Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Helgens NHL-matcher

Helgens NHL Tampa Bay spelar hockey

Vi listar helgens alla NHL-matcher och skriver ett par rader om samtliga. Förhoppningsvis hjälper det er som letar efter hockeytips och vill satsa några kronor på hockey betting denna helg. Lycka till!

Boston – NY Islanders

New York Islanders har inte samma fina form nu som tidigare. Boston har hittat fint flyt i spelet och får tipsnicken här. Vi tippar 2 i denna match.

Columbus – Arizona

Toppen mot botten och tabellen ljuger verkligen inte i det fallet. Columbus är ett mycket homogent lag, som har god förutsättning att lyckas riktigt bra i kommande slutspel. Klar etta.

Florida – Colorado

Lite av ett bottenmöte, där vi grunden håller Colorado lägst. Ja, frågan är om inte Colorado är det svagaste kortet i hela NHL den här säsongen? Vi tror i alla fall det. 1X

Montreal – Edmonton

Ett hett kanadensiskt möte! En annan gemensam nämnare är att bägge lagen verkar vara på lite uppgång. Oddset på tvåan känns intressantast.

NY Rangers – New Jersey

New York Rangers har, trots derby, sin fina hemmastyrka att falla tillbaka på. Annars har New Jersey sammantaget varit positivt så här långt. Oavgjort?

Pittsburgh – Toronto

Pittsburgh spelar här sin fjärde hemmamatch i följd. Det har varit blandade resultat i de drabbningarna. Torontos goda form verkar ha stagnerat. Vi vågar satsa på etta.

Tampa Bay – Winnipeg

Topplaget Tampa Bay spelar sin fjärde hemmamatch på raken, de tidigare har vunnits med ackuratess. Winnipeg är bra i grunden men formläget är diffust. Speltips blir en självklar etta.

Dallas – Vegas

Dallas har åkt på två förluster i rad, visserligen mot tufft motstånd, men det kallar vi även Vegas. Tvåan lockar klart mest.

Calgary – Vancouver

Två poänglika lag på den västra sidan. Vår tydliga uppfattning är dock att det kommer att bli Calgary som håller måttet bäst i långa loppet. 1.

San Jose – Ottawa

Ottawa väger för lätt och har också kroknat, inte minst av den långa bortaturnén som laget är ute på. San Jose-vinst är det givna tipset.

Los Angeles – Carolina

Los Angeles har klättrat upp på första plats på den västra halvan, ett formbesked så gott som något. Carolina har det jobbigt. 1X.