Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset Speltips 7 Januari

Tre miljoner i jackpot på söndagens Europatipset, där en blandad kompott ska lösas. I La Liga ska storfavoriterna ses med riktigt bra chanser.

 1. Sverige – Estland 1

Januariturnén inleds med match mot Estland i Abu Dhabi. Ett antal av de svenska spelarna har en realistisk chans att nå VM och det är ju en rejäl morot. Även Estland saknar sina bästa utlandsproffs och givetvis ska ett ”allsvenskt” Sverige lösa detta. Etta inleder Europatipsförslag Söndag.

 1. Nottingham – Arsenal 2

Nottingham är inget ofarligt Championship-lag, speciellt inte här hemma, men formen har hackat en längre tid. Arsenal vann FA-cupen i våras och ska förstås greja detta, även om elvan inte blir den helt optimala.

 1. Shrewsbury – West Ham X

1-1 borta mot Tottenham i torsdags var starkt – men West Ham fick slita stenhårt och det kan bli tufft att ladda om här. Shrewsbury är ruskigt formstarkt i League One och hemmasiffrorna är strålande – inspirerande uppgift och hemmalaget utmanar! Betting strategi här är att antingen köra en helgardering eller satsa allt på ett oavgjort resultat.

 1. Tottenham – AFC Wimbledon 1

Frustrerande poängtapp för ”Spurs” i veckan och det har vi ju även sett tidigare. Här ska det ju dock lösa sig – kraftig dominans att vänta och trots viss bättring av AFC Wimbledon på sistone ska klasskillnaden givetvis märkas. Ytterligare en spiketta på Europatipset speltips.

 1. Sochaux – Amiens 1

Cupmatch i Frankrike, där Sochaux ses med bra chans trots att spelar i divisionen under Amiens. Fyra raka hemmasegrar för Sochaux medan Amiens var i kall form innan julvilan. Bör lägga fokus på bottenstriden i Ligue 1.

 1. Athletic Bilbao – Alavés 1

Hösten var mestadels tung för Bilbao men innan uppehållet började det se något bättre ut. Även Alaves var i gott slag i december, vann tre av fyra – men schemat var ärligt talat ganska tacksamt. Bilbao tippas tydligt.

 1. Celta – Real Madrid 2

El Clasico-smällen dagen innan julafton var förstås blytung för Real Madrid och frågan är om guldchansen inte försvann där? Måste nu stapla segrar och Celta kan knappast stå emot. 1-1 mot Barcelona i veckan men det var i cupen, detta blir någonting annat.

 1. Villarreal – Deportivo 1

Efter en svacka avslutade Villarreal med ett par vassa bortasegrar innan jul. Kommer vara med ”där uppe” hela vägen. För Deportivo är det, inte helt oväntat, bottenstrid som gäller och bortasiffrorna är svaga. Svårt att se skrällen i denna Europatipset match och vi tippar hemmaseger här.

 1. Albacete – Tenerife 1

Mittenmöte i den jämna andraligan. Albacete var i stabil form innan uppehållet och gynnas förstås tydligt av hemmafördelen: Tenerife är obesegrat hemma men har bara tagit sex poäng borta… 1X ser stadigt ut på Europatipset idag.

 1. Almeria – CD Lugo 1X2

Almeria är en besvikelse men hemmaformen var åtminstone stigande innan jul, tre raka segrar. Lugo har hugg i den väldigt tighta toppen men åkte på tuffa förluster mot toppkonkurrenter innan jul – kan bli tufft att haka på allra högst upp. 1X2, då vår Europatips expert inte riktigt vet vem som kommer att vinna idag, söndag. Vi kommer inte att följa denna spanska match, då vi fokuserar på CS GO betting event som sker parallellt under söndag eftermiddag.

 1. Leonesa – Numancia X

Nykomlingen Leonesa har skött sig helt okej och kryssat i hälften av matcherna. Bara en förlust på tio hemmamatcher. Numancia är som väntat med i toppstriden men har bara lyckats ta två bortasegrar. Kan bli tufft att avgöra även här.

 1. Huesca – Real Oviedo X

Toppmöte – Huesca toppar, fyra poäng före trean Oviedo. Innan jul var gästerna i toppslag, med fem raka segrar i ganska övertygande stil. Givetvis en väldigt svår uppgift här men mycket talar för en jämn match där båda lagen nog kan vara ganska nöjda med krysset.

 1. Moreirense – Benfica 2

Det blir tufft för Benfica att ta femte raka ligatiteln, är en bit bakom Porto och Sporting. I Champions League gruppspel blev det jättefiasko och vi är inte helt övertygade om leveransen här. Moreirense visar stigande form och kan ta poäng i denna stimulerande uppgift. X2.