Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Europatipset 20 Maj

En jackpottomgång av Europatipset, som bjuder på en del svårlösta problem. Vårt speltips Europatipset 20 maj Söndag är skrivet för att maximera våra läsares möjligheter. Stockholmsderbyt mellan Hammarby – AIK sticker ut, en match som formstarka Hammarby bör ta hem.

Italienska Serie A ställer även upp med ett flertal matcher. Deras säsong lider mot sitt slut och det är hård kamp om positionerna i serien. Räkna med att alla lag kommer ställa upp med kampvilliga lag. Läs alla utvärderingar här nedanför.

Hammarby – AIK 1

Stockholmsderby står på schemat. Hammarby har uppvisat stabil form och anfallsduon Dibba och Djurdjic har varit heta. AIK har haft något av en svacka, varför hemmalaget får ettan i vårt Europatipset förslag.

Malmö FF – BK Häcken 2

Skånelaget spelade bra mot ett starkt Hammarby senast, även om kvällen då slutade med förlust. I det här mötet har Malmö FF flera spelare borta på grund utav skada. BK Häcken har spelat väl och har fått fart på målgörandet. Senaste två matcherna har laget skapat 8 mål framåt och inte släppt in något. Vi tror på en bortaseger.

IFK Värnamo – Halmstads BK 2

Med två segrar i bagaget kommer Halmstads BK till match med bra självförtroende. Deras nyckel till framgång kommer från hårt arbete. Hemmalaget har inte fått till något skönspel hittills och har enbart producerat två mål på sex matcher, mycket på grund utav skador som ställer till det i uppställningen. Bortavinst.

Helsingborgs IF – Örgryte IS 1

Helsingborg tappade poäng senast i Skånederbyt, då de släppte in en kvittering på övertid. Niu väntar ytterligare en stark motståndare när de möter ÖIS. De har stod för en bra insats mot Gefle när Montiel visade upp en hög klass. Vi tror på hemmaseger.

Cagliari – Atalanta X

En måstematch för Cagliari. Atalanta är dock inte lätta att slå och det är oklart om hemmalaget rår på det starka laget. Cagliari har haft tuffa matcher senaste tiden och har sett något trötta ut. Vi tror på kryss, även om matchen känns öppen.

Lazio – Inter 1

Lagen ligger på fjärde respektive femte plats i ligan. Vid en vinst är fjärdeplatsen säkrad för Lazio. För att Inter skall knipa platsen behöves en vinst med flera mål. Hemmalaget saknar viktiga spelare, bland annat Immobile och Alberto. En etta vi kommer välja att gardera.

Milan – Fiorentina 1

En match som inte betyder särskilt mycket. Milan har chans att säkra sjätteplatsen, medans Fiorentina har en kämpig väg för att komma bland de sju bästa, efter en tuff förlust senast. Vi tror på en etta i vårt Europatipset förslag.

Sassuolo – Roma 2

Roma kämpar för viktiga platser i toppen av tabellen. Sassuolo har uppvisat bra form det senast och slutar i mitten tabellen. Laget har drabbats av ett par skador och Roma skall normalt ta hem det här relativt bekvämt. Speciellt när man tänker på att de inte har en enda förlust sedan mötet med Liverpool i Champions League. En stark tvåa.

Karlslunds IF – Nyköpings BIS X

En svårtippad match där Nyköping ändå känns som knappa favoriter. De förlorade mot Syrianska nu i veckan och får tuffare motstånd nu. Karlslunds IF är starka och frågan är om BIS rår på deras tuffa försvarsspel. KIF har dock inte vunnit än i serien. Vi tror på ett kryss, garderat med en tvåa.

Syrianska FC – Umeå FC 1

Två lag som inte imponerat så här långt. Bägge sidor har andra nivåer att visa upp, även om det inte funkat så bra hittills. Umeå FC har inte presterat bra på bortaplan. Syrianska FC får ettan, mest på grund utav hemmafördel.

Västerås SK – Assyriska FF 1

Såhär långt har Västerås SK ett starkt grepp om serien. Senast mötte de ett Karlslund som ställde upp med ett kämpande lag som gjorde att Västeråslaget fick kämpa om segern. Hos motståndarna har Sosseh bra form och utgör en fara. Det blir ingen lätt väg till vinst, men Västerås skall ta hem det här nio gånger av tio.

Husqvarna FF – FK Karlskrona 2

det finns inget som imponerar hos Husqvarna, De har stått för billiga prestationer hittills och saknar nu även en del spelare. Karlskrona har mycket att bevisa och kommer hugga på chansen att tvåla till tabelljumbon. En tvåa.

Ljungskile SK – IK Oddevold 2

Ett västkustderby där bortalaget ser starkast ut. Senast fick den enkel seger mot Kristianstad. Detta mötet blir tuffare när de ställer upp mot ett Ljungskile som haft det motigt. De behöver komma igång. Vi sätter en två men rekommenderar gardering i vårt Europatipset tips.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!