Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset Tips 6 Juni Onsdag

Årets nationaldag bjuder på ett intressant Europatipset tips 6 juni Onsdag. Tänk på att spelstopp är redan Kul med 14:59, samt att det är en jackpottomgång. Läs vår Europatipset analys för att ligga steget före.

Belgien – Egypten 1

Belgien har en imponerande laguppställning. Senast mot Portugal spelade laget 0 -0, men då saknades Ronaldo för portugiserna. Egypten spelade hoptryckt mot Colombia, ett möte de kom undan med ett 0 -0 resultat. Nu skall det dock inte räcka till, när de möter ett av Europas mest spelskickliga lag. Etta.

Norge – Panama 1

Norge skapade två mål de senaste tio minuterna när de slog Island senast. Panama spelade bra mot Nordirland, men kunde trots det inte få med sig en trepoängare. Vårt Europatipset förslag går till Norge.

Tjeckien – Nigeria 2

Tjeckien förlorade stort mot Australien i veckan, med hela 4 – 0. Nigeria spelade bra mot England, även om de förlorade med 2 – 1. De uppvisade bra tendenser, vilket gör att tvåan känns säker.

Akropolis – Sollentuna FK X

Senast förlorade hemmalaget mot Karlslund, på jumboplats. Pressen ligger på laget när de nu tar emot Sollentuna på hemmaplan. De tog första segern på ett tag mot Nyköping senast. Inget av lagen har råd att förlora idag. Krysset känns nära till hands även om Akropolis är knappa favoriter.

BK Forward – Karlslunds IF 1

BK Forward hade en stark vår, som följts av en svårare period just nu, med två förluster på raken. Karlslund IF har bara en seger under säsongen, det lär inte bli en andra idag. Stark etta säger vårt Europatipset förslag.

Nyköpings BIS – Rynninge IK 2

Nyköping har inte spelat bra. De har fyra förluster på fem matcher. Bortalaget har tvåa raka segrar i rad och uppvisar bra tendenser. En jämn match där dagsformen kommer avgöra. Vi tror på bortaseger.

Skövde AIK – Ljungskile 2

Två lag som skuggar varandra i den nedre delen av tabellen. Skövde vann senast mot Grebbestad, men föll hårt mot Husqvarna innan det. Ljungskile är det bättre laget och bör ta hem det här, även om lagen är relativt jämna. Ett möjligt kryss, men vi tror på tvåan.

Ängelholms FF – Mjällby 2

I toppen av tabellen vann Mjällby med otroliga 6 -0 mot konkurrenterna Oddevold senast. Det är bara Oskarshamn som hakat på i toppstriden, som det ser ut nu. Hemmalaget är inte oävet men kommer det få svårt mot seriens gigant.

Husqvarna – Lunds BK 1

Det börjar ljusna efter en mörk inledning på säsongen för Husqvarna. Två storsegrar på rad visar att anfallsspelet börjar lossna. Lunds BK är nykomlingar i serien och har spelat bra hittills. De har skapat imponerade 20 mål framåt hittills. En svårtippad match, vi ger ettan på grund utav hemmafördel.

Tvååkers IF – Kristianstad FC X

Senast förlorade Tvååker med liten marginal mot Eskilsminne. Kristianstad har haft det kämpigt och genomgick nyligen ett tränarbyte. Nu har de tre kryss på raken. Chansen finns för ett fjärde ikväll.

Utsiktens BK – Eskilsminne IF 1

Hemmalaget kämpar i uppförsbacke. De förlorade med ett uddamål mot Ängelholm. Senast vann de dock mot Mjällby, vilket var en överraskning. De har spelat väl på hemmaplan och nya laget i serien Eskilsminne kommer inte rå på laget där. Etta i Europatipset förslag.

Sandvikens IF – Arameisk-Syrianska IF 1

Senaste omgången förvånade Sandviken när de slog starka Assyriska på bortaplan. De hade en svag vår men nu har tränaren Olsson fått skutan på rätt köl. Arameisk-Syrianska är ett öppet såll bakåt. En stark etta.

Syrianska – FC Linköping City 1

En svag insats av Syrianska betydde förlust mot Rynninge senast. Motståndet idag står nya tillskottet Linköping för. De har spelat bra, även om hemmaseger känns mest trolig. En liten varning för kryss, men vi säger etta i vårt Europatips tips.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!