Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Inför Championship Matcher 23 December

Aston Villa Championship

Inför lördagens Championship matcher väljer vi fem som vi tycker är mest intressanta och presenterar senaste nyheter. Målet, precis som vanligt, är att hjälpa er tippa matcherna rätt. Dessa fem matcher är med på Stryktipsets kupong idag. Vi börjar i norra England och Birmingham (Aston Villa) och avslutar i London (QPR).

Aston Villa – Sheffield United

Sheffield United ligger sexa i Championship och drömmer fortfarande om uppflyttning till Premier League. Sett till formen är det inte särskilt troligt, anser vi. Laget har nämligen tre raka förluster, och bara en inspelad poäng på de senaste fem omgångarna i Englands andra divisionen. Förklaring till de svaga resultaten kan vara de många avbräcken truppen drabbats av. Vi tippar 1 i denna match och tror på Villa.

Bolton – Cardiff

Cardiff är mitt uppe i en stark formkurva just nu, med sex raka matcher utan förlust och en säker andraplats i Championship ligatabellen efter 1–0 segern mot Hull förra lördagen. Därför vill klubben nu säkra upp tränaren Neil Warnock för framtiden. 69-åringens kontrakt går ut efter säsongens slut. Neil är intresserad av att få stanna och kommer säkert att hitta rätt ord för att motivera sina spelare till en vinst i bortamatchen mot Bolton. Vi tippar 2 här och tror på bortavinst, precis som bettingbolag gör.

Leeds – Hull

Det ser ut att ljusna en aning på Hulls annars svarta skadehimmel. Talangen Jarrod Bowen, som gjort tio mål 21 ligamatcher under denna säsong, är nu åter aktuell för en plats i startelvan till lördagens möte med Leeds. 21-årige Bowen missade 3–2-segern mot Brentford för knappt två veckor sedan på grund av en knäskada, och gjorde därefter bara ett kortare inhopp i förra omgången– då Hull föll med 0–1 mot Cardiff. Men det är inte vara Bowen som ser ut att vara tillbaka på allvar. Även David Meyler, Kevin Stewart och Markus Henriksen är alla aktuella för spel mot Leeds. Läge att tippa en spiketta här. Ettkrysstvå väljer Leeds!

Sheffield W – Middlesborough

Det var två månader sedan sist. Men på lördag, hemma mot Middlesbrough, kommer Sam Hutchinson spela match för Sheffield Wednesday igen.  Hutchinson har varit borta från spel under lång tid på grund av en knäskada. Vi tror dock inte att detta räcker för en vinst och tippar att matchen slutar oavgjort. Nya sajten Scandibet erbjuder 2.80 i odds på ett oavgjort resultat i denna Championship match idag.

QPR – Bristol

Slutligen är vi i London och kikar på Queens Park Rangers hemmamöte mot Bristol. Det var med inhopparen Niclas Eliasson, tidigare i allsvenska AIK och IFK Norrköping, på planen som Bristol City drog till med en praktskräll och slog ut Premier League-giganten Manchester United ur ligacupen i onsdags. Ett United som hade Zlatan Ibrahimovic (målskytt på frispark) och Victor Nilsson Lindelöf på planen, men ändå alltså föll med 1–2. Vi tror att skrällsegern kommer att lyfta Bristol och tippar X2 i denna Championship-match.