Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Experttips idag

Hockeyspelare på dagens experttips

Dags för veckans sista experttips för hockey idag. Söndagen bjuder på en kul Powerplay-kupong, där spikarna finns i Allettan. Vi utgår ifrån denna Svenska Spels tipskupong i vårt expertgenomgång idag. I KHL garderar vi upp storlaget CSKA som möter högmotiverat motstånd. CSKA Moskva håller ruskigt hög nivå men lagets tabellplacering är klar och nu har man torskat två raka. Väntar mest bara på slutspelet – och på OS, dit CSKA ska skicka flera spelare. Gästar nu ett Sochi som har spurtat jättefint i jakten på slutspel och som nu har sju raka utan förlust – kan absolut knäcka dagens CSKA.

Vad finns det mer på dagens Powerplay kupong? Jo, det väntar en del bra hockey för dig som gillar betting på nätet. Letar du efter experttips och senaste nyheter, hittar du en del nedan. Innan vi fortsätter vill vi sätta fokus på ytterligare en match i våra hockeytips idag, den mellan Skövde och Östersund. Skövde kraschade rejält på lördagen: 2-7 hemma mot Borlänge efter en bedrövlig slutperiod. Nej, Skövde räcker inte riktigt till i denna svåra serie. Även Östersund skämde ut sig på lördagen, föll med hela 0-8 borta mot Mariestad. Vi menar ändå att Östersund är i bättre skick än Skövde och säger bra chans för bortalaget att studsa tillbaka här.

Vår Powerplay Hockeykupong Idag Söndag

Spik också på storfavoriten Västerås och i övrigt garderar vi oss tryggt fram på den roliga kupongen – här är våra 48 rader:

  1. Nizjnekamsk – Jokerit            1

Hade det här varit för någon månad sedan hade Jokerit varit klar favorit men nu har det börjat gå allt tyngre för finländarna. Neftekhimik besegrade dessutom nyligen CSKA Moskva, så klass finns onekligen. Jokerit har det tufft just nu. Två raka 1–2-förluster på bortaplan har inkasserats och det finska KHL-laget får ta nya tag på söndagen. Faktum är att Jokerit har förlorat fyra raka matcher och har inte lyckats göra fler än två mål i någon av matcherna.

  1. HC Sotji – CSKA Moskva        1X2

CSKA är på bortaturné och inledde den med en oväntad förlust mot Neftekhimik. Sotji har tagit poäng av många lag men haft svårt att vinna efter full tid. CSKA favorit men inte klar sådan. Trots underläge efter den första perioden i hemmamötet med Jokerit i fredags lyckades Sotji vända till 2–1-seger – och därmed blev man sjunde lag att säkra en plats i KHL-slutspelet, varav det sjätte från den västra konferensen. Härnäst väntar en ytterligare tuff utmaning: CSKA Moskva, näst bäst i hela ligan, hemma. Ett motstånd som Sotji aldrig har besegrat på hemmais.

  1. Lindlöven – Bodens HF         1X

Lindlöven har haft viss spelaromsättning i truppen med utlånade spelare som har återvänt och lånade spelare som lämnat. Boden tog sig som nykomling överraskande till Allettan. Ovisst men ettan först. Det är raka puckar från forwarden Linus Lundberg efter Lindlövens 3–6-förlust i går. Han är mycket kritisk i sina kommentarer efter gårdagens hockeymatch. Lindlöven ligger nämligen näst sist i allettan-tabellen och Lundberg vet vad som behöver bli bättre.

  1. Mariestad – Borlänge            1  2

Matcher lördag, söndag för båda lagen. Mariestad hade något lättare motstånd på lördagen samtidigt som det blir var huggning för Borlänge redan i lördagens match, även om segern blev stabil till slut. Risken är att laget är slitet här. Kanadensaren Lucas Venuto, med meriter från bland annat OHL, kom till Borlänge inför säsongen efter att tidigare ha representerat Mörrum och Kristianstad i Sverige. Och poängmässigt uteblev inte succén. Eller vad sägs om 33 poäng (12+21) på 27 matcher, varav åtta poäng på sex matcher i allettan?

I fredags valde Borlänge att bryta avtalet med 23-åringen, som kort därefter skrev på för allettan konkurrenten Västerås. Borlänge valde i stället att låna in Isac Skedung från Leksand – och han debuterade i lördagens 7–2-seger borta mot Skövde. Härnäst väntar Mariestad borta. Denna Powerplay match är inget alternativ för dig som gillar odds spel. Riktigt svårtippat.

  1. Skövde IK – Östersund              2

Oviss match, där lagen visat likvärdig form och klass. Skövde hade en något mindre krävande match på lördagen, vilket kan göra att laget kommer fräschare in till den här matchen. Hemmaplansfördelen avgör. David Westlund har meriter från SHL. Nu har den 22-årige backen skrivit på för Östersund i allettan. Det kan behövas. Östersund har förlorat tre raka matcher och allra senast blev det 0–8 (!) mot Mariestad.

  1. Västerås – Kalix                      1

Västerås har högt ställda förväntningar på sig och ambition att vinna Allettan för att kvala vidare mot Hockeyallsvenskan. Då har man inte råd med förlust här. Kalix inlett bra men räcker inte till här.

  1. Kallinge/Ronneby – Väsby    1X

Kallinge/Ronneby förlorade oväntat hemma mot Valbo men det verkar ha varit en väckarklocka, då laget varvat upp rejält därefter. Har tagit fina segrar mot Visby och Hudiksvall på slutet och har nu tätkänning. Nu är det viktigt att fortsätta plocka trepoängare. Väsby gnuggar på ganska bra med ett ungt lag, men laget duger inte riktigt i den här tuffa serien. Kallinge/Ronneby ska fixa det här. Kallinge-Ronneby IF, Krif, har börjat leverera i allettan. Blekingelaget har nu vunnit två raka matcher och forwarden Johan Lundgren är glad. Han gjorde mål senast.

  1. Washington – Philadelphia  1X

Philadelphia hade en svacka runt jul och nyår men har inlett januari mycket starkt. Har vunnit fyra av sina fem senaste och nosar nu på allvar på en slutspelsplats. Washington blir dock något rejält att bita i, då huvudstadslaget tillhör NHL:s främsta för tillfället. Något skakig form på slutet och förlust mot Montreal senast, men laget brukar vara bra på att studsa tillbaka.

2–3 hemma mot Montreal på lördagen var andra raka förlusten och tredje nederlaget de fyra senaste matcherna. Då verkar Washingtontränaren Barry Trotzkasta om i laget till söndagens hemmamöte med Philadelphia, rapporterar amerikanska medier.

Det mest uppseendeväckande? Att stjärnduon Alexander Ovetjkin och Nicklas Bäckström ser ut att säras på. Precis som i början av säsongen. Men sedan 5–2-segern mot Ottawa den 22 november har duon spelat ihop och på dessa 25 matcher har Washington vunnit 17 och bara förlorat fem under ordinarie speltid.

Ovetjkin har totalt svarat för 28 mål, vilket är flest i hela NHL – men Trotz menar att han behöver ”skaka om” lite i laget efter de senaste två svagare insatserna. Enligt hockeyexperterna kommer Jevgenij Kuznetsov att ta Bäckströms plats i första linan ikväll.