Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Aston Villa – Wolves

Championship Speltips Aston Villa Wolves Derby

Precis som alltid räcker det inte med PL-matcher för Stryktipset. Det gör att våra speltips innehåller även en rad andra fotbollsmöten, däribland på The Championship, Englands andradivision. Derbydags här och matchen mellan Aston Villa och Wolves är på gång! Det är alltså dags för Birmingham-derbyt mellan topplagen i The Championship.

Det är alltid hett, när Aston Villa möter vargarna Wolverhampton. Villa går mycket fint i ligan och ligger för närvarande på en tredje plats. Det ser ut som att det kan mycket väl bli Premier League för laget nästa säsong. De har nu tre matcher utan förlust och efter två raka bortavinster är Aston Villa nu redo att ta emot Wolves på hemmaplan. Laget har dock haft det mycket kämpigt mot just Wolves. De har inte lyckats vinna på de senaste fyra mötena, vilket är en varningssignal för er som läser rekar och tänker betta på matchen.

Championship tabelletta heter Wolverhampton. De kommer ifrån en komfortabel bortavinst mot Leeds. Med sina 76 poäng på 35 spelade matcher befäster laget sin förstaplats med hela tio poäng ner till kvalspel. Wolves har mycket att tacka sin bredd av spelare. Man har femton spelare som tillsammans gjort närmare 62 mål denna säsong. Med en ung talangfull trupp med bland annat nyförvärven Neves från Porto och Diogo Jota från Atletico så stormar man mot Premier League. Det är svårtippat, men experten tror på en vinst för Wolves. Framför allt är det inbördesmötens statistik som påverkar vårt beslut. Helgardering låter inte alls fel. Allt kan hända, inte minst för att det är en derbymatch.

Tabellen inför Championship Match mellan Aston Villa och Wolves

Placering Lag M V O F +/- P Form
1 Wolves 35 23 7 5 +34 76 O-O-F-V
3 Aston Villa 35 19 9 7 +24 66 F-O-V-V

Skador och Avstängningar i Matchen Aston Villa – Wolves

Aston Villa

Gabriel Agbonlahor – Vristskada
Chris Samba – Sträckning
Axel Tuanzebe – Sträckning Ross McCormack

Wolves

Carl Ikme – Cancer
Ivan Cavaleiro – Okänd
Willy Boly – Okänd
Joe Mason – Magskada