Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset Tips 21 Januari

Europatipset 21 Januari 2018 Speltips

Bettingvecka 3 avslutas med fotboll och Europatipset på söndag, den 21 januari. Serie A är tillbaka idag efter ett kortare uppehåll och dominerar Europatips. Udinese är en stark vinnare. Trygga bud i Frankrike! Dags nu att gå igenom varje fotbollsmatch på kupongen och ge våra tips på samtliga spel samt motivera varför vårt tipsförslag ser ut som det gör. Lycka till!

 1. Southampton – Tottenham 2

Tio raka utan seger för Southampton och trendbrottet kommer inte här. 5-2 till Tottenham i mötet på annandagen. Hattrick av Kane den gången och han är ju fortsatt het. ”Spurs” jagar uppåt och bränner inte här. Experttips på match nummer 1 på Europatipset Söndag är en bortaseger och flera mål av Kane. Missa inte satsa pengar på att han gör mål samt inkludera matchen på Måltipset System.

 1. Sociedad – Celta 1

Sociedad hade 2-0 på Barcelona men det räckte inte hela vägen. Behöver verkligen en seger och får tipset – men Celta är lurigt, med hög toppnivå. Ofta målrikt och kul mellan dessa och vi garderar upp ettan.

 1. Real Betis – Barcelona 2

Barcelona vände starkt förra helgen och behåller ju ett järngrepp i toppen. Veckans cupförlust mot lillebror Espanyol sved ju däremot och det lär ju Betis nu få sota för, trots att formen är på gång igen hos det småfarliga hemmalaget. Experttips på denna Europatipsmatch är en självklar tvåa. Vem vill tippa mot Barcelonas seger? Det gör i alla fall inte vår fotbollsexpert!

 1. Cagliari – Milan X

Cagliari har fortfarande viss marginal ner till bottenstriden och ska kunna hålla sig borta från ”träsket”. För Milan har ligasäsongen varit hemsk och fokus lär hamna på cuperna under våren. Lär definitivt få slita även här.

 1. Verona – Crotone X

Jätteviktigt mellan två av lagen under strecket. Båda lagen har haft tuffa scheman på sistone och ser nu ett bra läge att ta poäng. Verona ska inte behöva förlora hemma men finns spetsen för att avgöra? Tveksamt.

 1. Inter – Roma 1

Dessa båda storklubbar lär ha mått gott av det lilla uppehållet – riktigt dåliga trender innan dess och nu är duon avhängd från guldstriden. Inter ses med bäst chans att studsa upp, är farligare än ett Roma som dragits med måltorka en längre tid. 1X räcker.

 1. Sampdoria – Fiorentina 1

Två ganska jämna lag, som kan mycket i ljusa stunder. Fiorentina har varit stabilt en längre tid, samtidigt som Sampdoria svalnat. Hemmasiffrorna är dock riktigt vassa och det avgör tipset i ”Samps” favör.

 1. Sassuolo – Torino 1

Förlusten borta mot Genoa innan uppehållet sved men överlag har Sassuolo verkligen jobbat upp sig efter tränarbytet. Har nu ett vettigt läge att rycka undan ytterligare från bottenstriden. Torino har inte varit lika skarpt som förra säsongen.

 1. Bologna – Benevento 1

Starkt jobbat, Benevento! Efter en poäng på 18 omgångar har man ju plötsligt två raka segrar – och det ska sägas att ett par av insatserna innan dess också var helt okej. Bolognas form var vikande innan uppehållet och det kan absolut vara värt att fundera över en rolig gardering här. Vi utnyttjar erbjudandet vi har fått från Interwetten och spelar med 100% bonus på denna italienska Europatipset spel.

 1. Udinese – Spal 1

Ruggig form hos Udinese sedan tränarbytet! Har gått som en raket i tabellen och utmanar om sjätteplatsen. Spal är en hyggligt positiv nykomling men saknar trygghet bakåt och kan knappast värja sig mot ett piggt Udinese.

 1. Nice – St.Etienne 1

Uppryckningen fortsätter för Nice, som var på vippen att bortaslå Monaco i veckan. Två mål av Balotelli och där har man ju ett trumfkort. St Etienne var iskallt mot jumbon Metz i veckan och kan inte stå emot här.

 1. Lyon – Paris SG 2

Detta är förstås en av de matcher där PSG ”kan” tappa poäng – men nej, knappast… Kommer från 8-0-seger i veckan och vill förstås spänna musklerna här. Dessutom har Lyons form inte varit glänsande på sistone. PSG vinner igen.

 1. Schalke – Hannover 1

Stark höst av Schalke men det blev många kryss innan uppehållet och i förra helgens omstart fick man ge sig i Leipzig. Behöver nu trepoängaren och det är stark chans mot ett Hannover som trivs solklart bäst hemma.