Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Europatipset Onsdag 25 Juli

Vårt speltips Europatipset Onsdag 25 Juli består av många internationella matcher. Det är kval både till Champions League och Europa League. Kupongen avslutas med matcher från Champions Cup som går av stapeln i USA. Skönt med härliga matcher som ger intressanta spelmöjligheter.

Ajax – Sturm Graz 1

I den första matchen på kupongen blir det en tidig spik. Ajax är det på pappret bättre laget, vilket bör synas i resultatet. Varken de eller gästande Sturm Graz spelade den första omgången av turneringen. Ajax hade dock en bra säsong förra året, där bara PSV lyckas få mer poäng i serien. Ettan är stark.

Bate Borisov – HJK Helsingfors 1

Den finska laget hade en tämligen enkel match de första rundorna, då de slog Vikingur bekvämt. När Bate Borisov står för motståndet kommer de få det tufft. HJK Helsingfors skall normalt inte klara av att rubba hemmalaget.

Celtic – Rosenborg 1

Celtic körde över sitt armeniska motstånd i två vändor. Den första matchen gjorde de sex mål och den andra lyckas de vinna med en man mindre under 80 minuter av den ordinarie speltiden. Rosenborg hade också tämligen enkelt motstånd i form av Valur, som hör hemma i den isländska ligan. Detta kommer bli en tuff kväll för det norska laget.

Juventus – Bayern München X

En stormatch väl värd att hålla ett extra öga på. Bayern vann över PSG i en match där de skapade tre mål framåt. De är storfavoriter att ta hem den här matchen. Vi vill dock höja ett varningen ord för Juventus som nyligen gjort stora nyförvärv. Även om Cristiano Ronaldo inte är med i den här matchen är två andra nya kvalitetsspelare med och ökar hotet för tyskarna, som ställer upp med ett lag långt ifrån ordinärt. Ett kryss är inte otänkbart.

Borussia Dortmund – Benfica 2

Detta är bortalagets första match i Champions Cup. Dortmund har redan spelat två matcher, där de radat upp två imponerande vinster mot både Liverpool och Manchester City. Lagen var dock b-betonat och man skall inte överskatta vinsterna för mycket. Benfica kan mycket väl hota. Vi tror på en hemmavinst.

Manchester City – Liverpool 1

Ett engelskt möte mellan två revanschsugna lag i Champions Cup. De föll båda mot Borussia Dortmund. Manchester City vann serien överlägset förra året och har visat bättre och bättre prestationer. Vi ger laget tipset, men garderar.

Roma – Tottenham 2

Det har förmåga att bli en tät match. Lagen slutade i toppen av sina respektive ligor efter bra säsonger. Hemmalaget har förmodligen två spelare på mittfältet borta. Vi tror hemmalaget trots allt klarar av uppgiften idag, men garderar kraftigt när det tillåts.

Milan – Manchester United 2

Denna matchen känns mer klar på förhand. Milan skall förvisso inte underskattas, men de hade en ganska grå säsong förra året där offensiven var den stora akilleshälen. United har dock viktiga pjäser borta och det är oklar hur deras matchform ser ut. Trots allt favoriter.

Atlético Madrid – Arsenal 1

Madrid slutade på en respektabel andraplats i La Liga förra säsongen. Barcelona blev ett nummer för stora. Men deras stora rival Real Madrid hamnade bakom laget, vilket betyder mycket. Arsenal hade långt mellan toppar och dalar förra året och det är oklart vilken dagsform engelsmännen har. De saknar också viktiga pjäser, vilket gör att spikettan känns trygg.

Aberdeen – Burnley 2

Aberdeen hamnade på andra plats i den skotska ligan förra året. Burnely spelade till sig en sjundeplats i PL, men har haft en sisådär form med ojämna prestationer det sista. Trots allt bör deras kunnande bli för mycket för hemmalaget. Vi garderar med kryss men tippar en tvåa.

Djurgården – FC Metalurh Mariupi 1

Djurgården har sett starka ut den senaste tiden. Nu väntar FC Metalurh Mariupi i Stockholm. Det ukrainska laget kommer få vika sig, även om DIF saknar viktiga Kadewere där framme. I slutändan kommer det inte räcka, men det kan göra matchen mer jämna än den vore vara.

LASK Linz – Lilleström 1

LASK Linz spelade inte så bra i slutet på säsongen men lär visa bättre takter nu när spelet drar igång igen. Bortalaget gör verkligen inte bra från sig i norge och krigar i botten av tabellen. En klar hemmaseger är det mest troliga.

FC Brest – Atromitos Halkidona 2

FC Brest kommer från Vitryssland och är ett allmänt svagt lag som haft det svårt att få till spelet. Det grekiska laget har radat upp några vinster det senaste och deras formkurva ser onekligen bra ut. Vi ger tipset till bortalaget.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!