Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset Tips 18 April Onsdag

Denna vecka är det Onsdag som är dagen för inlämningen för Europatipset mitt i veckan. Vår tipsexpert sätter stort förtroende till AIK på spelkupongen idag, den 18 april. Det gör vi efter deras övertygande derbyseger. Vi tror även på Man United och Malmö FF denna fina onsdagskväll, när våren äntligen är igång på riktigt.

Bournemouth – Man United 2

Ett omständligt Man United hade inte rätt attityd mot jumbon WBA. Idag på Europatipset första match krävs det en uppryckning, formen är annars god. Hemmalaget var chanslöst mot Liverpool senast och Adam Smith samt Stanislas är osäkra här. Tvåan tippas av vår fotbollsexpert.

Djurgården – MFF 2

Tung derbyförlust för Djurgården senast, där fotbollsstjärnan Mrabti utgick och nye Movsisian fick rött kort. Malmö var blekt mot GIF Sundsvall. En av de sämre insatserna på länge för Malmö FF. Brorsson är åter i spel, men Bengtsson saknas och Bachirou är osäker idag, onsdag. Försmak av cupfinalen som väntar i maj. Klar tvåa som är värd ett spel på spelbolag på nätet.

Kalmar FF – Östersunds FK 1X2

KFF skapade bra lägen senast, trots avsaknaden av viktige spelaren Elm. Östersunds FK fick äntligen utdelning och spelet var förbättrat. Här har Östersund haft problem och både Tekie och Aiesh är osäkra. Elm kan vara åter, men Nixon och Dyrestam är tveksamma idag. Jämnt och Europatipset kupongens första gardering krävs.

Sirius – Häcken 2

Det var Vecchia som avgjorde i en jämn match på stopptid för Sirius senast. Motståndarna Häcken vann klart mot Dalkurd i en bra match, där Lundberg var matchens lirare. Irandust är spelklar, medan Faltsetas saknas igen idag, onsdag. Sirelius ska vara åter på plan.

Örebro SK – AIK 2

AIK stod för en mycket stark insats i derbyt. Goitom och El Younoussi såg riktigt bra ut i senaste matchen. Laget trivs mot Örebro och har bra chans igen. Örebro vann en blåsig match i Skåne, där Nahir Besara blev matchvinnare. AIK streckas tidigt och kan vara en tänkbar spik.

Espanyol – Eibar 1

Två lag som har mycket svårt att få in bollen för tillfället. Eibar har dessutom inte vunnit på sex omgångar. Espanyol får tipset, tack vare sina senaste hemmamatcher. Där har laget ändå skapat en del och resultaten varit okej. Men det här ser ut som en målfattig historia.

Valencia – Getafe 1

Lättare motstånd för Valencia här, även om man stod upp bra mot Barcelona. På hemmaplan är laget svårslaget och har fem raka segrar. Valencia får klara sig utan Gabriel och Kondogbia som det ser ut, men har en bred trupp. Getafes mittfältare Flamini saknas här. Etta som Europatipsförslag, då Valencia är ändå det bästa laget här.

Fiorentina – Lazio X

Romderbyt slutade mållöst och kampen om Champions League-platserna går vidare. Fiorentina fick inte hål på Spal trots massivt övertag. Formen är annars bra, med åtta raka utan förlust. Båda lagen har mycket att spela för och det här blir jämnt. Radu är avstängd för Lazio.

Hellas Verona – Sassuolo 1

Hellas Verona måste gå för det då laget spelar med kniven mot strupen. Sassuolo är inte på säker mark än, men har varit svårslaget på slutet. Hellas Verona kommer från bra resultat på hemmaplan, förutom mot Atalanta. Osäkerhet på en del spelare stör. Vår expert tror dock hårt på Hellas seger idag och kommer att följa matchen live, då han hejar för Verona-laget.

Roma – Genoa 1

Roma kan inte blicka framåt mot Liverpool-mötet än. Poängen i ligan är viktig för laget. Genoa har gått bra mot enklare motstånd. Nu är det tuffare, då laget haft svårt mot Roma. Ettan känns stark men blir alldeles för hårt streckad. Perotti fortfarande osäker.

Sampdoria – Bologna 1

Två lag som saknar formen, trots Bolognas seger senast. Sampdoria är betydligt bättre hemma än borta. Skador stör i Bologna. Hemmalaget får utgångstipset, och får man bara till offensiven lär Roberto Donadonis gäng få freda sig ordentligt.

Torino – Milan 2

I Italien får AC Milan tillbaka Bonucci men Romagnoli saknas ett tag till. Laget försvarade sig bra mot Napoli. Torino var klart bättre än Chievo, trots det uteblev målen. Torino har inte besegrat Milan i ligan på elva försök. Bortalagets motivation att vinna borde också vara större.

Schalke – Eintracht Frankfurt 1

Cupmatch avslutar onsdagens Europatipset. Schalke 04 kommer från en övertygande seger mot Dortmund. Laget visar styrka på hemmaplan. Frankfurt får svårt och blev överkört av Leverkusen senast. Schalke ser ut att sakna Nastasic och Embolo igen. Frankfurts skadeläge ser bra ut. Ettan är tidig.