Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset Tips Tisdag 16 Januari

Europatipset speltips West Ham bild

Veckans första Europatipset är här. Dags för våra tips som avser fotbollsmatcher som spelas den 16 januari. Bra blandning på spelkupongen med omspel i FA-cupen. Leicester och West Ham är två favoriter som bör gå vidare i cupen idag. Vi satsar pengar på dessa lag även när vi lämnar in vår kupong på Oddset Lången.

Allt handlar inte om FA och England i jakten efter 13 rätt på Europatipset Tisdag. Det blir även fransk och holländsk fotboll. Ettkrysstvå tror på Marseille och Vitesse. I andra Topptipset matcher tippar vi bland annat Reading och Mansfield som båda bör vinna sina hemmamatcher. Dags för genomgång av samtliga matcher som du hittar på kupongen hos ditt spelombud idag.

 1. Leicester – Fleetwood  1

Leicester lyckades inte avgöra borta mot League One-laget Fleetwood, vilket vi inte tycker att Leicester behövde skämmas över. I helgen gjorde man en kanonmatch mot Chelsea och nu räknar vi med att man mönstrar ett tillräckligt bra lag för att smidigt stänga butiken här. Vi tror att hemmalaget fortsätter visa bra resultat och vinner enkelt i tisdagens första Europatipset match.

 1. Mansfield – Cardiff 1

Här chansar vi med ettan! Mansfield visar bra form i League Two och gjorde det bra när man fixade 0-0 borta. Cardiff har kommit av sig hårt. Visst, islossning i helgen men det var ju mot ett svagt Sunderland. Premier League-jakten tar fokus och här kan det bli respass. Av oss recenserade online spelsajter ger höga odds på hemmavinst i match nummer två på Europatipsförslag idag. Det är något som vi på Ettkrysstva.com redaktionen gillar. Vi tippar etta och får hela 2.05 i odds.

 1. Reading – Stevenage 1

Reading har haft svårt att vinna en längre tid, inget segerjubel på över en månad. Givetvis vettig chans hemma mot ett mittenlag från League Two men nja, vi är inte beredda att helt och hållet lita på Reading här.

 1. Sheffield Wednesday – Carlisle X

Tuff säsong för Sheffield Wednesday, även om 0-0 i derbyt mot United i helgen var godkänt. Carlisle spelar i League Two och är inget helt ofarligt motstånd. Ett Wednesday med taskigt självförtroende kan absolut få svårt att avgöra. Helgardering rekommenderas. Ett bra alternativ för er som har rejält med pengar att satsa på Europatipset Tisdag är att välja 1X2 som spelalternativ.

 1. West Ham – Shrewsbury 1

Det starka League One-laget Shrewsbury var klart närmast seger i hemmamötet men lyckades inte avgöra – och nu blir det givetvis betydligt tuffare. West Ham kommer från skön storseger i helgen och visar laget rätt inställning idag, ska det gå lätt att få med sig tre poäng. Spiketta på Europatipset, precis lika säker som match nummer ett på spelkupongen.

 1. Bordeaux – Caen 1

Gräslig avslutning på 2017 av Bordeaux men i helgens omstart blev det viktig bortaseger mot Troyes och visst ska man kunna sticka undan från botten. Tuff trend för Caen och borta skrämmer laget sällan, har bara gjort fyra bortamål. Bra läge för Bordeaux här!

 1. Marseille – Strasbourg 1

Klockren omstart av Marseille i helgen och vi gillar verkligen laget, som utmanar Monaco och Lyon fullt ut i kampen bakom PSG. Strasbourg hade en grym period i höstas men nu är det värre. Ska inte kunna hota här, tycker vår Europatipset expert.

 1. Monaco – Nice 1

När dessa derbykonkurrenter möttes i Ligacupen förra veckan hade Monaco ganska flyt som vann med 2-1 borta. Nu handlar det om ligan, där Monaco onekligen har ett skarpare läge. Bra form hos Nice men knappast tillräckligt för bortaskrällen här.

 1. Chateauroux – Lorient 2

Europatipsförslag flyttar ner till Ligue 2, där Chateauroux gjort det överraskande bra en längre tid. Här får man dock troligen ge sig: Lorient storvann i helgens omstart och kan absolut vara redo för en snabb återkomst till Ligue 1. Här ska X2 räcka.

 1. Le Havre – Paris FC X

Hård match att vänta! Le Havre är obesegrat hemma och ser bra ut. Paris FC fortsätter dock att överraska och är väldigt svårslaget – har inte torskat sedan mitten av oktober! Väldigt mycket talar för en målsnål historia idag.

 1. Nancy – Nimes 2

Tuff säsong för Nancy, som är indraget i bottenstriden. Tvärtom för Nimes som överraskat positivt och är tabelltvåa. Hade ganska otur i förlusten i helgens omstart och här ska laget absolut ha utgångstipset, Nimes har visat att man även kan vinna borta.

 1. Oostende – Genk X

Jobbig säsong för både Oostende och Genk. Båda fotbollslag som spelar i nästsista Europatipset spel idag tippades högre på förhand, inför säsongsstart, av bettingbolag. För framförallt Genk kom uppehållet lägligt, inte alls någon rolig form innan jul. Oostende är faktiskt sist i hemmatabellen och vi räknar med en jämn och nervös match här.

 1. Sparta – Vitesse 2

För att få 13 rätt på Europatipset idag gäller det även att tippa rätt i sista matchen på kupongen. Sparta Rotterdam var i fritt fall innan jul, laget staplade förluster och siffrorna sprang iväg ett par gånger. Vitesse var inte som hetast innan vilan men har gjort det okej, på en ganska väntad nivå. Ska givetvis ställa in siktet på tre pinnar här och bör lyckas.