Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipsförslag 27 Maj Söndag

Malmö FF är storfavoriter när Dalkurd gästar skåningarna. Frågan är om det kämpande laget kan säkra sin andra seger i rad.Läs vårt Europatipsförslag 27 maj för att få en bra inblick i alla veckans matcher. Hammarby kommer från en tung förlust i derbyt och lär vara ovanligt revanschsugna när Kalmar FF står för motståndet. BP är knappa favoriter när ÖSK kommer på besök.

Kalmar FF – Hammarby 2

Två tuffa förluster för Kalmar i rad. De har dock hyfsat spel och kan mycket väl skapa tillräckligt för att vinna matcher. Mot ett revanschsuget Hammarby lär det dock inte räcka till. Stockholmslaget förlorade ett tufft derby, men lär inte låta detta slingra genom fingrarna.

Malmö FF – Dalkurd FF 1

Malmö FF kommer från en efterlängtad seger senast. När Dalkurd gästar är bordet dukat för en andra seger i rad. Laget har en usel statistik på bortaplan och är seriens svagaste gäster. Ny tränare inför kvällens möte lär inte spela någon roll.

GIF Sundsvall – IFK Göteborg 2

Bägge lagen har visat sig vara relativt formsvaga. Två förluster för Sundsvall, där de inte hittat till bra spel är oroväckande. Inför kvällen möte saknar Sundsvall två viktiga spelare, varför vi sätter en tvåa i vårt Europatipsförslag.

Brommapojkarna – Örebro SK 1

Hemma har BP visat upp starkt spel. De kommer från två raka segrar på hemmaplan och skall inte underskattas. ÖSK har bäst bortastatistik i hela serien. Tvåan känns inte omöjligt för Örebro, som inte nått upp till sin fulla kapacitet det sista.

Elfsborg – Trelleborg X

Elfsborg på hemmaplan är tuffa motståndare. De kommer senast från en enkel seger mot Dalkurd FF. Detta är en viktig match för lagen som kämpar i nedre delen av tabellen. Trelleborg har spelat växlande hittills, men skall inte räknas bort. Krysset känns nära till hands.

IK Sirius – Djurgården 2

Hemmalaget har haft en svår period. När DIF står för motståndet lär inte trenden ändras ikväll. Till IK Sirius fördel skall dock säga att deras tuffa skadeläge är under upprinnelse. Djurgården fick kämpa hårt i Göteborg, men skall normalt ta hem detta. En tvåa i vårt Europatipset förslag.

Halmstads BK – Östers IF 1

Gudmundsson är tillbaks i fronten för Halmstad, som fick kämpa i derbyt mot Landskrona. Det mötet vann de. Mot Öster skall det bli ytterligare en trepoängare. Bortalaget förlorade senast mot GAIS och har inte samma klass som Halmstad. En enkel etta.

Gais – IK Frej Täby 1

Efter en stark inledning mot Östers IF trappades spelet ner i den andra halvleken för GAIS nu senast. Mot IK Frej Täby lär det bli en klar etta. Vi spikar resultatet i vårt Europatipsförslag men vill utlysa en liten varning för Täby, som kan bli omgångens stora överraskning.

Carlstad United – FC Linköping 2

På hemmaplan är Carlstad normalt starka. Linköping är ett kvalitativt lag men saknar flera spelare på grund utav skador och avstängningar. En etta är inte omöjlig, men vi tror att Linköping trots allt tar hem det här.

Team Thorengruppen FF – Rynninge IK 1

Team Thorengruppen spelade bra mot Carlstad senast. Inför kvällen möte är flera viktiga spelare osäkra. Team TG har spelat bra och visar bättre och bättre form. På hemmaplan ikväll känns ettan närmast.

Sandvikens IF – Västerås SK FK 2

En tuff förlust mot Assyriska senast för VSK när bortalaget släppte in mål i slutminuterna. Assyriska spelade dock väldigt bra. Sandviken har inte presterat som man kan förvänta sig. En bortaseger idag hade inte förvånat, även om den inte är glasklar.

IK Oddevold – Lunds BK 2

Efter en utblåsning av Ljungskile har Oddevold mycket att bevisa inför kvällen möte. Lunds BK spelade bra sist även om de åkra på en tuff förlust mot Oskarshamn. De har ett bra läge för en bortaseger ikväll. Vi spelar en tvåa i vårt Europatipset förslag.

Åtvidabergs FF – Kristianstad FC 1

En svag inledning för Åtvidaberg hittills. Motståndarlaget har också problem. Tränaren i KFC lämnade nyss klubben, av personliga skäl. Bägge lagen behöver en fullpoängare i kväll. Vi ger en knapp fördel till hemmalaget.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!