Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset Tips och Systemförslag 23 Mars

Europatipset Tips Frankrike Spelare

Det är sällan som Europatipset avgörs på fredagar, men så är fallet denna vecka. Att kupongen flyttas till idag beror på att det är landslagsmatcher som är i fokus. Svenska Spel bjuder på en Europatipset Jackpot på kring 3 500 000 kronor. Vi på Ettkrysstva.com bjuder i sin tur på tips och systemförslag.

Landskamper som är med på dagens systemspel är viktiga förberedelser för alla kvalificerade VM-lag. Platserna i VM-trupperna i Ryssland är minst sagt åtråvärda. Alla fotbollsspelare vill visa upp sig från sin bästa sida för att kunna höja sitt marknadsvärde i VM 2018 som avgörs om några månader.

Fredagens Europatipset är av blandad kompott och drar till sig en massa spelare på Betfair som vill satsa pengar på sina egna landslag. Det finns dock två landslag som vi agerar stöttepelare för vårt systemförslag idag. Frankrike ska inte lämna något åt slumpen i matchen mot Colombia. De har så mycket kvalitet i sin trupp och kampen mellan spelarna om de sista platserna i VM 2018 är riktigt stor.

Portugal och Cristiano Ronaldo är vårt andra spikförslag på Europatipset idag. Trots att matchen spelas i Schweiz på neutral plan har Portugal ett mycket bättre lag än Egypten. Ettan spikas på samtliga system, men en viss Mohamed Salah kan ställa till det och göra så att Egypten skräller. Vi tror dock inte att hans fantastiska form gör skillnad idag.

Det finns även ett antal bra drag, som kan rensa lite bland systemspelet. Australien, som åker på besök till Norge, är ett av dessa. Norge har haft stora problem med målskytte och saknar bland annat Joshua King idag. Nedan hittar du våra tips för samtliga matcher som är utvalda av Svenska Spel på Europatipset idag, fredag. Lycka till önskar vi på Ettkrysstva.com!

Argentina – Italien

Första matchen på dagens Europatipset tips spelas i England. Argentinas offensiv är sylvass och kommer säkert att göra mål i Manchester idag. Laget och Messi får en bra värdemätare här, mot ett defensivt skickligt Italien. Chiellini saknas för Italien. Landslagets nye tränare Di Biagio väntas ge Buffon chansen i målet. Vi tippar etta här.

Frankrike – Colombia

Tips för denna fotbollsmatch: 1. Även här spelar vi alltså på Europatipset utan gardering. Frankrike ser oförskämt stabilt ut. Laget har flera av sina spelare i superbra form. Colombia bör besegras relativt enkelt. Trots att det råder oklarheter kring Paul Pogba och Anthony Martials deltagande, har Frankrike en rad riktigt bra spelare på samtliga positioner.

Nederländerna – England

Koemans första landslagstrupp innehåller 18-årige Justin Kluivert och en rad andra intressanta unga spelare. Nederländerna har mycket att bevisa efter att missat VM 2018 i Ryssland. Hur lång tid behövs för att bygga ett slagkraftigt landslag igen återstår att se. England känns mer samspelt och kommer att vinna idag. Vårt tips är en tvåa.

Polen – Nigeria

Första kryss i våra Europatipset tips kommer i matchen mellan Polen och Nigeria. Stjärnan Robert Lewandowski är äntligen tillbaka i Polens landslag. Nigeria kommer från en andraplats i Afrikanska Mästerskapen, vilket ska anses vara ett starkt resultat, även om Nigeria alltid hör till favoriterna. Polen har gått framåt ordentligt, och har nu ett flertal spelare som kan avgöra. Kryss känns rätt här.

Ryssland – Brasilien

Trots att stjärnor som Neymar, Felipe Luis och Sandro, inte finns med, vinner Brasilien enkelt. I truppen finns det massvis med bra spelare, även om de allra bästa är borta. Ryssland gjorde det bra mot Spanien senast, men nu lär det krävas det mer för att stå emot Brasilien. VM 2018 har en värdnation med ett riktigt svagt landslag. Bortavinst är kanske bästa tips för dagens Europatipset. Spiktvåa.

