Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset: Tipsförslag Onsdag Vecka 50

Europatipset Newcastle Spelare

Nya Europatipset kupong är här! Engelsk fotboll i fokus på onsdag. Det blir en högklassig Europatips dag på Lucia! Framförallt är det ju full fart i Premier League. Flera starka vinnare – men Manchester United garderas. Läs våra tipsförslag på onsdagens fotbollsmatcher nedan. Lycka till!

 1. Newcastle – Everton 2

Ytterst motigt för Newcastle just nu. Att man åkte dit sent mot Leicester via ett självmål kändes ganska typiskt. Everton fick vara ytterst tacksamt över krysset i derbyt. Ändå en framgång och innan dess blev det ju viktiga segrar. X2.

 1. Southampton – Leicester 2

Helt okej form hos Southampton men schemat har varit svårt på sistone – och även detta kan bli jobbigt. Leicester har ju verkligen hittat flytet och då är laget som bekant svårstoppat… Är inne i en inspirerande jakt uppåt och går för trepoängaren. Tippas!

 1. Swansea – Manchester City 2

Det blev kanske inget sprudlande derby – men Manchester City hade god koll och vann fullt rättvist. Visst kan det vara risk för ”baksmälla” nu men mot ligans trubbigaste gäng är det ändå tryggt att spika.

 1. Liverpool – West Brom 1

Riktigt surt för Liverpool med blott 1-1 i derbyt mot Everton. Bra insats på det stora hela och formen är ju väldigt vass. Nu kommer man ut retat och det luktar överkörning – möter ett West Brom som inte mår bra för dagen. Att tippa etta här känns som gratis pengar. Det är bara att hämta dina erbjudanden på nya spelbolag som du hittar på vår startsida och börja satsa på Liverpool!

 1. Manchester U – Bournemouth 1

Deppigt hos Man United efter derbyförlusten – men det var svårt att gnälla, United skapade just ingenting och kändes begränsat. Viktigt att nu ladda om direkt och givetvis är det bra chans. Bournemouth har dock stört United förr och formen är helt okej. Av kvällens storfavoriter i Premier League känns United mest tveksam.

 1. Tottenham – Brighton 1

Tottenham har verkligen hackat men i helgen kom islossningen, blåste ner Stoke med 5-1 och Kane fick måla. Möter ett något bättre försvar denna gång men Brightons trend är negativ och förlusten mot Huddersfield var kostsam. Väldigt trolig etta.

 1. West Ham – Arsenal 2

Inspirerande läge för West Ham – slog ju Chelsea i helgen och siktar nu på ytterligare en derbyskalp! Det blir dock knepigt. Brukar inte trivas mot Arsenal och nu kommer gästerna retade efter frustrerande matcher på sistone. Tydlig Arsenal-feeling.

 1. Bayer Leverkusen – W.Bremen 1

Leverkusen har inte förlorat sedan september och är ett hett bud i kampen om Champions League-biljetterna bakom Bayern München. Ändå läge att varna här – vi har väntat på islossningen för Werder Bremen och nu har den kommit, vunnit tre av fyra på slutet. Bortaslog Dortmund och får skrällgardering.

 1. Hertha Berlin – Hannover 1

Hertha fick in en skön och sen kvittering i helgen men har överlag haft stora problem att övertyga, även i Europa League där det ju blev fiasko. Nykomlingen Hannover bröt en negativ trend i helgen men trivs klart bäst hemma. 1X bör räcka.

 1. Schalke – Augsburg 1

Schalke är på väg mot bästa säsongen på flera år men efter tre raka kryss behöver man nu en ”trea”. Augsburg är en riktig outsider i kampen om topplaceringarna. Är faktiskt bara tre poäng bakom Schalke och formen är god. Kryssgardering, åtminstone.

 1. Milan – Verona 1

Cupmatch. Milan har som bekant haft det ytterst jobbigt. Det smått förnedrande poängtappet mot Benevento följdes av seger mot Bologna men det var med ett nödrop. Verona har ryckt upp sig något och visst går Milan att rubba.

 1. Lille – Nice 1

Även i Frankrike handlar det om cupspel och spelsidor tror på Lilles seger här. Lille gjorde ett hyggligt försök borta mot PSG i helgen och har spelat upp sig efter en risig start på säsongen. Bra trend även för Nice, även om det fortfarande är en bra bit till fjolårets kanonnivå. Jämn cupmatch på gång, ettan garderas snabbt.

 1. Montpellier – Lyon X

Lurig cupmatch. Lyon är givetvis det bättre laget men dagens Montpellier är svårtuggat. Har kryssat i fem av de sex senaste och släpper in väldigt lite mål. Lyon hade riktigt tur i helgens seger och toppformen har svalnat. Kan ryka här!