Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset: Tipsförslag 9 Januari

Europatipset 9 Januari Spelförslag Fotboll

Vi har redan skrivit några rader om vissa av fotbollsmatcher som är med på veckans första Europatipset kupong. Vissa av dem är nämligen med även på gårdagens Topptipset. Det är Ligacupen som gäller och då är det viktigt att veta allt om skadeläget och vilka spelare tränarna förväntas att vila. Vi rekommenderar er att läsa alla nyheter ni bara kan hitta inför kuponginlämningen idag, tisdag, den 9 januari.

Lämna in Europatipset spel så nära spelstopp som det bara går för att inte missa senaste ändringar i startelvorna. Det är alltid lurigt med cupfotboll och tips som gäller dagar, när rätt lite händer. Föredrar du livebetting, rekommenderar vi dig att streama fotboll gratis hos spelbolag. Fast å andra sidan är det kanske inte den bästa idén just denna tisdag. Det är sällan vi får se så pass tråkiga Europatipset matcher som denna vecka. För vem intresserar sig för hur det går i matchen mellan Dagenham och Boreham Wood, om det inte handlar om att få 13 rätt på Europatipset?

 1. Manchester City – Bristol City 1

Skrällaget Bristol City har slagit ut hela fyra Premier League-lag på vägen fram till denna semifinal, inklusive Manchester United – men nu är dagsformen klart fallande och motståndet på en helt egen nivå… Guardiola lär rotera i startelvan men det spelar ingen större roll, klar seger på gång.

 1. Nice – Monaco 1

Kvartsfinaldags i Ligacupen i Frankrike. Monaco har åkt på storstryk på den här arenan ett par gånger på senare år. Ska rankas som det starkare laget men Nice spelade upp sig ju längre höstsäsongen led och gillar att slå sin derbykonkurrent. Ettan först men snabb gardering.

 1. Valencia – Las Palmas 1

1-1 i första mötet och därmed ett ganska bra utgångsläge för Valencia. Samma strålande form som i höstas är det dock inte längre hos Valencia och frågan är hur hårt man orkar satsa på cupen? Las Palmas har det tufft men kryssgarderingen behöver absolut inte vara fel.

 1. Tondela – Vitoria Setubal X

Vitoria Setubal är sist i tabellen och bortastatistiken är väldigt trög. Stärkte dock självförtroendet med ett par bra cupmatcher kring jul och borde kunna klättra en bit. Tondela är förstås inte märkvärdigt och vi säger bra poängchans för Setubal här.

 1. Belenenses – Boavista X

Mittenmöte och onekligen lätt att spekulera i en jämn match här. Bra hemmastatistik för Belenenses men laget öser inte direkt in mål. Boavista klarade 0-0 här förra säsongen och kommer hit för att lyckas med någonting liknande nu. 1X.

 1. AFC Fylde – Chester 1

Tre raka segrar har fört upp nykomlingen Fylde flera snäpp – tre pinnar även här och det börjar bli bra kontakt med topp-7! Chester skrällde så smått i helgen men har överlag haft det tungt. Max en pinne.

 1. Dagenham – Boreham Wood 1

Efter en något frustrerande period fick Dagenham islossning i helgen, 4-2-seger här hemma. Ska kunna utmana i den absoluta toppen. Mer tveksamt om Boreham orkar hänga med i toppklungan särskilt länge till. Laget är dock onekligen svårslaget, kryssar ofta i bortaspelet. 1X.

 1. Maidstone – Ebbsfleet X

Maidstone har inte vunnit på länge men kryssar sig fram för dagen, kommer närmast från svängig 4-4-match. Ebbsfleet föll kostsamt i helgen. Båda lagen behöver öka för att hänga med i jakten på kval men mycket talar för att detta blir hårt.

 1. Angers – Montpellier 2

Cupkvart där Angers får svårt, trots hemmaplan. Montpellier har varit svårslaget en längre tid och kommer att göra en stabil insats. Angers kommer från svag insats i den andra cupen och lär ryka även här – behöver lägga fokus på ligans bottenstrid.

 1. Rennes – Toulouse 1

1-6 mot PSG i helgen sved ju – ny cupmatch nu och onekligen en bättre uppgift för Rennes där här gången. Toulouse hade det mestadels tufft under hösten och får svårt att kämpa på flera fronter.

 1. Alavés – Formentera 1

Här handlar det om ett returmöte som mest bara ska ”spelas av”. Alaves vann ju med 3-1 i bortamötet och detta kan Formentera från tredjeligan inte vända på. Spikettan kan dock vara lite ”farlig” – Alaves behöver ju faktiskt inte vinna onsdagens möte.

 1. Villarreal – Leganes 1

Här kan Villarreal absolut få slita stenhårt för avancemanget. Torskade ju bortamötet med 0-1 och möter ett Leganes som verkligen kan konsten att försvara sig. Stundtals ett trubbigt Villarreal-intryck och detta kan bli läskigt för storfavoriten. Snabb gardering.

 1. Chelsea – Arsenal 1

Semifinal i Ligacupen, rond 1 av 2. Alla spelbolag rankar definitivt Chelsea högre just nu och visst går man hårt för att skaffa sig ett försprång inför returen. Arsenal föll smått pinsamt mot Nottingham och vi litar inte helt på att Wenger hittar rätt elva. Chelsea-ettan kan spikas!