Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset Tips 12 Juli

Det är Europa League kval detta Europatipset Tips 12 Juli. AIK och Häcken representerar Sverige på kupongen, de har bra chanser att få med sig trepoängare, trots bortaplan. Köpenhamn är klara favoriter och det finns ytterligare spel på kupongen som känns stabilt.

KuPS – FC Köpenhamn 2

Köpenhamn skall inte ha problem att mota tillbaks finks KuPS. Danmark har fortfarande inte kommit igång med säsongen, det har KuPS. De kämpar i den övre delen av tabellen och spelar bra. Det räcker antagligen ändå inte till vinst. Tvåan är troligast.

Shamrock – AIK 2

AIK har spelat bra fotboll sen Allsvenskan drog igång igen. Vinst mot Trelleborg med ett par mål. Shamrock övertygar inte i år och ligger dåligt till i Irland. Klasskillnad mellan lagen, AIK bör ta hem det här.

Liepaja – Häcken 2

Liepala från Lettland har haft en ganska sval vår, De har kunskap i truppen, men inte mer än Häcken. Med tanke på Göteborgslagets fina vinst mot Sundsvall nu i helgen får Häcken tipset. Ytterligare en tvåa.

Ferencvaros – Maccabi Tel-Aviv 2

Bortalaget från Israel är ett bättre lag än Ferenvacos. Bägge lagen väntar på att ligan skall dra igång, även om Ferenvacos från Ungern bör vara startklara. Inte en solklar tvåa, men det blir nog bortavinst trots allt.

Cliftonville – Nordsjälland 2

Nordsjälland spelade till sig en tredjeplats i ligan förra säsongen. Cliftonville är från NordIrland, en erkänt svag liga. Där ligger de en bra bit ner i tabellen. Det duger inte mot ett danskt topplag. Tvåa.

Ilves – Slavia Sofia 1

Finska Ilves har inte spelat bra i ligan såhär långt. Slava Sofia är ett halvdant lag från Bulgarien, som har en hyfsad liga. Det skulle mycket väl kunna bli en tillknäppt historia, med kryss som resultat. Vi ger finnarna pinnen för hemmafördel.

FC Lahti – Hafnarfjordur X

Hafnarfjordur ligger i mitten av tabellen i Island, men vann senaste omgången och har en hyfsad form. FC Lahti är ett finskt lag i mitten av tabellen. Det här känns jämt på förhand. Lahti känns som svag favorit, men vi väljer att tippa krysset.

IBV Vestmannaeyjar – Sparta Sarpsborg 2

Sparta Sarpsborg från Norge visar bra form. De har vila i Norge vilket betyder ett utvilat lag som reser för att besegra IBV Vestmannaeyar från den isländska ligans nedre del. Det blir ytterligare en bortavinst.

Baku – Ujpest X

Två lag som känns jämna på förhand. Bägge lagen slutade på tredje plats i sina ligor, Azerbajdzjan och Ungern. Av de två är den Ungerska något starkare. Bägge lagen har uppehåll. Krysset känns troligt.

Spar Subo – Coleraine 1

Ännu ett nordirländskt lag finns med på vårt Europatipset förslag. Coleraine var med i tätstriden och lyckas nästan knipa bucklan. Spar Surbo är från Serbien, och har en ganska bra säsong. Det är en spelskicklig och stark liga. Det betyder en klar etta.

Derry City – Dinamo Minsk 2

Dinamo Minsk slåss om fina platser i tabellen i den vitryska ligan. Derry City hankar sig fram i Irland. Klasskillnad mellan lagen normalt sett. Mer om man ser till formen och ambitionen hos de två lagen. Solklar tvåa.

Siroki Brijeg – Domzale 2

Siroki Brijeg låg i mitten av tabellen i den bosniska ligan förra året. Domzale är från Slovenien och har spelat i liknande matcher framgångsrikt förut. De är snäppet bättre, men vi ger hemmalaget tipset för hemmafördel.

Hibernian – NSI Runavik 1

Runavik är från Färöarna och kommer allra troligast få en tuff kväll. Hibernian spelade bra och hamnade i den övre halvan i den skotska ligan. Med tanke på talangen och kvalitén i laget avslutar vi denna kupongen med en klar spik.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!