Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset Tisdag Tips 24 April Fotboll

Denna vecka är det redan på tisdag som det är spelstopp för första Europatipset kupong. Anledningen är att CL sätter igång med toppmötet på Anfield. Svenska Spel brukar flytta på dagar för sina stora kuponger, om det känns bäst utifrån matchutbud. Så är alltså fallet idag, den 24 april. Det gäller att tippa en mix av 13 matcher från diverse engelska ligor som toppas med CL-semifinal. Det enda laget som inte kommer från England på tisdagens Europatipset tips blir därmed Roma. Vi försöker gardera minimalt och kommer att livebetta på CL ikväll.

Liverpool – Roma 1

I kvarten gick Liverpool på knock mot Manchester City. Roma är förvarnat. Mohammed Salah är riktigt het och kan sänka sin gamla klubb ikväll. Båda lagen roterade i startelvan rejält under helgens ligamatcher. Hos hemmalaget saknas Can, Lallana och Matip. Hos Roma verkar alla nyckelspelare finnas med i truppen. Det hjälper dock inte mot ett starkt Liverpool. På Europatipsets första match tippar vi en etta utan gardering.

Derby – Cardiff 2

Två sexpoängare på tre kommande matcher är det som krävs av Cardiff för avancemang. Klubben befinner sig därmed i en rätt så bra position. Derby är däremot formsvaga just nu. De senaste förlusterna har gjort att de nu ligger utanför topp-sex i ligatabellen. Laget från Wales är hetare och bättre. Derby måste rycka upp sig ordentligt för att vinna här, vilket de inte lär göra, om man får tro vår Europatips expert.

Nottingham – Barnsley 2

Tisdagens kupong fortsätter med Nottingham mot Barnsley, där de senare är i ett utsatt läge och måste vinna idag. Formen är bättre än Nottingham Forests och skadeläget är också bra. Däremot är de inte så starka borta. Forest som endast har en vinst på de 5 senaste matcherna har inte så mycket att spela för idag. Bra läge att spela på nätet på en tvåa, där flera nya spelbolag erbjuder bonus.

Bradford City – Milton Keynes Dons 1X2

Milton Keynes Dons behöver poäng nu, men har varit rätt svaga på sistone. Dessutom är målvakten Nicholls tveksam idag. Bradford trivs bra mot just Dons som inte vunnit på sju försök i senaste inbördes spel. Hemmalaget har rätt lite motivation som motståndarna, men skadeläget är betydligt bättre. Helgardering rekommenderas.

Bristol Rovers – Wigan 2

Wigan är officiellt tillbaka i The Championship efter tre poäng senast. Formen är på topp och även om Powell är fortsatt osäker till spel, bör de greja seger. Vi tror inte att det krävs en gardering här på Europatipset. Bristol Rovers har inte heller så mycket att spela för. Utdelningen mot Rotherham uteblev och laget har haft svårt att vinna på slutet.

Doncaster – Blackburn 2

Blackburn Rovers har inte förlorat på tretton (!) omgångar och är nu ytterst nära en uppflyttning. Doncaster ska inte vara något hinder. Svensken Marcus Antonsson fick åter chansen från start senast.

Oldham – Southend 1

Motivationen är mycket högre i hemmalaget, men efter fem raka oavgjorda matcher så måste laget börja vinna. Försvarsspelet har förbättrats, vilket gör att Oldham får tipset här av vår odds expert. Southend övertygade sist och är på säker mark i ligan. Coker och Turner ser ut att missa tisdagens match. Notera dock att Southend har bra statistik mot just Oldham.

Rochdale – Plymouth 1X

Både Rochdale och Plymouth har högsta fokus när serien nu ska avgöras. Hemmalaget har spelat bra på slutet och har allt i egna händer. Kvitteringen av Bradford på stopptid senast kan visa sig ödesdiger. Målskytten Henderson saknas. Plymouth jagar topp-sex. Svårtippat, men Rochdale är knappa favoriter här.

Shrewsbury – Peterborough 1X2

Shrewsbury tappade formen när det drog ihop sig. Chansen på topp-2 är borta och laget kan sikta in sig på playoff. Anfallarna Payne och Whalley är osäkra. Bortalaget har lyckats bra mot Shrewsbury tidigare och har en minimal chans på topp-sex. Helgardering på Europatipset rekommenderas av tips expert.

Coventry – Lincoln 1X

Båda lagen befinner sig på rätt sida om playoff strecket i ligan och har likvärdig form. Coventry ser något bättre ut och tippas. Lincoln har avbräck. Laget avgjorde på stopptid senast trots att viktige Bostwick blivit utvisad. Här lär de vara rädda om poängen de har från start.

Morecambe – Cambridge United 1X2

Ytterligare en helgardering kommer i match nummer 11 på Europatipskupongen idag, tisdag. Morecambe är ett kryssglatt gäng men har inte vunnit på sju matcher. Cambridge vände ett tidigt underläge senast i en chansrik match. Offensiva avbräck om varken Ibehre eller Ikpeazu kommer till spel. Hemmalaget behöver poäng, men det lär bli tight mot Cambridge.

Newport County – Accrington Stanley 2

Övertygande vinst för Accrington senast trots att laget redan avancerat en division. Sviten på femton matcher utan förlust är imponerande. Newport skapade inte mycket mot bottenlaget Barnet och formen är tveksam. Det mesta talar för en ny Accrington Stanley vinst denna tisdagskväll.

Yeovil – Forest Green X2

Yeovil har inte spelat bra på slutet och avbräck har stört laget. Nu verkar målskytten Zoko vara åter. Bortalaget har lyft sig. Två imponerande segrar betyder att kontraktet känns säkert. När Yeovil är så formsvagt blir utgångstipset enkelt. Gardering kan vara bäst att göra i sista Europatipset match idag.