Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset: Tips Torsdag 21 December

Topptipset 21 dec bild tips

Det är kanske inte världens mest spännande dag för Topptipset idag, torsdag, den 21 december. Men ändå så finns kupongen tillgänglig och då är det dags att ge våra läsare tips. Det vore inte fel att vinna några extra kronor på betting och tips nu när det verkligen är dags att handla julklappar. Även om vi rekommenderar dig att undvika spela på dagens Topptipset, publicerar vi vårt tipsförslag nedan. Men låt oss börja med kort analys av alla spel som Svenska Spel har valt att inkludera i kvällens Topptipset-kupong.

Sammanfattning av Dagens Topptipset Kupong

Efter en trög start har Eibar verkligen tänt till – bra chans på torsdagen och vi spikar på Topptipset! Gent är en annan fin formvinnare! Efter att ha varit en frisk fläkt de senaste säsongerna började det betydligt trögare för Eibar denna höst – men nu är laget igång igen! 4-1-0 på de fem senaste imponerar och i helgen var det ju topplaget Valencia som besegrades. Kan nu klättra vidare och vi gillar läget när Girona kommer på besök. Dessa har visserligen fått stopp på raset och vunnit två raka men det har inte direkt varit mot seriens två hetaste lag (Espanyol, Getafe). Detta blir värre!

I Belgien gör Charleroi det bra och ligger tvåa. Formen är fortsatt fin men vi räknar ändå med att tuffare tider så småningom väntar – och på torsdagen är det hög svårighetsgrad. Gent förlorade mot Charleroi i slutet av oktober men sedan dess är laget obesegrat. Har verkligen hittat rätt och nu har man chansen att ytterligare krympa avståndet uppåt. I grunden håller vi Gent som starkare och här väljer vi hemmaspiken som säkra speltips idag.

Fyra Serie B-matcher avslutar kupongen och där ska hemmafördelen som alltid respekteras. I mötet Cesena-Palermo skippar vi dock ettan. Palermo toppar, inte helt oväntat, tabellen och är faktiskt obesegrat i bortaspelet. Har hållit nollan i tre raka och även om Cesena visar upp både fin form och starka hemmasiffror sitter vi lugna med X2.

Vår Topptipset Spelförslag Idag Torsdag

Idag väljer vi på Ettkrysstvå att lämna in följande 48 rader till Svenska Spel:

  1. Alavés – Malaga                         1

Malaga knep en oerhört viktig seger senast. Det ska dock nämnas att motståndet, Real Sociedad, är formsvagt. Annars hade det sett risigt ut i tabellbotten för laget. Här blir det svårare att lyckas.

  1. Eibar – Girona                            1

Girona smyger med fint och är faktiskt bara en poäng från sjätteplatsen. Vi tycker hur som helst att Girona har överpresterat en del och fått för bra utdelning sett till spelet.

  1. Gent – Charleroi                        1

Gent är ett väldigt stabilt hemmalag och Charleroi har spelat ihop flest poäng av samtliga på bortaplan. Det är upplagt för en både jämn och tät drabbning.

  1. Royal Antwerp – Lokeren                1X

Royal Antwerpen kommer från ett helt gäng förlustfria matcher och ligger helt ok placerat som tabellfyra. Lokeren får i första hand koncentrera sig på att undvika nedflyttning.

  1. Bari – Parma                              1X2

Tabelltvåan Bari har åkt på ett par förluster den senaste tiden, bl.a. mot ledande Palermo och väljs bort av vår fotbollsexpert. Senast så studsade dock laget tillbaka snyggt i bortamatchen mot Perugia. Tveksam tipsetta.

  1. Cesena – Palermo                       X2

Palermo toppar Serie B och har faktiskt tagit ungefär lika många poäng på bortaplan som hemma på Sicilien. Cesena är ett duktigt hemmalag och har allmänt fin form. Det luktar kryss om detta.

  1. Cittadella – Carpi                      1X

Carpi får vara väldigt nöjt med en poäng mot Frosinone. Det var spel med en man mindre i större delen av matchen. Cittadella har i våra ögon kapacitet för direktuppflyttning.

  1. Novara – Perugia                     1X

Både Novara och Perugia håller till i mitten av Serie A tabellen, med näst intill identisk statistik och form. Det lär inte skilja nämnvärt mycket mellan lagen i den här specifika matchen heller.