Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Dagens NHL Spel 13 Januari

Dagens NHL Hockey Speltips 13 Januari Lördag

NHL är tillbaka på kupongerna idag. Det beror på stora antalet matcher. Som ni säkert har märkt, tippar vi NHL hockey endast när Svenska Spel väljer att ha med amerikansk hockey på sina spelkuponger. Så är alltså fallet idag, den 13 januari. Totalt handlar våra hockeytips för lördagens omgång om nio matcher.

NY Rangers – NY Islanders 1

Hett New York-derby! Matchen känns svårbedömd, med två form diffusa lag ute på isen. Rangers är dock normalt ett mycket starkt hemmagäng. Vi tippar etta i detta NHL spel.

Pittsburgh – Detroit 1

Pittsburgh har varit ojämnt men övertidsvinsten mot duktiga Boston senast var i alla fall snygg. Detroit kämpar på fint men får slå ur underläge här. Etta tippas.

Minnesota – Winnipeg 1X

Både Minnesota och Winnipeg imponerar på oss. Vi har svårt att sätta det ena laget före det andra här men ettan känns lite intressantare.

Montreal – Boston 2

Montreal har fått någorlunda ordning på spelet. Det lär dock inte hjälpa här, Boston är bäst i NHL just nu och det ser urstarkt ut i alla lagdelar. Bortavinst tippas.

New Jersey – Philadelphia X

Dagens NHL spel fortsätter med New Jersey Devils mot grannarna Flyers. Det har blivit många vinster för bägge lagen på sistone, i grund och botten ser det dock inte högklassigt ut. Detta lär bli en jämn fight. Oavgjort.

Dallas – Colorado X

Två lag som visar härlig form. Dallas har förutsättningar att hålla sig väl framme säsongen ut, det har inte Colorado som vi ser det. Vi väljer kryss i denna NHL-match i alla fall.

Vegas – Edmonton 1

För närvarande presenterar vi endast en kort analys med tipsförslag. Vi erbjuder inte odds på nätet. NHL matchen mellan Vegas och Edmonton som spelas denna lördag är dock just en sådan, där det kan vara värt att kolla oddsen på NHL. Vi är helt övertygade om att Vegas vinner idag. Det är en enastående prestation av Vegas att nu ha spelat ihop flest poäng av samtliga lag. Härlig harmoni, med riktig teamkänsla, är de grundläggande byggstenarna. Hemmavinst.

Los Angeles – Anaheim X

Los Angeles har dalat i tabellen, alldeles för få vinster under ordinarie speltid har det blivit. Anaheim har varit bättre på det den senaste tiden. Kryss även här.

San Jose – Arizona 1

Arizona får leva med fortsatt tillhåll i botten. San Jose är klassen bättre och har tillräckligt bra form för att vinna med klar marginal här.