Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset Tips 1 Maj Tisdag

Det blir en fantastisk fotbollsmånad nu i maj med en rad Europatipset kuponger som väntar. Nästa månad fortsätter fotbollsyran med fotbolls-VM i Ryssland. Men nu är det Champions League som är i fokus. Real Madrid och Bayern är den centrala matchen på tisdagens Europatipset tips. Även om det mesta idag, den 1 maj, handlar om stormötet, har Svenska Spel lyckats hitta tolv andra matcher som är intressanta nog för att få köpa kupongen idag. Här kommer våra tips för samtliga.

Real Madrid – Bayern München 1

Real Madrid har ett bra läge att nå CL-final efter 2-1-segern borta i Tyskland. Bayern fick dessutom skador i första mötet på både Robben och Boateng. Alaba är åter i truppen för tyskarna. Både Carvajal och Isco är osäkra för Real. Bayern behöver överprestera i dagens första Europatipset match. Real har plusstatistik på tyskarna under senare år och får tipset.

Halmstads BK – Falkenbergs FF 2

Halmstads BK har inlett svagt i ligan. De har nollats i sina två senaste, vilket inte är ett bra tecken. Falkenberg imponerar däremot. Nyförvärvet Egbuchulam är en succé för FFF. Idag måste Halmstad upp en nivå för att få chansen att få poäng.

Norrby IF – Jönköpings Södra 1

Jönköpings Södra gjorde säsongens bästa match senast, men ligger fortfarande på noll poäng. Norrby spelar positiv fotboll men är samtidigt ett fysiskt lag. Gästerna har en del skadeproblem och förlorar idag.

FK Karlskrona – Tvååkers IF X2

Tvååkers IF förlorade stort mot seriens kanske bästa lag just nu, Mjällby, senast. Inledningen av matchen har dock varit stark av ligans nykomling. FK Karlskrona går inte att lita på. De har inte imponerat och var stundtals pressat senast. Experten tippar X2 i denna Europatipset match, även om de flesta experter väljer helgardera eller satsa på hemmaseger.

IK Oddevold – Skövde AIK 1

Skövde AIK går mot en tung säsong. Inledningen har sett allt annat än bra ut. IK Oddevold har startat bra och är bättre än ifjol. Både Viktor Granath och Samuel Sörman fick utgå för Skövde i DM-matchen i veckan. Dagens spikförslag på Europatipset lyder en etta i denna match. Oddevold vinner lätt och ska även tippas på Lången idag.

Bradford – Walsall X2

England nu på Europatipset Tisdag. Walsall tog tre blytunga poäng då Northampton slogs med 1-0 efter mål på tilläggstid. Bradfords hopp om playoff är ute. Anfallarna Brunker och Robinson ser ut att missa tisdagens fotbollsmöte. Experten väljer X2 i denna match, men helgardering låter inte heller helt dumt.

Doncaster – AFC Wimbledon 2

AFC Wimbledon krigade till sig en pinne borta mot Wigan senast. De behöver nu fler poäng i jakten på ett nytt ligakontrakt. Formen är stark efter hela 5 raka utan förlust. Doncaster har inte mycket att spela för och tvåan som utgångstecken känns givet i detta Europatipset spel. Ingen gardering behövs.

Scunthorpe – Plymouth 1X

Hemmalaget har hittat formen i april och har nu en playoff-plats inom räckhåll. Plymouth måste gå för vinst. Laget avgjorde på stopptid senast men det var inte något bra spel alls. Scunthorpe ägde helt mötet med MK Dons och hemmaplan avgör idag. Vi garderar dock med ett kryss.

Chesterfield – Newport County 1X2

Europatipset kupongens mest självklara helgardering hittar vi i denna match. Avhängda jumbon Chesterfield har bara en vinst på de sju senaste matcherna. Newport County har inget att spela för.

Perugia Calcio – Salernitana 1X

I Italien möter offensiva Perugia Salernitana. Svårtippat, men hemmalaget ses som favoriter av vår expert.

Nora BK – Värmbols FC X2

Dags att så småningom avrunda tisdagens Europatipset tips och det gör Svenska Spel med tre svenska matcher i lägre divisioner. Nykomlingen Nora har öppnat helt okej i ligan trots en rad skador. Värmbols FC har startat säsongen ännu bättre och är fortfarande obesegrat. De får expertens tips här, men en gardering är smart att ta med, om ni har råd med ytterligare en sådan.

IF Sylvia – IK Sleipner 1

IF Sylvia har inte infriat förväntningarna i inledningen av säsongen. Derby väntar idag och tre poäng känns som ett måste.

FBK Karlstad – Stenungsunds IF 2

Stenungsund förlorade senast, men nu är det dags för en vinst. Vi lämnar dagens sista Europatipset tips utan gardering, även om de flesta experter satsar på X2 här. Vi tar risken och sätter en tvåa.