Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset Speltips 10 December

Hoffenheim Arena på Europatipset kupong

Enormt spännande fotbollsmatcher väntar på söndag, den 10 december. Speltips för Europatipset samt kort analys om varje match som är med på söndagskupongen hittar du nedan. Spelet börjar med en supermatch i Manchester – derby mellan Man United och Man City. Det återstår att se om Zlatan är med i startelvan mot City.

Annars så saknas det inte direkt spikförslag på söndagens Europatips. Liverpool som vann mot Spartak med hela 7-0 tidigare i veckan är givna. Även Atletico Madrid, Barcelona, Napoli och Marseille är storheter som ska leverera. Åtta första matchen på denna söndagskupong finns även att tippa, om du väljer spela Topptipset idag.

Matchen och tipsförslag: Europatipset spelkupongen söndag

 1. Manchester United – Manchester City X

Smällfett derby! City är hela åtta poäng före och har överlag varit givet vassare – men nu har Citys superform ändå bedarrat en del. Vi har stor respekt för Mourinho i en match som denna och tror åtminstone inte att United torskar på Old Trafford. 1X.

 1. Liverpool – Everton 1

Stekhett derby även här som kommer säkert att dra till sig svenska bettingtorskar som utnyttjar oddsbonus! Efter en riktig krishöst har Everton nu fått ordning på torpet, även om det bör sägas att segrarna på slutet inte direkt kommit i säsongens värsta uppgifter. Liverpool glöder just nu och har trivts riktigt bra i derbyt på senare år. Visst har vi respekt för Everton men här är vi ändå beredda att spika Liverpool.

 1. Real Betis – Atletico Madrid 2

Atletico åkte som väntat ur Champions League i veckan och nu blir det hårt fokus på La Liga, där man ju fortfarande är obesegrat. Efter en pigg start har Betis fallit tillbaka rejält och att nu få ett retat Atletico över sig låter inte direkt passande…

 1. Levante – Athletic Bilbao X

Bilbao var i Ukraina i torsdags och löste gruppsegern i Europa League – en skön framgång efter en väldigt besvärlig höst. Laget har fortfarande mycket att bevisa och det blir tufft att besegra ett tight Levante. Målsnål och jämn match att vänta, krysset kan mycket väl stå sig. Matchen mellan Levante och Bilbao finns även med på Bomben 2 idag. Det kan vara smart att notera att det inte är aktuellt med att tippa många mål i detta spanska Europatipset möte.

 1. Villarreal – Barcelona 2

Två raka kryss för Barcelona men vi har ändå svårt att direkt klaga på formen. Fortfarande har man bra koll i toppen. Villarreal är däremot i tydlig gungning för dagen och har inte slagit Barcelona sedan 2008. Tvåan känns stadig.

 1. Napoli – Fiorentina 1

Deppigt hos Napoli: först förlust i Serie A finalen mot Juventus, sedan trist respass ur Champions League. Vi räknar med att Napoli knyter näven och gör någonting bra här – då kan Fiorentina knappast freda sig, trots stigande formkurva.

 1. Spal – Verona 1

Jätteviktig match mellan två nykomlingar som, inte helt oväntat, ligger under strecket. Vi tycker att Spal har sett något bättre ut och på hemmaplan får laget tipset – men visst går det att spekulera i en tight match mellan två pressade lag. 1X.

 1. Sassuolo – Crotone X

Även detta är en viktig match från bottenstriden. Sassuolo är inne i en riktigt tuff period och tränarbytet inför senast gav ingen snabb effekt. Crotone var kallt senast men sätter man defensiven kan det räcka till en viktig poäng. 1X.

 1. Ajax – PSV Eindhoven 1

PSV har staplat segrar och är nu hela tio poäng före ärkerivalen Ajax – ska hemmalaget kunna väcka liv i guldstriden är seger här ett måste. Ajax lär ta hand om taktpinnen men PSV är stadigt och kommer vara väldigt nöjda med en pinne. Krysset ska med!

 1. Hannover – Hoffenheim X

Ganska svag formrad hos Hannover men schemat har varit svårt på sistone. Här hemma har laget bara en förlust. Hoffenheim kan nu lägga Europa League-misslyckandet bakom sig. Imponerade i 4-0 mot Leipzig förra helgen. Lurig match men X2 ska räcka.

 1. Augsburg – Hertha Berlin 1

Positiv trend igen för Augsburg, som har roligt häng uppåt i tabellen. Spela på odds på en etta. Det blir garanterad en hemma seger här, säger vår Europatipset expert. Hertha tillhör ligans större besvikelser och sumpade ju dessutom bort Europa League. Är i gungning och får stora problem på nytt.

 1. Nantes – Nice 1

Det målsnåla Nantes gör det riktigt bra. Femteplatsen är en framgång och här hemma är raden stark, 5-1-1. Nice har fallit tillbaka kraftigt jämfört med fjolåret, kanske inte helt oväntat. Nu är formen lite på gång men det blir ändå svårt här. Max kryssgardering.

 1. Marseille – St.Etienne 1

Marseille löste Europa League-avancemanget i veckan och har visat god stabilitet i ligaspelet – utmanar verkligen Monaco och Lyon i kampen bakom PSG. St Etienne är ett problemlag och i dagsläget ser skrällen väldigt avlägsen ut.