Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset: Tips 17 December

Europatipset Tips West Bromwich Arena Vecka 50

Vecka 50 avslutas med en superkupong och europeisk fotboll på Europatipset. Hela 3,5 miljoner i jackpott på söndagens kupong. Idag den 17 december känns Man United och Leipzig som tveksamma favoriter. Vi på Ettkrysstvå tippar Las Palmas, Samp och Nice. Nedan hittar du andra våra tipsförslag på dagens matcher. Lycka till! Missa inte söndagens Topptipset som innehåller rullande jackpott idag.

 1. West Bromwich – Manchester United X

Det går inte att gilla formen hos United. Var för blekt i derbyt och imponerade inte ett dugg i den knappa segern mot Bournemouth i veckan. 15 raka utan seger för West Brom – men laget höll tätt på Anfield och kryssar mycket. Kan absolut bli så igen.

 1. Bournemouth – Liverpool 2

Frustrerande poängtapp i två raka för Liverpool men vi måste hävda att formen fortfarande finns där. Bournemouth kunde mycket väl tagit poäng på Old Trafford i veckan och är inte så tokigt – känslan är dock att man nu möter Liverpool vid fel tillfälle.

 1. Celta – Villarreal 1

Celta gjorde ett riktigt bra försök borta mot Valencia senast och hade ganska otur som föll. Kan absolut ha klättring på gång, vilket flera utländska spelbolag tippar inför veckans Europatipset. Villarreal kunde inte stå emot Barcelona och formen känns ovanligt darrig. Brukar trivas mot Celta men den här gången blir det tufft.

 1. Las Palmas – Espanyol 1

Hemmalaget är fortfarande jumbo men har ändå spelat upp sig något. Här hemma har vi respekt för laget. Espanyol var klart blekt i hemmaförlusten senast och i bortaspelet är laget fortfarande utan seger. Nyckelseger för Las Palmas?!

 1. Atalanta – Lazio 1

Skyttekungen Immobile blev utvisad senast och Lazio föll kostsamt mot Torino – och nu är Immobile förstås avstängd i denna tuffa uppgift. Stark bortavändning av Atalanta i veckan och spelschemat är lite lugnare nu. Är på uppgång och tippas här!

 1. Crotone – Chievo X

Jobbig trend för Crotone men det är inte oväntat, bottenstrid känns som ett oundvikligt faktum. Chievo lyckades stå emot Roma senast och är i vanlig ordning stabilt och svårrubbat. Crotone behöver segern bättre men får svårt att avgöra.

 1. Fiorentina – Genoa 1

Bra period för Fiorentina. Stod emot Napoli förra helgen och gick vidare i cupen i veckan. Genoa har börjat visa bättring och prognosen i bottenstriden bör vara ganska ljus – men att skrälla i Florens är i svåraste laget.

 1. Sampdoria – Sassuolo 1

Efter en stekhet period har Sampdoria onekligen svalnat. Hemmasiffrorna är dock strålande och visst blir det dominans mot ett svagt Sassuolo här. Gästerna vann nyckelmatchen mot Crotone senast men detta blir någonting helt annat.

 1. Hannover – Bayer Leverkusen 2

Leverkusen har inte förlorat sedan september och vid seger på söndagen går man på uppehåll på Champions League-plats. Hannover har gjort det bra som nykomling och hemmasiffrorna är starka men man blir knappast laget som bryter Leverkusens förlustfria svit. X2.

 1. Leipzig – Hertha Berlin 1

Känslan är att vintervilan kommer lägligt för Leipzig. Deltagandet i Champions League har onekligen kostat kraft på flera sätt. Bättring av Hertha på sistone och vi utesluter inte alls att man stör dagens tveksamma Leipzig. Kryssgardering, åtminstone.

 1. Nantes – Angers 1

Bra höst av Nantes men tappet mot Nice sved och man kommer inte kunna utmana om topp-4, är inte på de lagens nivå. Tufft för Angers i bottenstriden men noterbart är att laget bara har förlorat två av nio bortamatcher. Krysset kommer snabbt med.

 1. Nice – Bordeaux 1

Skönt lyft för Nice på sistone och visst finns kapacitet även denna säsong. Bordeaux är ett riktigt problemlag för dagen. Har torskat fem raka i bortaspelet och med rådande formkurvor blir denna etta onekligen stark.

 1. Lyon – Marseille X

Het kvällsmatch som sista match, spel nummer 13 på söndagens Europatipsförslag! Det är två bittra rivaler som möts och nu är ju båda lagen med i kampen om andraplatsen. Något darrig form hos Lyon, medan ett stabilt Marseille inte har torskat i ligaspelet sedan den 10/9! Har dock inte vunnit på den här arenan sedan 2007. Svårtippat, helgardering på systemet från vår expert.