Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

VM-Tipset tips 14 Juni

Under VM i Ryssland har Svenska Spel ersatt Europatipset med VM-tipset. Det betyder fyra stycken specialomgångar med intressanta matchningar. VM-tipset 14 Juni sparkas igång av värdnationen Ryssland, som spelar mot Saudiarabien. De ses som turneringens stora underdog. Ettan känns tveklös.

1. Ryssland – Saudiarabien 1

Det lättaste motståndet i Grupp A står Saudiarabien för. Hemmalaget Ryssland öppnar VM inför en fullsatt arena där hemmapubliken lär försöka lyfta sitt lag ytterligare. De har haft problem spelmässigt men har även mött starkt motstånd i sina matcher detta året. En klar etta.

2. Egypten – Uruguay 2

Lag från Sydamerika skall inte underskattas. Uruguay hade en tuff kvalgrupp som de tog sig vidare från och ses som det bästa laget i sin VM-grupp. Laget har flera spelskickliga stjärnor att se upp för. Egyptens lag är ganska svagt. Deras hopp hänger med Salah i toppen. Han är dock inte med under detta mötet, som det verkar. Därför tippar vi tvåan med självförtroende.

3. Marocko – Iran 1

Två lag som är relativt anonyma på den nationella scenen. Norra Afrikas starkaste lag har dock många kvalitativa spelare som spelar i toppklubbar i Europa. De har normalt sett ett stabilt försvar att vila mot. Iran har ett anonymare lag, deras tränare Quieroz sticker dock ut. Han har mycket erfarenhet av spel på den högsta nivån, som assisterande tränare till Alex Ferguson under lång tid. Det lutar åt en hemmaseger.

4. Portugal – Spanien 2

Det spanska laget är de största favoriterna till guldet under detta VM. Motståndet i öppningsmatchen står Portugal för. De rankas något lägre men är tros allt ett kvalitativt lag med spetskunskap på toppen. Spanien har inte förlorat en enda av sina 20 senaste matcher, otroligt imponerande. Vi tror på en spansk seger men vill höja ett varningens ord för Ronaldos Portugal, som kan hota även det bästa motståndet på sina bra dagar.

5. Frankrike – Australien 1

Frankrike har normalt ett starkt lag. De har spelat bra hela året, även om sista matchen mot USA slutade med ett kryss. Australien ses som den svagaste truppen i gruppen. Laget hamnade bland annat efter Saudiarabien i kvalet till VM. Deras spel hemåt har stora brister. Detta känns som en klar etta, där Frankrike kommer gå för seger i öppningsmatchen i VM.

6. Argentina – Island 1

Argentina har ett mycket starkt lag som leds av världens bästa spelare. För Messi betyder detta VM mycket. Han jagar Maradonas skugga. Legendarens exceptionella uppvisning under VM 1986 då han förde sitt land mot guld, med ett mål som av många anser vara det bästa i Vm:s historia. Messi kommer inte ge Island en chans. Etta.

7. Peru – Danmark 1

Danmark har en bra trupp, som dock hade en uppvärmning där ett lika resultat mot Sverige som sticker ut. Peru kvalade lite överraskande till VM från Sydamerika. De slog stabila lag som Colombia i sin väg mot VM. Danmark kan hota och detta är inte en klar spik, men vi ger ändå tipset till Peru, som sett starka ut det senaste.

8. Kroatien – Nigeria 1

Kroatien har ett fysiskt starkt lag som dock sällan når hela vägen i mästerskap. Laget kan dock vara ett hot även mot de bästa lagen, med snabbt och fysiskt spel. Nigeria är ett av Afrikas bästa lag och har förmåga att briljera i mästerskap. En etta med reservation.

9. Costa Rica – Serbien 1

En svårtippad match. Costa Rica spelade otroligt bra under förra Vm, där de stod för en av turneringens största överraskningar. Detta mästerskap kan de mycket väl stå för en liknande prestation. Serbien har ett starkt lag där många av deras spelare är i topp av sina karriärer. En etta, som mycket väl kunnat vara en tvåa.

10. Tyskland – Mexiko 1

Det Europeiska laget är en av de största favoriterna att knipa det åtråvärda guldet. Deras lagmaskin har stor erfarenhet av spel i mästerskap och pressen hemifrån är stor. En vinst i gruppen är viktig, eftersom motståndare i åttondelen lottas mot vinnarna i Brasiliens grupp. Mexiko har ett ganska bra lag, som dock saknar spetskompetens framåt. En stark etta.

11. Brasilien – Schweiz 1

En av storfavoriterna inför VM, mot ett lag som hamnar långt ner ni de flesta listor. Brasilien spelade ett perfekt kval och värmde upp inför VM mot bland andra Österrike, som de slog med tre mål mot noll. Med spelare som Neymar, och Jesus på toppen är Brasilien en fara för vilket lag som helst. Mot Schweiz skall det inte bli något annat än vinst.

12. Sverige – Sydkorea 1

Sverige öppnar upp VM mot Sydkorea, som de måste slå för att ha en chans i turneringen. Spelet från vårt blågula lag har dock saknat udd framåt. Räkna med att spelarna är medvetna om vikten av den första matchen och pressar på framåt med full effekt. Första VM:et på 12 år skall börja med en vinst. En etta vi tippar med hela hjärtat.

13. Belgien – Panama 1

Belgien har numer ett av de mest spelskickliga lagen i världen. Europas stora uppstickare öppnar upp VM mot Panama, som kvalade till turneringen något uppseendeväckande. Deras kvalgrupp var svag och avancemanget till VM var otippat. Det säger en del om kvalitén. Belgien skall vinna det här tio gånger av tio.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!