Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Hur blir Alexander Isaks säsong 21/22? Vi guidar dig till tipsen

Han kallas för svensk fotbolls största talang. Han är under ständig bevakning, inte bara av Sverige, utan av en hel fotbollsvärld. Alexander Isak är 21 år gammal och kliver nu in i sin tredje säsong med Real Sociedad.

Vad kan man då förvänta sig av Isaks säsong? Det enda vi vet med säkerhet är att förväntningarna är stora. Hemifrån Sverige kommer mängder av fotbollsälskare följa varje steg 21-åringen tar. Den som tror på Isak, och som vill höja spänningen i matcherna, kan som vanligt betta på utfallet. I denna artikel guidar vi dig genom förutsättningarna – för att hitta de bästa spelen.

Hitta spelbolag med bäst odds och villkor

En av de viktigaste faktorerna innan du bettar är välja det spelbolag med bäst odds och villkor. Till en början har du här två alternativ att välja mellan: betting med eller betting utan Spelpaus. Vilket du väljer kan ha stor inverkan på resultatet och spelupplevelsen. Detta eftersom de svenska spelbolagen, med Spelpaus, omfattas av hårdare krav än de utländska, utan detsamma.

Hos svenska spelbolag behöver du sätta en insättningsgräns om max 5 000 kronor/vecka. Du blir även begränsad i din tillgång till bonusar, eftersom du som högst får ta del av en bonus om 100 kronor. Den som eftersöker en friare spelupplevelse ser ofta utländska spelbolag som ett alternativ.

Utländska bolag omfattas inte av den svenska spellicensen. Detta innebär inte att säkerheten går förlorad. Innan du bettar rekommenderas du dock att först se över hur spelbolagen arbetar med säkerhet, oavsett om du spelar i Sverige eller inte.

Vad kan vi förvänta oss av Real Sociedad?

Isak har goda förutsättningar att prestera. Hans lag Sociedad är en klubb som satsar framåt och uppåt i tabellen. Oddsen på hur Sociedads säsong slutar skiljer sig mellan olika sajter, men efter att ha jämfört en rad spelbolag kan vi dra dessa slutsatser:

·  Att Real Sociedad vinner La Liga ses som otrovärdigt

·  Klubben är favoriter till att sluta topp 6

·  En topp 4-placering kan vara ett spel för optimisten

Isaks säsongsfacit

För att göra en bedömning av säsongens förväntningar på Isak ser vi över hans senaste ligafacit:

·  18/19 – Willhem II: 16 matcher – 13 mål

·  19/20 – Real Sociedad: 37 matcher – 9 mål

·  20/21 – Real Sociedad: 34 matcher – 17 mål

Det syns tydligt att Isak ställdes inför större utmaningar när han tog steget från Nederländerna till Spanien. Efter en acklimatiseringssäsong lyckades han dock slå svenskt målrekord i La Liga. Inte mycket talar för att prestationerna upphör nu.

Hur många mål gör Alexander Isak säsongen 21/22?

I ett Sociedad som ser minst lika starkt ut som förra säsongen kan en ett år äldre Isak vara redo för nästa steg. Att svensken tangerar sitt rekord på 17 mål är ingen omöjlighet. Kanske kan detta till och med vara säsongen då han spränger 20-målsvallen?

Att detta skulle räcka till en skytteligaseger är ett optimistiskt spel. Många oddssättare håller med och sätter höga odds på att svensken ska toppa skytteligan efter 38 spelade omgångar. Vad som talar för Isak är att fjolårssäsongens skyttekung Messi lämnat La Liga. Men ännu återstår konkurrenter så som Benzema, Suárez och Moreno. Kan Isak utmana stjärnorna?