Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset Tips 30 Maj

Europatipset tips 30 Maj bjuder på en stor blandning av matcher. Leta efter uppstickare i Division 1, som bjuder på en del intressanta spelalternativ. Inför VM finslipar nu lagen formen, vilket ger ett intressant utbud av matcher denna veckan.

Österrike – Ryssland 2

Det är Ryssland som står för VM detta året. Deras lag som är direktkvalificerat att ställa upp har inte spelat bra i uppvärmningen inför VM. De har inte vunnit en enda av sina fem senaste matcher, även om motståndarna hållit bra kvalitet. Inför denna matchen lär laget komma taggade till kamp. Det skall räcka normalt sett. En tvåa.

Lilleström – Brann 2

Detta är en match i den norska cupen. Samma lag har spelat mot varandra nyligen i en match som slutade oavgjort. Brann spelar riktigt bra just nu och har kontroll över sin serieledning. De bör ta hem det här, även om Lilleström inte skall räknas bort helt.

Rosenborg – Odds BK 1

Ytterligare en match i den norska cupen. Rosenborg åkte på en sur förlust mot Brann senast. Det var dock det första nederlaget denna säsongen för storlaget. Mer allvarligt för laget är att deras klarast lysande stjärna Bendtner skadade sig och utgår inför detta mötet. En stark etta i vårt Europatipset förslag.

Cruzeiro – Palmeiras X

Hemmalaget har en bra period med fyra av fem vunna matcher det sista. I Copa Libertadores vann de sin grupp stabilt. Bortalaget har normalt en stark defensiv men förlorade sist mot Recife, vilket lär svidit. En möjlig etta men vi sätter kryss i Europatipset tips.

Gremio – Fluminense 1

Gremio har imponerande statistik. De har bara en förlust på 18 matcher. De har ett stenhårt försvar som kombineras med kvalitativt anfall. Fluminense är inget dåligt motstånd, de spelade bar mot både Chapecoense och Atletico PR. Idag kommer det dock inte räcka. Klar etta.

São Paulo – Botafogo

São Paulo ligger i toppen av tabellen och har inte en enda förlust på de senaste tio matcherna. Senast spelade de 3 -1 mot Mineiro, i en bra prestation. Botafogo har inte visat något utsökt spel och i den här matchen känns ettan given.

Sport Recife – Atlético MG 1

Hemmalaget hade en blandad inledning på säsongen. De vann dock ett hett möte mot Palmeiras med 3 -2, i en dramatisk match som avgjordes i slutminuterna. Bortalaget har haft ett tufft schema och föll hårt mot Flamengo senaste matchen. En knapp etta.

Vitória – Internacional 1

Bortalaget har haft problem framåt men skapade tre baljor i förra matchen mot Chapecoense. Vitoria har spelat bättre och bättre och den här matchen lär bli en ganska tät historia. Krysset är möjligt men vi ger hemmalaget fördel och trycker dit en etta.

Chapecoense – Ceará X

Hemmalaget har enbart en vinst av sju möjliga. De har spelat relativt slarvig bakåt, något som de måste justera för att bli framgångsrika. Motståndarna har också haft en jobbig period i början av säsongen. Bägge lagen är pressade att prestera bättre. Krysset känns nära till hand i vårt Europatipset förslag.

Vasco da Gama – Paraná 1

Vasco da Gama har haft ett hektiskt schema med både cup och liga-spel. Det har gjort att laget sett lite trött ut, vilket resulterade i en förlust mot Bahia. Nu står jumbon i tabellen för motståndet. De har spelat något bättre det sista men har trots allt bara skapat tre mål framåt. Det här mötet kommer det inte att räcka.

Skellefteå FF – Umeå FC X

Det vankas Norrlandsderby. Skellefteå på jumboplats tar sig Umeå FC på hemmaplan. De har inte vunnit en enda match på de första åtta omgångarna. Umeå FC spelade oinspirerat mot Karlslund, som också ligger i botten av tabellen. Kryss känns troligt.

Jumbon Skellefteå är segerlöst efter åtta omgångar. Har varit pigga framåt på sistone men man går bort sig för enkelt i defensiven. Umeå såg inte vidare bra ut i 1-1-mötet med formsvaga Karlslund. Spelade en man mer i 30 minuter utan att göra mål.

Linköping City – Forward 2

Linköping har två vinster på åtta försök. BK Forward har varit seriens stora överraskning. De åkte på sin första förlust senaste matchen, då de spelade 4 -3 mot Akropolis, som ligger i toppen av tabellen. Detta mötet ger en ny vinst för nykomlingen!

Kristianstad FC – Torns IF 2

Torns har spelat bra denna säsongen. Sist förlorade de dock mot Eskilsminne med 1 -3, en match de normalt skall vinna. Inför detta mötet saknas en mittback, vilket inte bör påverka spelet nämnvärt. Tvåan föredras.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!