Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Europatipset 11 Oktober

Den här veckans Speltips Europatipset 11 Oktober är det kluriga träningslandskamper blandat med drabbningar i Nations League. Omgången görs extra värdefull av tre miljoner extra att sockra erbjudandet med. Sverige har en tuff uppgift framför sig.

Ryssland – Sverige 1

Ryssland hade en tuff match mot Tjeckien nyligen som precis som Turkiet fick vika sig mot den ryska lagmaskinen. Sverige har dystert facit med tre nollpoängare i rad. Det inkluderar en bitter förlust mot Turkiet. Ettan är klart starkast.

Polen – Portugal X

En klurig match att lösa. Polen gjorde en bra match mot Italien men mot Irland fungerade det inte alls framåt, även om spelet var okej. Portugal vilar Ronaldo i den här matchen och utan honom känns de här lagen jämnstarka. Vi börjar med kryss.

Israel – Skottland 2

Den här matchen är inte svårare än den ser ut. Israel förlorade mot Albanien och Nordirland och har ett uselt hemmafacit. Skottland har förvisso en del spelare borta på grund utav skador men bör ändå kunna lösa den här uppgiften bekvämt. Vi börjar med tvåa.

Litauen – Rumänien 2

Litauen är numret mindre även om de ofta är med i matcherna hyfsat, Rumänien är några snäpp bättre och har visat fin form de senaste och spelet har imponerat. De får vårt streck den här gången.

Montenegro – Serbien 2

Den här matchen lär det slå gnistor om. Montenegro tar emot Serbien som de ingick i federation med innan. Lagen har aldrig spelat mot varandra förut. Här är Serbien storebror på mer än ett sätt och med VM-erfarenhet skall det inte bli något annat än tvåa. Sevärd match.

Färöarna – Azerbajdzjan 1

Den här matchen står mellan två rätt jämnstarka lag. Bra utgångspunkt för Färöarna att lösa tre poäng med hemmafördel. Azerbajdzjan är kanske något starkare lag i botten men det skiljer oavsett väldigt lite. Vi börjar med etta.

Kosovo – Malta 1

Det är inte ofta Kosovo är solklara spikkandidater. När den lilla önationen Malta står för motståndet är dock så fallet. Hemmalaget har visat bra form det senaste vilket lett till att de nu leder sin grupp. Vi spikar ettan.

Wales – Spanien 2

Spanien står för nästa streckmatch. De reser till Wales för en match där de är många nummer för stora. För hemmalaget blir uppgiften ännu tuffare av att storstjärnan Bale är borta. Det rödhgula laget mosade Kroatien och har en bra uppställning. Enkel tvåa.

Frankrike – Island 1

Det här är inte en match i Nations League utan en träningslandskamp. Frankrike unga storstjärnan Mbappe med och är klara favoriter mot ett Island i bekymmer. Hamrén har inte fått spel eller resultat med sig och nu är motståndet tuffast möjliga.

Belgien – Schweiz 1

Belgien är heta just nu. på de senaste tre landskamperna har de ett målfacit på nio – noll, vilket är kraftigt imponerande. Eden Hazard som hör hemma i Chelsea till vardags spelar riktigt bra i PL just nu. Samma kan sägas om formen på De Bruyne och Dembele. Schweiz kommer få vika sig.

Kroatien – England X

Kroatien hade inte en chans mot Spanien, i en match där de såg utspelade ut från första stund. Den här matchen kommer inte ha publik varför hemmafördelen är högst tveksam. Lagen möttes i semifinal i VM i sommar där Kroatien drog det längsta stråt. England har en hyfsat alternativ startelva. Krysset känns nära till hands.

Österrike – Nordirland 1

Österrike glänser ofta hemma där de av tradition är svårslagna., Kombinerat med att laget ligger par snäpp över Nordirland normalt sett ger en vettig spik. Med tanke på att dagens bortalag sällan presterar när de inte spelar hemma slösar vi inte med strecken.

Estland – Finland 2

Det här är storebror mot lillebror. Finland vann det senaste mötet mellan lagen. Noterbart är att de inte förlorat på sex omgångar. Det märks att laget har ny tränare i form utav rutinerade Kanerva. Mot Estland skall det bli seger.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!