Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset: Tips 28 December

Premier League Topptipset bild

Åtta matcher på torsdagens Topptipset kupong: en toppmatch i Premier League där Arsenal besöker Crystal Palace samt sju italienska Serie B matcher. Den 28 december är det med andra ord dags för en av årets tråkigaste Topptipset dagar. Vi gör jobbet oavsett hur spelschemat ser ut och vilka matcher Svenska Spel väljer att ha med på sina kuponger. Nedan hittar du vår analys inför dagens Topptipset samt våra fotboll speltips.

Analys inför Dagens Topptipset Matcher

Vi börjar i England. Vi litar inte på Arsenal på torsdagens Topptips. I övrigt handlar kupongen om Serie B – hemmaplan väger tungt men Cittadella-tvåan gillas! Crystal Palace är nu uppe i åtta raka utan förlust. En stark uppryckning efter krisstarten men samtidigt inte helt överraskande, vi gillar faktiskt truppen. London-derby mot Arsenal nu och vi kan absolut se Palace skrälla. Brukar störa i dessa derbyn och vann rentav med 3-0 här förra säsongen.

Arsenals form är okej men inte mer än så. Vilket ruskigt lyft Crystal Palace fick efter tränarbytet. Motståndet har dock varit lämpligt och resultaten ska inte överskattas. Nu blir det tuffare när det väntar derby mot Arsenal. Klasskillnaden lär synas. Det återstår att se om Wenger hittar på något och ser till att Arsenal plockar hem tre poäng på bortaplan idag. Spelbolag odds på denna match är till en klar fördel för Arsenal. Du får inte mer än 1,60 gånger pengarna, om du satsar på att Gunners vinner i denna Topptipset Torsdag match.

Dags nu att flytta till Serie B. Hemmafavören är väldigt tung i denna serie. Serieledande Palermo får besök av ett formsvagt Salernitana och den ettan ser mycket stadig ut. Vi hittar dock även en skön tvåa i form av Cittadella som gästar nästjumbon Pro Vercelli. Cittadella föll ruskigt surt hemma mot Carpi senast i en match man verkligen dominerade. Formen har varit fin på sistone och laget är en outsider i toppen av italienska Serie B tabellen – och bortasiffrorna är bra. Pro Vercellis bottenstridande förvånar inte, kommer bli kvar ”där nere” – och nu möter man Cittadella vid fel tillfälle. Spiktvåan är kul!

Vår Spelkupong Idag: Topptipset Torsdag

Efter många om och men väljer vi att lämna in följande spelkupong på Topptipset idag. Vår fotbolls betting expert köper 48 rader hos spelombud denna torsdag. Systemförslaget ser ut enligt följande:

  1. Crystal Palace – Arsenal         X2
  2. Brescia – Ascoli                        1X
  3. Carpi – Bari                               1X
  4. Cremonese – Cesena              1X
  5. Palermo – Salernitana            1
  6. Perugia – Empoli                        X2
  7. Pescara – Venezia                    1X
  8. Pro Vercelli – Cittadella               2