Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset Tips Onsdag 23 Maj

En vecka som kantas av starka favoritskap. Vårt Europatipset tips Onsdag 23 maj är skrivet med dig som spelare i åtanke. Många missmatchningar där toppen möter botten i veckans Europatips. Frågan är om favoriterna kommer hålla. Pressen ligger på AIK, Helsingborg och Halmstad att fortsätta sin positiva trend. Läs vår fullständiga redogörelse här nedanför.

BK Häcken – AIK 2

BK Häcken spelade bra mot Malmö FF senast, även om deras energi avtog en del i andra halvlek. Inför kvällen möte mot AIK är El Kabir avstängd. AIK är fortsatt obesegrade denna säsongen. Sista matchen stod för en stark tvåa när laget mötte storspelande Hammarby, som de besegrade med 0 – 1. En öppen match vi tror slutar med bortavinst i vårt Europatips tips.

IFK Norrköping – Gif Sundsvall 1

IFK Norrköping har spelat bra. De har hittat ett bra flyt, något som märks i anfallsspelet. Gif Sundsvall fick vika sig mot Östersund senast. Inför detta mötet saknar de även Ciércoles, som spelar en viktig roll i laget. Norrköping bör ta hem det här.

Östersunds FK – IK Sirius 1

Med en derbyvinst i bagaget kommer Östersund komma till kvällens match taggade till kamp. I den segern spelade Ghoddos en viktig roll, men han saknas inför mötet mot Sirius. Bortalaget har haft det kämpigt i inledningen av säsongen och har inte fått flyt i sitt spel. Östersunds FK är storfavoriter i matchen, som vi väljer att spika i vårt Europatipset förslag.

IK Frej Täby – IK Brage X

Två lag som stått för ojämna prestationer i inledningen av säsongen. IK Frej Täby stod dock som segrare mot Landskrona och fick äntligen en värdefull trepoängare. Brage kommer bli en svårare nöt att knäcka. De har haft problem framåt men är ett på pappret starkare lag. Vi tror på kryss.

Jönköpings Södra – Degerfors IF 2

Jönköping spelar bra och kommer från en klar vinst senast. Gwargis är i bra form. Det gäller dock att laget hittar en lösning för att stoppa Sargon Abraham, som bland annat stått för ett hattrick i år. Jönköpings Södra har spelat stabilt, men vi tror att bortalaget kniper en trepoängare här.

Landskrona BoIS – Halmstads BK 2

Förra matchen stod Landskrona för den kanske tuffaste förlusten, då de föll mot jumbon Frej. Halmstad å andra sidan har tre raka vinster att luta sig mot. Gabriel Gudmundsson saknas dock inför kvällen möte. Skånelaget behöver höja sig flera snäpp, men det är högst tveksamt om de gör de idag. Vi en klar tvåa.

Örgryte IS – IFK Värnamo 1

ÖIS är i serieledning, trots att de åkte på en tung förlust i senaste matchen. Gästerna har uppvisat formsvagt spel som inte bör rå på Göteborgslaget ikväll. Hemmalaget får klara sig utan Winst och York, som är avstängda. Oavsett blir det en klar etta.

Enskede IK – Sollentuna FK 1

Enskede på hemmaplan är ingen enkel match. Laget har visat bra form även om de rent talangmässigt ligger ett par snäpp under Sollentuna. Förra året förlorade Enskede IF bägge mötena mot Stockholmslaget. Detta året ligger de på topp och vi tror att de kniper en knapp hemmaseger.

Dalkurd FF – Elfsborg 2

Elfsborg har varit en besvikelse såhär långt i serien. De har enbart en seger såhär långt. Detsamma gäller för Dalkurd FF, som ligger på jumboplats. Pressen ligger på Thelin att få till spelet, Elfsborg kan bättre än vad de visat hittills. Mot tabelljumbon har de sin chans att vända den negativa trenden. Vi säger att de tar den och vårt Europatipset tips säger en tvåa.

IFK Göteborg – Djurgården 1

Göteborg har spelat hyfsat inledningsvis. Den nya tränarens spelstil börjar märkas i laget. Nu besöker Djurgården Gamla Ullevi för ett hett möte. Stockholmslaget har spelat bra och uppvisat ett stabilt försvar. En tät match vi säger slutar med en etta, på grund utav hemmafördel.

Trelleborg – Brommapojkarna X

Trelleborg har haft blandade insatser det senaste. En derbyseger följdes av en ganska intetsägande insats mot IK Sirius. Brommapojkarna van senaste matchen, då de var effektiva och använda misstag av motståndarsidan för att knipa segern. Viktiga poäng står på spel. Vi tror på en tillknäppt match. Krysset ligger nära till hands.

AFC Eskilstuna – Gefle IF 1

Gefle ligger under strecket och har stått för sura förluster det sista. AFC Eskilstuna har å andra sidan spelat bra, sist mot GAIS gav de en imponerande prestation. Det trots att flera nyckelspelare var borta i den matchen. En etta utan tvivel.

Norrby IF – Helsingborgs IF 2

Helsingborg kommer sluta i toppen av tabellen. Senast vann de ett derby mot ett på pappret mycket sämre lag. Norrby IF har storspelat och att de lyckades knipa en poäng mot Värnamo var bra gjort. Idag blir det inte lika enkelt och de kommer få vika sig på hemmaplan. En två vi tilldelar ett storspelande HIF.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!