Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset Tips 9 Maj Onsdag

Äntligen dags för en ny Europatipset kupong mitt i veckan. Denna onsdag blir det en favoritbetonad tips kupong, där vi inleder med en rad spikar. Därefter fortsätter onsdagens fotbollstips med en rad garderingar på Europatipsförslagen. Dags att gå igenom samtliga matcher som Svenska Spel har tagit ut till att finnas med på dagens stora kupong.

100% upp till 1000 kronor i oddsbonus

RoyRitchie erbjuder Cash Out på dina spel, riskfria spel i mobilen och spännande kombos. Här är det en fröjd att betta på sport i alla dess former.

Juventus – Milan 1

Cupfinal i Rom och en het match, precis som alltid är fallet när Juve möter Milan. Juventus går för fjärde raka titeln i italienska cupen. Milan får en ny chans till Europa League-spel vid seger. Båda lagen vann säkert i helgen. Juventus får tipset då det skiljer över 30 poäng i Serie A ligan. De saknar troligen Höwedes och Mandzukic igen. I Milan är Biglia osäker. Det är utan tvekan Juve som är favoriter, då de har ett av Europas starkaste lag just nu.

Chelsea – Huddersfield 1

Europatipset tips fortsätter med England. Även här i Premier League väntar det ett antal bra fotbollsspel idag, onsdag. Chelsea tog en tung seger över Liverpool. Hoppet om topp fyra lever. Motståndet är lättare nu och formen är riktigt bra. Ettan föreslås. Tveksamt om Alvaro Morata är spelklar igen. Bortalaget var starka defensivt mot Man City och poängen var viktig.

Leicester City – Arsenal 2

Arsenal säkrade en plats i Europa League i helgen. Är de nöjda med det? Knappast. Nu har de inte mycket att spela för, men går mot ny seger här. Koscielny och Özil saknas igen. Leicesters skadelista är lång. Här kommer Aubameyang, Lacazette och Iwobi fira stora triumfer. Leicester har inte vunnit hemma på sex omgångar i Premier League och kommer inte att få poäng i denna onsdagsmatch heller.

Manchester City – Brighton 1

Europatipset brukar alltid innehålla minst en spik och här kommer veckans säkraste match. Ligamästarna kunde höja bucklan i helgen, men insatsen mot Huddersfield var inte lika vass. Brighton säkrade Premier League spel efter vinst. De får det svårt idag. Bra match för dig som vill testa något av de nya spelbolag 2018 med bonus på oddsspel.

Spurs – Newcastle 1

Förlusten för Spurs i PL senast kan bli kostsam. Dominansen var stor men tama avslut. Har pressen på sig nu för att behålla topp fyra. Aurier, Dembele och Vertonghen är alla osäkra till spel. Spurs måste tippas på motivation.

Barca – Villareal 1

Barcas fina svit håller i sig. Frågan är om laget har återhämtat sig från supermötet El Clásico isöndags. Sergi Roberto saknas idag, när Barca tar an Villareal i La Liga och på Europatipset Onsdag, men ettan är ändå stark. Villareal vann rättvist i helgen efter ett sent avgörande. Formen är bra och skadeläget oförändrat.

Sevilla – Real Madrid 1X2

Cristiano utgick som bekant i halvtid mot Barca och lär missa dagens möte i spanska ligan. Sevilla har full motivation. De vann direkt för sin nye tränare. Spelet var förbättrat och laget har fortfarande chans på Europa League nästa säsong. Sevilla ser ut att sakna Sarabia idag, men kan mycket väl plocka poäng. Helgardering.

Grasshoppers – Sion 2

Sion har betydligt mer motivation. Deras insatser på slutet har varit klart bättre än tidigare under säsongens gång. Idag, onsdag, lär de få tillbaka Kouassi i startelvan. Grasshoppers har haft svårt med offensiven i år. Saknar troligen Mario Basic igen. Sion har mer att spela för och får expertens tips här.

Sankt Gallen – Luzern 2

Sankt Gallen har svårt att förvalta sina chanser för stunden. Tvåan känns ändå rimlig.

Thun – Zürich 1

Zürich har fått vittring på Europa League. Thun är dock i bra slag och blir svårslaget på hemmaplan. Försvarsspelet är visserligen sämst i ligan och Kablan och Ferreir är osäkra. Zürich har släppt in mål i de 14 senaste bortamatcherna. Ettan utan gardering är vårt val.

América MG – Palmeiras 1X2

En bra start i ligan för Palmeiras. I Sydamerika kan allt hända och det bästa är att helgardera i denna Europatipset match.

Bahia – Vasco da Gama 1

Cupmatch i Brasilien. Vasco imponerade i senaste ligamatchen. Fjolåret resulterade i två jämbördiga lag i tabellen. Vasco lider av en del frånvaro här. Dessutom har laget haft svårt att vinna borta mot Bahia. Etta tippas, men kryssgardering kan vara smart.

Gremio – Goias 1

Här ska Serie B-laget Goias inte ha mycket att hämta. Spiketta.