Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Tips Europatipset 11 Februari

Tips Europatipset Söndag 11 Februari

Det är dags för söndagsfotboll och Europatipset. 13 rätt är ett resultat som alla kommer att jaga idag och för att maximera dina chanser att vinna och bli miljoner krävs det bra Europatipset tips. Efter veckans ”enkla” omgång av Europatipset är det nu hela 3,5 miljoner i jackpot på söndagen!

Det gör att tusentals oddsexperter kommer att lägga ut sina tipsförslag och lämna in spelkuponger hos Svenska Spel. Det gör även vi på Ettkrysstvå som anser att denna vecka är det Europatipset och inte Stryktipset som är veckans bästa poolspel. Man United och Liverpool ska garderas, enligt våra experter. Nedan hittar du tips på samtliga Europatipsets matcher, där vi väljer endast 1, X eller 2 och låter dig sedan att sköta garderingar.

 1. Newcastle – Manchester U 2

Trots ett ganska tydligt grepp om andraplatsen har vi fortsatt svårt att verkligen gilla Man United-formen. Newcastle har spelat gott om jämna matcher på sistone – kan bli så även här och vi vill gärna ha med krysset. Experttips på match nummer ett på söndagens Europatipset är en tvåa, om man kör utan gardering.

 1. Southampton – Liverpool 2

Ruskigt skön seger för Southampton senast, första ”trean” sedan november! Brukar kunna stå upp ganska bra mot de bästa lagen och visst kan man störa ett Liverpool som fortsätter att bjuda på överraskande och lite märkliga poängtapp. Kryssgardering, minst, om ni har råd, när ni lämnar in era Europatipset tips idag.

 1. Barcelona – Getafe 1

Tätt schema för Barcelona men laget håller koncentrationen uppe på ett bra sätt. Getafe är inne i en bra period men nej, vi kan inte riktigt spekulera i poängtapp för Barcelona… ”Tråkspik”. Söndagens säkraste spel på Europatipsets spelkupong!

 1. Celta – Espanyol 1

Tipsförslagen fortsätter med Spanien och La Liga. Segersviten sprack för Celta senast men formen är definitivt fin och sjätteplatsen finns inom räckhåll. Espanyol tog poäng i derbyt mot Barcelona senast men formen är inte mer än okej. Är för trubbigt, främst i bortaspelet. Celta ska lösa detta. En etta.

 1. Valencia – Levante X

Näst ut på Europatipset denna söndag är Valencia mot Levante. Inte alls samma studs i Valencia nu som i höstas – och spelet i cupen har dessutom kostat krut. Levante tog poäng av Real Madrid senast och lär göra en bra försvarsprestation här. Kan absolut räcka till poäng! Vårt experttips är ett kryss, men en helgardering låter inte heller helt fel.

 1. Chievo – Genoa X

Ovanligt lång svacka för Chievo, som är trubbigt värre för dagen – det bådar inte gott när ett väldigt stabilt Genoa gästar. Dessa har verkligen fått ordning på försvaret och senast skrällde man ju snyggt mot Lazio.  Minst en bortapinne att vänta!

 1. Sampdoria – Verona 1

”Samp” har fortfarande sjätteplatsen och när koncentrationen är på plats kan laget verkligen övertyga här hemma. Verona-prognosen i bottenstriden är ganska dyster, skrällen mot Fiorentina nyligen kändes som en lyckoträff. Stark etta.

 1. Torino – Udinese X

Förra säsongen var Torino offensivt och charmigt – inte lika läckert den här säsongen men däremot stabilt. Även här luktar det kryss på Europatipset. För Udinese fortsätter lyftet, tränarbytet i höstas har blivit en succé. Jämnt mittenmöte på gång, svårt att se någonting annat som Serie A tips.

 1. Stuttgart – Mönchengladbach 1

Två lag som börjat 2018 ganska svagt. Det gäller framförallt Gladbach, som tappat viktig mark i den täta toppstriden – får svårt att slå tillbaka där. Stuttgart tar sina segrar här hemma och får tipset.

 1. W.Bremen – Wolfsburg X

Härlig vändning av Werder Bremen senast och vi tycker att laget ska kunna lämna bottenstriden bakom sig. Brände dock en del krut i veckans cupmatch, föll i förlängning mot Leverkusen. Även Wolfsburg föll i cupen i veckan. Ganska stabil form för deras del. Delad pott funkar för båda lagen på veckans andra Europatipskupong.

 1. Strasbourg – Troyes X

Inte alls samma tryck i Strasbourg längre, hade ju en succéperiod i höstas men det känns avlägset nu. Tufft även för nästjumbon Troyes. Kommer nu hit för att söka en poäng och kan lyckas med det mot ett Strasbourg som tappat självförtroendet. Målsnål match på gång. Söndagens tydligaste 0-0-kandidat bland Europatipsets alla 13 matcher!

 1. Nantes – Lille X

Nantes gör en stark säsong och femteplatsen är positiv – men det går inte att klättra. Lille är fortsatt pressat i botten och gör för mål. Ska dock kunna passa hyggligt här. Jämnt och målsnålt även här. Vi spelar på ett kryss i denna fotbollsmatch. Spännande match för livebetting på fotboll och/eller bonus trading.

 1. Lyon – Rennes 1

Vi avslutar våra Europatipset tips från expert den 11 februari med Lyon mot Rennes. Kostsamma ligaförluster för Lyon på sistone och nu behöver man genast slå tillbaka. Schemat är tätt men detta ska ändå gå vägen. Rennes visar inget extra och tabelläget är småsegt. Stark spik att avsluta tipskupongen med.