Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset Tipsförslag 10 April

Redan på tisdag drar Europatipset kupongen igång. Manchester City och Roma står inför svåra uppgifter ute i Europa den 10 april. Det är en intressant omgång som väntar. Klart värd singelspel med oddsbonusar för er som ibland brukar spela på nätet. Vi går igenom tretton matcher nedan, där vi inte bara bjuder på nya tipsförslag, utan även publicerar kort information om läget inför Europatipsmatcherna idag och imorgon.

Man City – Liverpool 1

Två blytunga förlustmatcher på kort tid för Man City gör att Guardiola är på dåligt humör inför matchen mot Liverpool. Här måste laget satsa allt framåt. Liverpool saknar flera viktiga spelare. Kaptenen Jordan Henderson är avstängd. Försvararna Matip och Gomez lär missa, liksom Emre Can. Däremot kan Mo Salah vara åter. Ettan föreslås av vår Europatipset expert.

Roma – Barcelona 2

Roma fick ingen kick i helgen, inför returen mot Barcelona i Champions League. Förlusten hemma mot Fiorentina sved. Bortalaget lär inte tappa det här, så stabilt och svårslaget som man ändå är. Barcelona kan spela kontrollerat, då Roma måste anfalla. Busquets är tveksam till spel idag. Tvåa sätts som spik på våra Europatipset förslag. Men allt kan hända och Barca brukar ställa till det ibland med riktiga katastrofmatcher.

IFK Göteborg – Hammarby 1X2

helgardering i nästa match. Undvik spel på Lången och Matchen. Ett hett prestigemöte, där båda lagen vill förbättra sina fjolårsplaceringar. Lagen känns jämbördiga även i år. Kaptenen Jiloan Hamad frälste Hammarby efter två straffmål i premiären. IFK Göteborgs Elias Omarsson var lagets segerorganisatör mot Trelleborg.

Aston Villa – Cardiff 2

I jakten på en kvittering mot Wolves brände Cardiff två straffar på övertid, men laget har visat styrka på bortaplan – där är Cardiff obesegrat i de senaste sex omgångarna. Nu behövs en seger för att hålla undan för Fulham. Aston Villa var blekt mot Norwich.

Bolton – Millwall 2

Båda lagen har full motivation. Boltons form är svag, laget är i ett svårt läge. Millwall är däremot formstarkt, och i jakt på topp 6. Man har femton matcher i rad utan förlust, varav sju raka på bortaplan. Det är svårt att undgå Millwall i utgångstipset här.

Bristol City – Birmingham X

Bristol City blev mållöst i två senaste matcherna då man hade noll skott på mål. Birmingham har hittat formen. Borde ha vunnit senast men har sett stabilt ut i de fyra senaste matcherna. Forwarden Che Adams saknas. Full motivation för båda lagen.

Nottingham – Brentford 2

Nottingham har stött på patrull i sina senaste matcher trots stort bollinnehav. Brentford har motivationen i jakten på play-off. Laget har historiskt sett trivts bra mot Forest. Hemmalaget är åter på City Ground efter tre raka bortamatcher. Tvåa testas.

Sheffield United – Middlesbrough 2

En viktig match kring play-off-strecket där hemmalaget har tappat mark efter några segerlösa matcher. Middlesbrough har bättre form. Laget trivs dessutom bra här. Målvakten Blackman fortsatt avstängd i Sheffield U, skadeläget är annars bra i lagen.

Burton – Hull 2

Burtons hemmafacit är inte bra. Laget var dessutom utspelat i helgen men räddade en poäng trots allt. Hull körde över QPR. Laget var kliniskt och nu ser tabelläget bra ut. Burtons svaga form – ingen seger på åtta matcher – gör att det inte går att tro på dem här.

Ipswich – Barnsley X

Ipswich har några svaga insatser bakom sig då målskyttet har uteblivit i fem av de sex senaste matcherna. Mittbacken Chambers är osäker. Barnsley tog en nödvändig seger senast. Nu har de häng på lagen ovanför nedflyttningsstrecket. Skadeläget är bra. Löser ett kryss.

Preston – Leeds 2

Preston kunde inte utnyttja övertaget senast och nu ser det tufft ut att nå play-off då formen är svag. Leeds trivs mot Preston. De två senaste matcherna har varit händelserika. Ytterbacken Berardi saknas. Preston har varit bättre borta än hemma, skräll ligger på lut.

Queens PR – Sheffield Wednesday X

Queens PR har försvarsbekymmer då mittbacken Onuoha är avstängd och Joel Lynch utgick senast. Sheffield W har visat god form även om Fulham var betydligt starkare i helgen. QPR har gått bra men var chanslöst mot Hull. Avbräcken gör att X2 ser intressant ut.

Sunderland – Norwich 1

Hemmalaget har haft svårt att vinna under hela säsongen samtidigt som försvaret läckt. Mot Leeds syntes ett visst hopp. Laget har en tuff avslutning och behöver vinna minst tre av de fem avslutande matcherna. Norwich är i ingenmansland. Motivationsetta.