Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset: Tips 26 December

Europatipset Vecka 52 Spelare Fotboll

På tisdag är det dags för Europatipset. Det är ett undantag, då Premier League-omgången spelas just idag. Det är som vanligt full fart i England på Boxing Day. Det väntar en rolig action att lösa på kupongen idag. Det bästa nyheten som får oss att skriva Europatipset tips idag, när alla andra firar jul är att Svenska Spels tipskupong bjuder på hela fyra miljoner i jackpot idag. Nedan följer våra tipsförslag. Lycka till nu! Vi hoppas att vi gör lika bra ifrån oss denna tisdag som vi gjorde med Stryktipset tips ilördags. Då lyckades vi nämligen tippa 11 rätt, vilket vi tycker är ett helt klart godkänt resultat.

 1. Liverpool – Swansea 1

Våra förslag för tisdagens fotboll inleds med en spik på Liverpool. Att deras match mot Arsenal blev underhållande och målrik (3-3) var inte direkt oväntat. Vi gillar fortfarande Liverpool-formen. Swansea fick slita för en pinne hemma mot Palace och jumboplaceringen känns ”rätt”. Detta bränner inte Liverpool.

 1. Bournemouth – West Ham 2

Viktigt kring strecket. Ingen rolig rad för Bournemouth – men schemat på sistone har varit blodigt. De klara förlusterna kan ändå ha satt sig på självförtroendet. West Ham torskade ganska surt mot Newcastle. Har överlag visat given bättring och här får laget tipset.

 1. Chelsea – Brighton 1

Europatipset Tips fortsätter med ännu en spik. Frustrerande för Chelsea senast, borde ha fått hål på Everton. Har dock överlag haft problem med målskyttet på sistone. Rejäl dominans att vänta även här – men Brighton har fått stopp på raset och kan konsten att försvara sig. 1-0 eller 2-0 är förstås ändå troligt.

 1. Huddersfield – Stoke 1

Här har vi två lag som enligt engelska spelbolag inte är kvar i Premier League nästa säsong. ”Hudds” är inne i en bra period och har hygglig marginal nedåt nu. För Stoke har det varit värre och lagets defensiv är ett givet problem. Segern mot West Brom senast betydde dock massor och här möter man inte direkt ligans vassaste offensiv. Ettan först men kryssgardering, åtminstone.

 1. Manchester United – Burnley X

Svagt av Manchester United att inte stänga matchen mot Leicester senast och vi fortsätter att vara skeptiska till formen. Burnley fick en olycklig start mot Tottenham senast och den gången gick det inte – men laget har ju flera gånger visat sig kunna stå upp mot de bästa. Vi börjar med det roliga krysset, United kan absolut få slita hårt här. Vårt förslag är att tippa kryss på Europatipset Tisdag.

 1. Watford – Leicester 2

Efter rätt rejäla hyllningar har Watford plötsligt kommit av sig rejält – delvis beroende på skador. Motsatt trend för Leicester som gjort gott om fina insatser den senaste månaden. Kvitteringen mot United senast var en ”boost” och här får laget utgångstipset.

 1. West Brom – Everton 2

17 raka utan seger för West Bromwich och givetvis börjar läget bli riktigt pressat. Everton har däremot medgång för dagen och lyckades turligt hålla undan mot Chelsea senast (0-0). Vi är inte helt frälsta av Everton-formen men mot dagens West Brom får man ändå tipset.

 1. Birmingham – Norwich 2

Ett ”misslyckat” möte. Birmingham är nu rentav jumbo, medan Norwich har hamnat för långt efter toppen. Kapacitetsmässigt gillar vi Norwich en del och här får laget tipset, mot ett Birmingham som har otroligt svårt att hota framåt. En tvåa som Europatipsförslag.

 1. Bristol City – Reading 1

Rejäl succé av Bristol City, som ju slog ut Manchester United ur Ligacupen förra veckan. Visar inga tecken på att svalna och är en skön outsider i toppstriden. Readings lyft har kommit av sig. Svag förlust i helgen och man stoppar knappast succélaget Bristol här.

 1. Cardiff – Fulham 1

Bortaförlusten mot Bolton senast var ett av få snedsteg för tabelltvåan Cardiff. Retad insats att vänta nu och här hemma i Wales är ju laget obesegrat. Fulham kan mycket men bortaspelet är bräckligt och här är det ”taskig tajming”. Stark etta är expertens speltips för denna Europatipsmatch.

 1. Hull – Derby 2

Fortsatt tuffa tider för Hull. Började bra borta mot Leeds senast men fick ingen utdelning och torskade till slut. Derby är väldigt välmående och att laget nu utmanar allra högst upp förvånar inte oss. Det givet mer välmående laget får tipset här. Tvåa som spelförslag.

 1. Ipswich – Queens PR 1

Ipswich biter i ganska bra. Förlust i helgen men man gav serieledande Wolves en hygglig fight. Riktigt bra hemmasiffror och fin chans här, mot ett QPR som visserligen har en hygglig trend men som vi bedömer som ett lag för bottenstriden. På match nummer 12 på tisdagens Europatipset tips spikar vi en etta.

 1. Nottingham – Sheffield W 1

Dags att avrunda tisdagens Europatipset tips med en sista Championship match. Nottingham möter Sheffield W hemma och hemmaseger väntas. Nottingham kommer från 1-1 mot Preston – faktiskt säsongens första kryss! Laget kan mycket och får tipset mot problemlaget Sheffield Wednesday, som sparkade tränaren efter förlusten senast. Kapacitet finns dock och det går att spekulera i snabb nytändning.