Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips 3 December Vecka 48 Europatipset

spanskt fotbollslag bild

Veckans sista stora tipskupongen är söndagens Europatipset. Den 3 december spelar du om hela fyra miljoner i fotbolls jackpot på Europatips nummer 2 för Vecka 48! Det väntar några givna ”brakvinnare”, en del spanska fotbollslag och från match 10 och nedåt luktar det bortasegrar, tycker vi på Ettkrysstvå. Läs nedan om varje match. Du får en kort analys på ett par rader om varje fotbollsspel som väntar. Lycka till nu. Det är dags att vinna de där fyra jackpott miljonerna idag!

 1. Manchester City  – West Ham 1

Den absolut gnistrande formen för Manchester City har väl svalnat men laget visade ”skalle” i veckan och det är svårt att klaga på framfarten… West Ham sprack mot Everton och även om laget kan bättre än visat är skrällen naturligtvis ytterst långsökt här.

 1. Getafe – Valencia 2

Inget snack om att Valencia menar allvar i toppstriden i La Liga 2017/18 tabell! Fixade 1-1 mot Barcelona och håller sig obesegrat. Småklurig uppgift här men är Valencia bara i närheten av vad man hittills har visat ska även detta lösa sig.

 1. Eibar – Espanyol 1

Eibar har haft det tyngre denna höst men det kan vara på väg att släppa – två viktiga segrar på sistone och visst imponerade 5-0 mot Betis i förra hemmamatchen. Espanyol är segerlöst i bortasegrar, sex matcher har bara givit två mål framåt. Vinner knappast här heller. 1X.

 1. Las Palmas – Real Betis 1

Väldigt tuff höst för Las Palmas men poängen borta mot Sociedad senast var stark och i veckan gick man vidare i cupen. Det gjorde inte Betis, flopp hemma mot Cadiz. Har även bommat flera poäng i ligan på sistone och är absolut på nedgång. Bra chans för Las Palmas till nyckelseger!

 1. Bologna – Cagliari 1

Bologna fick en drömstart mot Sampdoria senast och vann till slut med snygga 3-0. Brukar vara bra på att göra jobbet i den här typen av matcher. Cagliari gjorde stort cupfiasko i veckan och får svårt i denna riktigt kluriga bortamatch. Sund etta.

 1. Fiorentina – Sassuolo 1

Fyra raka utan seger för Fiorentina men laget har åtminstone fixat viktiga kvitteringar i de senaste omgångarna. Kan ganska mycket och med stort segersug ska man lösa detta. Sassuolo är trubbigt värre och kan få problem att lämna bottenstriden.

 1. Inter – Chievo 1

Efter att Napoli torskat i fredags har Inter nu chansen att ta över serieledningen i italienska Serie A! Icardi öser in mål och även om vi har respekt för Chievos defensiv är det förstås svårt att se annat än att Inter fixar trepoängaren och kliver upp i topp!

 1. Sampdoria – Lazio X

Riktigt skön kvällsmatch som är värd att live streama gratis! Sampdoria var kallt senast men har överlag imponerat med sin offensiv – och här hemma har laget full pott. Lazio har å sin sida vunnit sex av sju borta och nu behöver man segern för att haka på, har tappat tunga poäng på sistone. Rolig och svårtippad match som gärna helgarderas.

 1. Hertha Berlin – Frankfurt X

Viktig seger för Hertha förra helgen men laget har haft svårt att övertyga och har ju även floppat i Europa League. Frankfurt är målsnålt i båda riktningar. Har faktiskt bara förlorat en bortamatch. ”Trist” och jämn match på gång.

 1. Wolfsburg – Mönchengladbach 2

Den neutrale säger tack till Gladbach, som ju skrällde mot Bayern München senast och räddade en del spänning i toppen. Kraftig uppåtform hos Gladbach och även om Wolfsburg också har spelat upp sig en del börjar vi definitivt med bortasegern.

 1. St.Etienne – Nantes 2

Jättejobbig period för St Etienne som ligger sämre till än vanligt men som inte visar några tecken på uppryckning. Nantes tillhör däremot höstens mer positiva överraskningar. Höll tätt mot självaste Monaco senast och kan absolut lösa även detta.

 1. Caen – Lyon 2

Lyon har mestadels sett piggt och hett ut på sistone men veckans hemmaförlust mot Lille var snöplig. Behöver nu studsa upp direkt och även ett tight Caen gör det jättebra går det tydliga tipset till ett laddat Lyon.

 1. Montpellier – Marseille 2

Marseille är bättre än på länge och det håller svenska bettingfans med om! Hos Betser, en spelsajt som lanserades för några månader sedan, är det just på denna match som de flesta spelbonusar satsas på. Städade av jumbon Metz i veckan och visar en stabilitet som man inte direkt brukar skämma bort fansen med. Med blott åtta insläppta mål är Montpellier faktiskt tightast i hela serien men vi tvivlar ändå på att man löser poäng mot dagens Marseille.