Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bästa matcher Söndag

bästa söndagsmatcher vecka 43 - GIF Sundsvall bild

Visst är det lördag som innehåller veckans höjdpunkter vad gäller tips på fotboll, men även söndag bjuder på en del bra fotbollsmatcher. Den 29 oktober väntar matchen mellan Leicester och Everton, en ny omgång i La Liga och ett par spännande möten i Allsvenskan. Du som gillar betting på nätet, hittar säkert några matcher att satsa pengar på. Hos oss hittar du alla nya sajter med oddsbonusar. Missa inte hämta dessa, om du bestämmer dig för att spela för riktiga pengar idag. Nedan hittar du expert tips för de fotbollsmatcher som enligt oss på Ettkrysstva.com är absolut bäst.

Leicester –  Everton

Leicester City har fått snabb effekt på tränarbytet, även om motståndet inte varit det tuffaste. Nu hoppas Everton på en liknande utveckling efter att ha kickat Koeman. Hög kapacitet finns men tveksamt om man lyckas lösa denna svåra uppgift. 1X tippas.

Unsworth stolt över insatsen

Visst, Everton åkte ur ligacupen efter 1–2 borta mot Chelsea på onsdagen. Men tillfälliga tränaren David Unsworth, som gjorde sin första match som ansvarig efter att Ronald Koeman fått sparken, var ändå mer än nöjd med sina spelare.

Jag är en dålig förlorare, men jag är stolt överinsatsen, de spelade fantastiskt, sade Unsworth till BBC. Det var en väldigt inspirerad laginsats.Förhoppningsvis kan de visa samma glöd i alla matcher jag leder laget, fortsatte han.

På söndag får Everton chansen igen, borta mot Leicester i ligan. Vi väljer bort denna match från våra egna tipskuponger som vi lämnar in hos spelbolag. På grund av denna oklara match har vår tips expert dessutom bestämt sig för att strunta i dagens Topptipset.

Malaga – Celta

Frågan är om Malaga verkligen har någonting i La Liga att göra den här säsongen? Har blott en pinne och är på väg att hängas av. Celta har varit vasst på sistone. Blev nollat av Atletico förra helgen men ”något” enklare motstånd nu

Guidetti matchhjälte i första starten

Första matchen från start i höst efter nyckelbensbrottet.Då blev John Guidetti matchhjälte för sitt Celta Vigo när han nickade in dansken Andrew Hjulsagers inlägg till 2–1 för Celta Vigo i cupmatchen borta mot Eibar på onsdagen.

Guidetti fick nästan 80 minuters speltid och var, av förklarliga skäl, nöjd efteråt. ”1–2. Jobbet avklarat. Glad över att göra mål, nu ska vi fortsätta så här”, skrev han på Instagram.

Djurgården – Jönköpings Södra

Viktigt för båda lagen! Djurgården behöver trepoängaren i silverjakten medan en pinne för Jönköping kan visa sig väldigt viktig. Jönköping har varit svårslaget under hösten men visst ska Djurgården ses med mycket bra chans.

Nyckelduo avstängd

Efter endast en poäng på de två senaste matcherna är det endast tre poäng som gäller för Djurgården i söndagens viktiga hemmamatch mot Jönköpings Södra. Dessvärre kommer Djurgården till spel utan nyckelspelarna Kim Källström och Jonas Olsson. Båda spelarna drog på sig sina respektive sjätte gula kort för säsongen i 1–1-mötet hemma mot BK Häcken och blir därmed avstängda i en match. Kim Källström har startat i 27 av Djurgårdens 28 allsvenska matcher den här säsongen.

Häcken – Kalmar

I teorin har Häcken fortfarande chansen att bli trea en i praktiken ser det ganska hopplöst ut. Kalmar missade chansen att säkra kontraktet i Jönköping senast men det ska extremt mycket till för att laget ska halka ner på kvalplatsen. Häcken vinner ”knappt men klart”.

Offensiv duo avstängd

Häcken har spelat upp sig efter plattmatcherna mot IFK Norrköping och AIK och är fortfarande med i jakten på den eftertraktade tredjeplatsen. På söndag väntar måste match hemma mot Kalmar FF och då får Hisingslaget klara sig utan Ahmed Yasin och Mathias Ranégie. Båda spelarna drog på sig säsongens tredje gula kort senast i 1–1-mötet borta mot Djurgården och blir därmed avstängda en match. Ahmed Yasin är på lån från AIK och har gjort sju mål på 14 matcher för BK Häcken.

GIF Sundsvall – Hammarby

”Giffarna” har halkat ner på kvalplatsen men har en enklare uppgift än konkurrenten Jönköping i denna omgång. En poäng kan räcka för att passera. ”Bajen” har haft ett avslaget läge en längre tid och hittar väl knappast glöden för att vinna borta mot ett högmotiverat Sundsvall? 1X.

Mittfältaren missar avslutningen

Hammarby får klara sig utan mittfältaren Serge-Junior Martinsson Ngouali i de två återstående allsvenska matcherna för säsongen, borta mot Sundsvall ochhemma mot Halmstad. Det står klart sedan 25-åringen utgått tidigt mot Sirius (3–3) senast med en lårskada.

”I och med att det bara återstår två matcher ser vi ingen anledning att stressa tillbaka honom, det skulle inte hinnas med på ett bra sätt. Vi hanterar skadan i lugn och ro nu så siktar vi på nästa säsong istället för Junior”,säger Hammarbys medicinskt ansvarige Mikael Klotz till klubbens webbplats.

Serge-Junior Martinsson Ngouali startade i 18 av de inledande 20 omgångarna innan han var borta i nästan två månader på grund av just skada i ena lårets baksida.