Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset Tipsförslag 22 November

Speltips Europatipset bild på arena fotboll

Ny Champions League dag på onsdag och då är det dags för Europatipset och vårt traditionella tipsförslag. Det lär bli en del heta fotbollsmatcher idag. I denna artikel hittar du speltips på samtliga som Svenska Spel har valt att ha med på dagens kupong. Läs, inspireras till bets och tips och vinn miljoner.

Vi får hoppas att det blir lika spännande som igår. Spurs vann borta mot Dortmund, Real Madrid bjöd på en riktig målfest i Cypern och Sevilla vände från 0-3 underläge mot Liverpool. Idag är det dags att skifta fokuset mot Europatipset. Fem miljoner i jackpot är inte lite. Dagens spelkupong, onsdagen den 22 november 2017, Vecka 47 inleds med minst sagt starka Champions League-vinnare och avslutas med spik på Östersund! Nedan går vi igenom varje match som går att hitta på spelsidor med betting samt på onsdagens Europatipskupong.

Våra speltips på Europatipset idag

Juventus – Barcelona X

Först ut på Europatipset kupongen idag är Juve. Det har inte riktigt varit samma Juventus denna säsong och nu kommer man ju från 2-3-förlust mot Sampdoria. Här är man dock på väg mot ett ganska tryggt avancemang. Barcelona har sett bra ut hela vägen och har ett järngrepp om gruppsegern. Delad pott vore helt okej för båda lagen här. Vårt speltips här är X.

Sporting Lissabon – Olympiakos 1

Sporting Lissabon kan knappast lugga Juventus på andraplatsen men seger här säkrar åtminstone Europa League-biljetten. Vi håller laget högt och visst är det mycket bra chans hemma mot ett Olympiakos som krisat under hösten. Lite bättre på slutet men man är inte tillräckligt bra för att skrälla här.

Basel – Manchester U X

Full pott för United som förstås kommer att vinna gruppen. Lär ändå inte slå av nämnvärt på takten här – och en sugen Zlatan kan räkna med speltid. Skarpt läge för Basel i kampen om andraplatsen. En poäng här skulle göra stor nytta. X2.

Anderlecht – Bayern München 2

Föga oväntat har den här gruppen blivit helt odramatisk. Bayern München mår bättre sedan tränarbytet och även om det fortfarande inte är någon superform så är det naturligtvis toppchans här, klasskillnaden är så pass stor.

Paris SG – Celtic 1

Även PSG ses givetvis med absolut toppchans till nästa trepoängare. Har 17-0 i målskillnad och det säger väl det mesta… Celtic ger sig aldrig utan kamp men torskade hemmamötet med 0-5 och skrällen ”finns inte” i våra ögon.

At.Madrid – Roma 1

Atletico Madrid har gjort sig kända som ”Champions League-experter” – men inte denna höst. Är segerlöst och ska det finns minsta chans till avancemang räknas givetvis bara tre poäng här. Riktigt laddad insats att vänta och i derbyt mot Real såg det bra ut. Roma kommer också från derby, 2-1 mot Lazio, och mår bra – men får ändå ge sig här.

Ipswich – Sheffield W 2

Ipswich kvitterade sent till 2-2 mot Hull senast – faktiskt säsongens första kryss. Sheffield W var trubbigt i helgen men har på det stora hela börjat visa bättring. Wednesday får tipset på onsdagen!

Middlesbrough – Birmingham 1

Segersviten sprack för ”Boro” i helgen men det var borta mot Leeds, tuff uppgift. För oss är laget givet i toppstriden. Birmingham vann viktigt i helgen men har på det stora hela varit riktigt svagt. Sund etta.

Wolverhampton – Leeds 1

Intressant match! Wolves fortsätter att övertyga och Premier League-doften blir allt starkare. Leeds har haft en svacka men kom tillbaka starkt efter uppehållet och slog Middlesbrough. Kan absolut stå upp här och krysset ska med.

FC Astana – Villarreal X

Två raka segrar mot Maccabi har skapat ett intressant läge för Astana, som verkligen inte är lätta att tas med på konstgräset i Kazakstan. Villarreal har bra koll på avancemanget. Luktar delad pott.

Lokomotiv Moskva – FC Köpenhamn X

Viktig match i en lurig grupp. FCK krisar så smått hemma i Danmark men är obesegrat i Europa-spelet. Här väntar dock den tuffaste uppgiften hittills. Lokomotiv floppade hårt mot Sheriff men toppar ju den ryska ligan – det inger verkligen respekt. 1X.

Salzburg – Guimaraes 1

Salzburg är formstarkt och har gjort jobbet på ett bra sätt i denna grupp, bara ett insläppt på fyra omgångar. Guimaraes skrällde hemma mot Marseille men skrämmer inte oss nämnvärt. Trolig etta – men delad pott är ingen katastrof för Salzburg så kryssgarderingen kan vara bra att ha.

Östersund – Zorya 1

Enkla och ytterst stimulerande förutsättningar för Östersund: tre poäng och det sensationella avancemanget är säkrat! Respekten för Zorya har hoppat upp under turneringens gång men gör Östersund en liknande prestation som tidigare vinner man detta.