Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelförslag Europatipset 2 December 2018

Den här gången ligger det ungefär 3, 5 miljoner kronor extra i potten. Vårt spelförslag 2 December 2018 ser kluriga matcher där Liverpool och Lazio eventuellt kan spräcka mångas miljondrömmar.

Expertförslag 1: Arsenal – Tottenham 1

Ytterligare ett Londonderby väntar för Tottenham, som nyligen spelat två andra matcher i staden. Nu är Foyth tillbaka men Dembele är borta fortfarande. Gjorde en bra match mot Inter i CL. Arsenal har en bra säsong bakom sig med elva matcher utan förlust i skrivande stund. Bör ha bra chans här.

Expertförslag 2: Liverpool – Everton 1

Normalt brukar Liverpool ha lätt för Everton på hemmaplan. Gästerna är dock formstarka med tre matcher utan poängtapp varför vi inte vill räkna ut de helt. The Reds ser ut att vara övermänniskor i serien där de närmast avgjorde sent mot ett avhängt Watford. En stark insats mot vassa PSG. Vi tar med krysset men börjar med etta.

Expertförslag 3: Alavés – Sevilla 2

Förra omgången åkte Alavés på en riktigt sur förlust. Med hemmapubliken i ryggen har de ännu åkt på en nollpoängare. Nu möter de dock ett motiverat Seville, som tog över serieledningen nyligen. Spelet lämnade en del mer att önska i vinsten mot Valladolid. Nu är Gómez tillbaka från start. Öppet på förhand, vi utgår från tvåa.

Expertförslag 4: Girona – Atlético Madrid 2

Hemma skall man inte underskatta Girona, som står upp bra oavsett motstånd. Atlético håller högre klass i botten men har en tuff match från CL mot Monaco samt en ligamatch mot Barcelona FC i benen, vilket kan vara av vikt. Kryss – två räcker långt.

Expertförslag 5: Chievo – Lazio 2

Den här matchen är det Lazio som är stora favoriter. Vi vill lyfta ett varningens ord för Chievo som överraskade starkt mot Napoli förra omgången. Nu är de underdogs igen men vi vill inte räkna ut de från början. Lazio gjorde en fin match mot Milan och mönstrade en alternativ startelva mot Limassol. Tvåa med gardering.

Expertförslag 6: Roma – Inter 2

Mot Real Madrid hade Roma inte mycket att säga till om. Bortfall på grund utav skador en stor anledning till det. Följde upp den matchen med ett nederlag mot Udinese som säkerligen sved ordentligt. Fortsatt stora frågetecken för truppen. Inter spelade väl mot Tottenham och bör ha bra möjlighet till poäng här.

Expertförslag 7: Sassuolo – Udinese 1

Efter en stark säsongsinledning har Sassuolo mattats av något det sista. Mot Parma var de bortspelade där extra salt i såren var att Boateng blev skadad. Udinese gjorde en bra match mot Roma men har lite övrigt positivt att lyfta fram. Hemmastarka Sassuolo får vårt tips trots allt.

Expertförslag 8: Torino – Genoa 1

Torino har inte övertygat det sista men har ett kvalitativt lag i grunden. Senast blev viktiga Baselli skadad. Genoa förde matchen mot Sampdoria men lyckades inte kapitalisera på sina chanser. Har inte vunnit på sju omgångar. Ettan glasklar.

Expertförslag 9: Eintrach Frankfurt – Wolfsburg 1

Hemmalaget Frankfurt har inte åkt på en förlust de senaste sju omgångarna. Utöver det har de gjort mål i samtliga av de tolv senaste matcherna. Hemma snittar de över tre mål per match, vilket är anmärkningsvärt. Wolfsburg vann förvisso senast men det lär inte upprepas här.

Expertförslag 10: RB Leipzig – Mönchengladbach 1

RB Leipzig hade en hel del matcher utan förlust tills de föll mot Wolfsburg senaste omgången. Har ingen förlust hemma den här säsongen. Osäkert om Forsberg är åter här eller inte. Mönchengladbach presterar väl och har ett välfungerande lagbygge vi inte vill underskatta, men ettan lockar mest oavsett. Bör garderas.

Expertförslag 11: Marseille – Reims X

Två trepoängare i rad för Marseille har gett lite andrum. Senast var det Thauvin som blev matchhjälte. Reims gör sällan mycket mål men täcker i gengäld upp bakåt på ett bra sätt. Ett – kryss blir vårt spel, med lika resultat som utgångspunkt

Expertförslag 12: Rennes – Strasbourg 1

Rennes har en liten svacka även om de knep poäng mot Montpellier senast imponerar. Strasbourg förlorade mot Nimes som de normalt skall klara av. Nu är en viktig pjäs borta i backlinjen. Vi börjar med etta.

Expertförslag 13: Besiktas – Galatasaray 1

Båda lagen hör hemma i Istanbul och den här matchen lär det spraka om. Bägge har en del bortfall i truppen och känns som jämnstarka på förhand. Besiktas har en match i Europa i veckan som kan påverka. Etta med gardering när det tillåts.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!