Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Tips inför Champions League Final

En av fotbollsvärldens största matcher är äntligen här. Det vankas final i Champions League. Läs våra tips inför Champions League final Lördag här på ettkrysstva.com. Att Real Madrid vunnit en plats i den prestigefyllda finalen kommer inte som en överraskning. De flesta förståsigpåare hade dock protesterat innan säsongen om du sa att Liverpool skulle stå för motståndet. Det brittiska laget tog sig till CL via ett kval mot TSG 1899 Hoffenheim. Nu står det unga laget redo för final.

Hämta ditt förhöjda odds hos Betfair!
Du missar väl inte att Betfair har förhöjt odds inför finalen. Just nu 10.00 (tidigare 2.10) på att Real Madrid vinner, eller 15.00 (tidigare 2.80) på att Liverpool vinner. Läs villkor & regler på kampanjsidan hos Betfair.

Det är ingen tvekan om att det är Real Madrid som är favoriter. Champions League finalen 2018 blir lagets tredje i rad. De två föregående åren har de vunnit. Det ger en hel del erfarenhet i det det stjärnspäckade spanska mästarlaget, som uppvisat storslaget spel. Inte en enda av spelarna i Liverpool har ställt upp i en final i Champions League innan. Kvällens möte på Olympiastadion i Kiev är en kamp mellan gammal och ung.

Ronaldo leder sitt Real Madrid med bländande form. Han har gjort 15 mål hittills i turneringen, vilket är överlägset bäst. Han har nu gjort 18 mål på 25 matcher, extremt bra statistik. Men Liverpool är inte utan chans. Laget har via sin anfallstrio Mohamed Salah, Roberto Firmino och Sadio Mané en bra chans framåt. I semifinalen mot Roma gjorde de tre Liverpools alla fem mål. De har tillsammans skapat 29 mål tillsammans i turneringen. Ytterligare en stark poäng för det röda laget är deras tempo och presspel, som visat sig vara av hög kvalitet och kan ställa till firandet för spanjorerna.

Lagen har spelat final i Champions League mot varandra förut. Det var 38 år sedan det mötet, som slutade med en 1 – 0 seger till Liverpool. Idag
är lagen väldigt annorlunda, pressen ligger på Real Madrid att göra processen kort med Liverpool. Det unga laget saknar rutin, men lär dyka upp taggade till tusen inför den största matchen i karriären.