Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset Tips 30/9

Gnaget har guldvittring på riktigt, efter en otrolig säsong. De inleder helgens Europatipset tips 30/9 med ett bortamöte mot Dalkurd FF. Slösa inte med strecken.

Dalkurd FF – AIK 2

Kupongens säkraste tvåa. AIK fortsätter att imponera trots att den första förlusten nu har kommit för säsongen. IFK Norrköping går starkt och tre poäng i den här matchen är ett måste. Dalkurd FF är också i poängbehov men här blir nivåskillnaden för stor. Tvåa.

Djurgården – Östersunds FK 2

DIF har svag form just nu. De ledde förvisso matchen mot Sundsvall, som de släppte till oavgjort resultat. Men de blev pressade hårt i matchen och var inte det bättre laget. Mot Brommapojkarna var de vassa. Östersunds FK spelar bra men saknar eventuellt ett par ordinarie spelare. Utgångstvåa.

Kalmar FF – Brommapojkarna X

Kalmar FF har haft en relativt kämpig säsong, trots att spelet bitvis sett riktigt bra ut. De har en stabil mittenplats vilket ställer frågor om hur motivationen ser ut. Men det är nog det enda som talar för BP i det här mötet. Krysset är inte otänkbart. Vi kör 1X

Malmö FF – GIF Sundsvall 1

Malmö FF ser ut att vara avhängda toppstriden i och med att IFK Norrköping besegrade de senast. En viktig andraplats finns fortfarande inom räckhåll. Nu är Rosenberg tillbaka och då slår de Giffarna nio gånger av tio.

Cardiff – Burnley 1

Nykomlingarna Cardiff är fortfarande segerlösa såhär långt in på säsongen. Svårt motstånd är en av förklaringarna. Nu väntar Burnley som är på en klart lämpligare nivå. De vann mot Bournemouth i en match där de presterade väl. Matchen känns vidöppen. Vi ger Cardiff bäst chans.

Lille – Marseille 1

Senast föll Lille mot Bordeaux efter ett klart spelövertag. Nu är Soumaoro borta. Marseille har en seger mot Strasbourg i ryggen, som dock satt långt inne. Innan det två förluster. Utgångsetta.

Fiorentina – Atalanta 1

Det såg bitvis riktigt bra ut för Fiorentina nu i veckan när de mötte Inter, som de dock förlorade mot. Atalanta har en seger, som kom den första matchen. Hade grepp om Torino men kunde inte leverera. Svag etta.

Parma – Empoli 1

Parma föll senast i bortamatchen mot Napoli. Empoli har en del problem i truppen och har inte imponerat oavsett startelva. Svårt att se att de får med sig tre poäng här. Etta.

Levante – Alavés 2

Det ser inte br aut för Levante, som inte får till det just nu. Mot Valladolid var de ovanligt osynliga. Alaves har ganska fina resultat men har hittills haft ganska tacksamma uppgifter. De tar chansen och säkrar tre poäng på bortaplan.

Villarreal – Valladolid 1

Villareal är på en annan nivå än gästande Valladolid. Mot Bilbao visade laget disciplin och tog vara på de chanser som presenterades. Bortalaget spelade bra mot Levante men nu är uppgiften en helt annan. Enkel etta.

Real Betis – CD Leganes 1

Real Betis låg under med två mål mot Bilbao men lyckades rädda oavgjort resultat. Fick med sig tre poäng från resan till Girona. CD Leganes slog ett alternativt Barcelona i veckan vilket skapade rubriker. Ettan känns ändå bäst.

Augsburg – Freiburg 1

Augsburg lyckades knipa poäng mot Bayern München med hemmafördel, det måste respekteras. Freiburg spelade ganska bra mot Schalke och har två vinster och en oavgjord på de tre senaste. Vi börjar med etta.

Eintracht Frankfurt – Hannover 1

Två lag i poängbehov. Frankfurt har inte spelat på förväntad nivå såhär långt. Nu är eventuellt Rebic med från start vilket kan ha avgörande betydelse. Hannover är ännu sämre och lär få vika sig här. Etta.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!