Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset Tips Onsdag 24 Oktober

Ungefär hälften av veckans matcher på detta Europatipset tips onsdag 24 oktober kommer från Champions League. Det betyder roliga matcher och intressanta valalternativ för spelare. PSG öppnar kupongen och bidrar med ett bra spikalternativ.

Paris SG – Napoli 1

PSG har börjat i strålande stil med tio segrar på lika många försök i Ligue 1. Nu är det en viktig match i CL som är näst på tur. Italienska Napoli har hemmafördel och trots att de gör det bra i Serie A är de tveklöst det jagande laget här. Vi kör enbart etta.

Barcelona – Inter 1

Den här matchen är Lionel Messi inte med på banan eftersom han brutit armen. Det är en klar nackdel för FCB, som inte är samma djur utan honom. Inter tog en viktig trepoängare mot Milan i Serie A senast, vilket lär gett bra energi och motivation inför det här mötet. Ettan är klart bäst men Inter är inte utan chans.

Dortmund – Atlético Madrid 1

Borussia Dortmund har haft en riktigt bra säsong såhär långt. Ett tränarbyte verkar ha fått fart på spelet. Madrid skall inte underskattas men framåt har de inte samma kvalitet som det tyska storlaget, med fin form. Vi utgår från ettan.

Club Brugge – Monaco 1

Monaco AS har haft stora problem och nu har Thierry Henry tagit över rollen som ny manager. Laget har inte vunnit sedan Augusti. Bägge de här lagen har förlorat sina inledande matcher i turneringen. Inte lättippat men vi ger fördel till hemmalaget, som verkar hetast just nu, av de två.

PSV Eindhoven – Tottenham 2

De här två lagen har börjat med två förluster. Det betyder att det är full pott som gäller om inte drömmen skall sluta tidigt. Hotspurs vann mot West Ham senaste omgången i Premier League. Inte självklart men de får vårt utgångstips i alla fall. Tvåa.

Liverpool – Crvena Zvezda 1

Liverpool har spelat bra det sista och även om segern mot Huddersfield inte bidrog med särskilt välfungerande spel skall de ha bra chans här. Zvezda är den här gruppens stora outsider och allt annat än noll poäng här skulle vara uppseendeväckande.

Galatasaray – Schalke 2

Schalke spelar förvisso inte särskilt bra i ligan, men när viktiga CL-poäng står på spel bör det räcka till vinst. De förlorade mot Werder Bremen senast. Nu har de en tuff uppgift när de möter Galatasaray med hemmapubliken i ryggen. De förlorade sin förra match i gruppen, mot Porto.

Lokomotiv Moskva – Porto 2

Moskva har två nollpoängare hittills vilket inte kommer som en chock. Nu har de viktiga spelare skadade. Ett annat lag i grunden än Porto, som bör ta hem det här bekvämt. De ligger på första plats i gruppen och det lär inte ändras ikväll.

Leeds – Ipswich 1

Leeds öppnade riktigt starkt men har haft det lite snårigare på senare tid. De fem senaste matcherna har bara bjudit på en trepoängare, vilket är klart oroande. Mot Blackburn var de ändå med bra i matchen. Ipswich är tabelljumbo och innebär en lätt uppgift med sin svala trupp.

Preston – Brentford 2

Den här matchen lär inte bli något målkalas. Bägge lagen har det förtvivlat svårt att få till det offensivt. På papper är Brentford det något bättre laget, men svag form oroar. De har inte vunnit på resande fot än. Vi tippar att den första kommer idag.

Bolton – Nottingham 1

Efter en bra inledning har Bolton trappat ner något. De fick med sig en poäng mot rotherham senast, men det var inte rättvist. Nottingham har större problem.D e gjorde en usel match mot Norwich senast. Vi utgår från etta.

West Bromwich – Derby 1

WB förlorade en viktig match mot Wigan senast, med ett uddamål. Utöver det har de gjort bra matcher den sista tiden. De sprutar in mål. Derby vann en svår match mot Sheffield United nyligen vilket är klar positivt. Här får de dock inte vårt tips.

Vallecano – Athletic Bilbao 2

Två lag som bara lyckats vinna en gång på de senaste åtta omgångarna. För Vallecano är inte det helt otippat, då de blev uppflyttade i år. För Bilbao är läget annorlunda och kravbilden helt annan. De har pressen på sig. Vi säger att de tar den.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!