter den svaga säsongsinledningen har laget fått upp ångan ordentligt. Segern mot Modo nyligen var imponerande. Vita Hästen är klart sämre borta än hemma

Återstående Matcher på Dagens Powerplay Spelkupong

  • Davos – Langnau                    1
  • Fribourg – Ambri                    1
  • Zürich – Servette                    1X
  • Zug – Bern                               1X2