Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Dagens NHL Nyheter 17 September

Nu är det snart dags för hockeyn på andra sidan Atlanten att dra igång. Dagens NHL nyheter 17 september går igenom det viktigaste för att hjälpa våra spelare vända svåra omgångar till vinst.

Columbus – Buffalo

I Buffalo har svenske Rasmus Dahlin spelat bra i försäsongen. Han får bra kritik av tränare Phil Housley, som prisar talangens timing och spelkänsla. Han fortsätter med analysen genom att säga att Dahlin utvecklats under sin tid där. Nu väntar dock Columbus i den första riktiga träningsmatchen för laget. De har utöver en något starkare trupp även fördel av hemmaplan.

Det börjar närma sig vinna eller försvinna för Rasmus Asplund. Han har hängt med hyfsat men tveksamt att det räcker till en plats i laget när säsongen drar igång på allvar. Han får också beröm av Housley, vilket är roligt för den unga talangen.

Philadelphia – NY Islanders

De här två lagen spelade mot varann för ett par dagar sedan. I det mötet mönstrade Flyers en ganska alternativ startelva med mycket unga spelare i truppen. Islanders valde istället att värma upp mer rutinerade spelare. Det mötet vann New York med tre mål mot noll, varav två kom i numerärt överläge.

Den här gången förväntas Philadelphia komma till match med en klart starkare uppställning. Bland annat startar antagligen Voracek, Giroux, van Riemsdyk och Provorov, vilket lär betyda en helt annorlunda matchbild den här vändan. Islanders har nytt blod i tränarposition via Dave Hakstol, som gjort det bra såhär långt.

Winnipeg – Minnesota

I Minnesota har Jordan Greenway fått mycket uppmärksamhet. Spelaren är rookie men har trots det getts mycket speltid under försäsongen, något som han lär få mer erfarenhet av under säsongens gång. Han kommer spela med Joel Eriksson och Charlie Coyle, som tillsammans skapar en giftig anfallstrio.

Matchen mot Winnipeg blir den första riktiga träningsmatchen för spelarna. För centern Greenway betyder det en chans att knipa en ordinarie plats i laget direkt. Tränaren säger att hans speltyp är svår att hitta och att han gärna ger honom ett försök redan i år.

Calgary – Edmonton

Truppen som Calgary ställer upp med är lång ifrån ordinär. Större delen av laget är i Kina på träningsläger där de kommer spela mot Boston Bruins två gånger. Det innebär att skalet av laget som finns kvar att ställa upp mot bland annat Edmonton och Vancouver inte kommer ha en chans.

De spelare som är kvarlämnade är spelare som behöver spela mycket, som de inte hade fått i mötena mot Boston. Ritiich är en av få kvalitativa spelare som fått stanna hemma och ger laget en liten chans att hänga med. Edmonton kommer enligt utsago från lokal press värma upp superspelaren Connor McDavid den här matchen.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!