Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelanalys Europatipset 11 November

Ett av årets mest intressanta derbyn står på schemat denna spelanalys Europatipset 11 November. Vi spår att City kommer stå som det bättre laget det här mötet, då United har en medioker säsong bakom sig.

Match 1: Manchester City – Manchester United 1

Fjolårets gigant gör en stabil säsong även det här året. I CL krossade de Sjaktar nyligen. Anfallsstjärnan De Bruyne kommer inte vara tillgänglig den här matchen. För United har det varit upp och ner. De kom tillbaka mot Juventus i en match de lyckades vinna utan att övertyga. Ettan känns säkrast.

Match 2: Chelsea – Everton 1

Senaste omgången åkte Crystal Palace på en kalldusch som levererades av Chelsea. Uppvisade vissa bekymmer mot Derby i truppen, men då var startelvan inte ordinär. Morata har kommit igång fint. Har ingen förlust i PL såhär långt. Everton kommer från en trepoängare mot Everton senast men den här matchen är för svår. Vi spikar och kikar vidare.

Match 3: Arsenal – Wolverhampton 1

Arsenal imponerar. Har just nu nio matcher utan att förlora, troligtvis kommer den tionde här. Kryssade mot Liverpool efter ett sent utjämningsmål. Welbeck oklar inför den här matchen efter att utgått senast. Wolverhampton har det tufft just nu men kan mycket sina bästa stunder. Blir för svårt här.

Match 4: BK Häcken – IFK Norrköping 2

En viktig match för bägge parter. Norrköping har fortfarande chans att knipa guldet och Häcken spelar för Europaspel. Göteborgslaget skall inte räknas bort och blir en svår uppgift för Peking, även om vi tror de kniper segern till slut.

Match 5: Kalmar FF – AIK 2

Två poäng före Norrköping har Gnaget gyllene tillfälle att säkra SM-guld här. Nu är både Olsson och Adu avstängda, vilket bör störa. Kalmar har haft en tung säsong men säkrade nytt kontrakt ett par omgångar bakåt. Motivation och klasskillnad kommer göra skillnaden.

Match 6: Malmö FF – Elfsborg 1

Det finns fortfarande hopp för Malmö att spela till sig en plats i EL även nästa säsong. Då krävs tre poäng här samtidigt som Östersund kniper poäng av Hammarby. Elfsborg har inget särskilt att motivera sig med och har varit håglösa mest hela säsongen. Spika ettan.

Match 7: Östersund – Hammarby 2

För Hammarby betyder vinst här spel i EL nästa säsong. Saknar Jeppe Andersen. Östersund är inget enkelt motstånd. Nu är bland annat Mensiro borta från start. Det här löser Bajen, vi ujtgår från en stark tvåa.

Match 8: Milan – Juventus 2

Hittills har inget lag mästrat Juventus i Serie A den här säsongen. Vann inte mot Man United men var det dominerande laget. För Milan är Higuain antagligen inte tillgänglig. Vi garderar men utgår från tvåa, svårt att gå emot Juve detta året.

Match 9: Roma – Sampdoria 1

Det går bra för Roma just nu. Vann en viktig seger mot CSKA Moskva i Champions League och kvitterade sent mot Fiorentina i ligan. Traditionella svensklaget Sampdoria har två nollpoängare i rad. Ettan är självklar.

Match 10: Barcelona – Real Betis 1

FCB kryssade mot Inter i en match de borde vunnit. Då var Lionel Messi inte med och det är oklart om han är tillgänglig den här matchen också, efter sin armskada. Real Betis har en tuff uppgift och det är tveksamt att de lyckas mota bort storlaget.

Match 11: Celta – Real Madrid 2

Real Madrid har fått ny tränare. Sedan Solari togit över den rollen har laget gjort bra ifrån sig. Slog Plzen enkelt i CL och i ligan fick Valladolid lämna mötet tomhänta. Celta har förtvivlat svårt att få med sig tre poäng. Inget snack, det är tvåa som gäller.

Match 12: Sevilla – Espanyol 2

Hemma är Sevilla av tradition svårslagna. Den här säsongen är det bara Getafe som lyckats mota laget i dörren. Har bland annat Silva och Yedder borta på grund utav skador. Espanyol ligger på andra plats i La Liga vilket är förvånande. Öppen match som bör garderas. Vi börjar med tvåa.

Match 13: Eintracht Frankfurt – Schalke 1

Just nu går det extremt bra för Eintracht Frankfurt. Senast en bekväm trepoängare mot Stuttgart som imponerade. Schalke är inte dåliga. De har spelat bra i Champions League och bör inte borträknas, men vi börjar med etta.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!