Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Midlands Derby – The Championship

Det lär bli skön stämning när Birmingham mötet West Bromwich i the Championship. Det här är en match mellan två grannstäder med en aktiv rivalitet. Med tanke på WB Albion har det farligaste anfallet i ligan har dagens hemmalag uppgiften klar, täcka till bakåt.

WB har gjort över två mål i snitt per match och totalt skapat femton fullträffar. En het anfallstrio har varit en del av framgångsreceptet. Rodriguez, Robson-Kanu och Gayle har visat sig vara effektiva framåt med nio mål hittills. Det är fler än dagens motståndare gjord som lag.

I tabellen ligger Bromwich på nionde plats i en tät tabell. Leeds leder just nu på fyra poängs marginal till laget. De spelar bra både i serien och cupen och att det kan komma att bli fina placeringar framöver är inte otänkbart. Skall det bli riktigt bra resultat behöver de bättre på sin statistik bakåt något. Ett och ett halvt mål insläppta per match håller inte för topplaceringar. Formkurvan pekar spikrakt uppåt vilket trots allt ingjuter förtroende. Uppflyttning finns i horisonten.

Konkurrenterna Birmingham har svårt att få till bra resultat. Ett knapert målskytte som resulterat i lite mer än ett halvt mål per match är en del av problematiken. Pressen ligger på Lukas Jiutikiewics som inte kommit upp i förväntad nivå hittills, trots mycket speltid från start.

Senaste matcherna har de spelat tre lika och två förluster, vilket tyder på att vi inte bör räkna ut laget helt, de kan mycket väl spela för en poäng och klara det. Deras tjugonde plats i tabellen behöver förbättras, men då behövs poäng snarast. I det här prestigefyllda mötet tror vi en tät och tight match är att vänta, av två motiverade lag. Krysset känns inte otänkbart. Vi börjar där.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!