Skottland – Costa Rica

Är det enkelt tippat i förra match, är det precis lika svårtippat i mötet mellan Skottland och Costa Rica. Laget som skrällde rejält i VM2014 är segerlöst från september 2017. Skottland spelar hemma och ska ses ha riktigt goda chanser att vinna. Notera dock att backarna Martin och Tierney saknas för Skottland. Det är en hel del nya spelare i den skotska truppen idag. 1X2 känns inte alls fel som tipsförslag här.

Tyskland – Spanien

Även här är det svårt att ge bra tips för Europatipset matchen mellan Tyskland och Spanien. Tyskland är det landslaget som imponerade mest i kvalet till VM 2018. De är också favoriter till VM-titeln. Båda nationerna har gjort en rejäl föryngring i sina landslagstrupper. Det blir intressant att följa utvecklingen av spelarna fram till VM och vi helgarderar i denna match. Kryss är smart, om ni inte vill betala mer än vad ni har råd med.

Turkiet – Irland

I matchen mellan Turkiet och Irland väljer vi också gå med kryss eller helgardering, beroende på er budget. Coleman, gör comeback för Irland efter skada. Turkiet har inte övertygat alls de senaste åren. Frågan är var laget står nu. Normalt sett är Turkiet starka hemma. Ett defensivt Irland kan störa hemmanationen. Svårtippat.

Grekland – Schweiz

Visst har Schweiz ett betydligt bättre lag på pappret. Laget fortsätter utvecklas. Flera spelare i Schweiz som är potentiella matchvinnare. Grekerna brukar alltid vara underskattade och vi tippar kryss här, då vi tror inte Schweiz kan lyckas lika bra i precis varje match. Någon gång måste de förlora poäng.

Marocko – Serbien

Europatipset matchen mellan Marocko och Serbien spelas i Italien. Marocko är nyblivna afrikanska mästare efter en övertygande seger i turneringsfinalen. Laget har gott om självförtroende och matchen går på neutral plan i Turin. Även här är vårt tips 1X2 eller kryss.

Norge – Australien

Bortavinst väntar i Norge. Joshua King, utelämnades till mötet med Australien. Norge har nollats två gånger om. Australien har ett väl uppbyggt lag. De bör ses med bra chans mot ett ungt Norge.

Portugal – Egypten

Tipsförslag fortsätter med CR7 som spelar på neutral plan med Portugal i schweiziska Zurich. Cristiano brukar kunna avgöra på egen hand. Egypten är ett lag som Portugal bara måste besegra, oavsett var de spelar. Det skiljer mycket på lagens klass. Carvalho har lämnat Portugal truppen på grund av skada. Klar etta.

Österrike – Slovenien

Österrike vinner enkelt mot Slovenien, om man får tro vår expert på Europatipset tips. De kommer med stärkt självförtroende efter en rad bra landslagsmatcher och befinner sig i toppform med en rad bra spelare som kan avgöra.

Vårt Systemförslag på 32 rader

Nu när vi har gått igenom samtliga 13 matcher och gett dig våra Europatipset tips, är det dags att presentera vårt systemförslag från expert. Nedan hittar du vår egen spelkupong, precis som vi har lämnat in den hos spelombud inför fredagens Europatipset omgång. Vi har landat på 32 rader idag. Tänker du satsa mer pengar, rekommenderar vi att du lägger till en helgardering på matchen mellan Turkiet och Irland. Vill du spela på nätet på färre matcher, vill vi tipsa om Royal Panda Odds bonus. De har precis lagt till betting till sitt utbud.

  1. Argentina – Italien                           1
  2. Frankrike – Colombia                     1
  3. Nederländerna – England             1X2
  4. Polen – Nigeria                                1X
  5. Ryssland – Brasilien                            2
  6. Skottland – Costa Rica                   1
  7. Tyskland – Spanien                        1X2
  8. Turkiet – Irland                               X
  9. Grekland – Schweiz                            2
  10. Marocko – Serbien                         X2
  11. Norge – Australien                         2
  12. Portugal – Egypten                      1
  13. Österrike – Slovenien                 1