Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset Onsdag Tips 1 Augusti

Det är dags för en ny omgång av vårt Europatipset onsdag tips 1 augusti. De svenska representanterna på kupongen har goda möjligheter att få med sig fullpoängare från sina möten. Några matcher i Superettan bidrar med bra spelmöjligheter.

Malmö FF – Cluj 1

Den andra omgången av kvalet till Champions League kan mycket väl sluta med svenskt avancemang. Malmö fick med sig tre poäng med en enmålsvinst på bortaplan. Det ger ett mycket bra utgångsläge inför mötet i Malmö med Cluj som är tvingade att vinna. Vi spikar ettan.

Basel – PAOK Saloniki 1

Första matchen mellan de här två lagen slutade med en uddamålsvinst för Basel, efter ett sent avgörande. Då gick matchen på hemmaplan för PAOK, där de är notoriskt svårspelade. Nu när matchen går av stapeln på Basels hemmagård kommer antagligen matchbilden bli annorlunda. Vi ger Basel tipset.

FC Midtjylland – FC Astana X

FC Midtjylland föll i Kazakstan då FC Astana knåpade in ett sent mål. Att det danska laget fick med sig ett mål på bortaplan gör att de mycket väl kan säkra vidare spel i kvalet. Vi vill höja ett varningens ord för FC Astana som håll tätt fem av sex försök i sina senaste matcher. Vi kör med ett utgångskryss.

Rosenborg – Celtic 2

Rosenborg fick en extremt tuff lottning i och med det skotska storlaget Celtic. Första mötet slutade med tre mål mot ett, vilket gör att det norska lagets uppgift idag är innebär en tuff uppförsbacke. De har en chans, men vi tror ändå Celtic kniper tre poäng till.

Sturm Graz – Ajax 2

Ajax spelade stabil fotboll i det första mötet, som de vann med två mål mot noll i en match där de satsade hårt framåt. Det skall sägas att Sturm Graz är starka på hemmaplan och det är möjligt att detta mötet blir något jämnare. Vi ger ändå det nederländska laget tipset.

Suduva – FK Crvena Zvezda 2

Oavsett om Suduva har hemmafördel denna gången lär det återigen bli tydligt att laget inte håller måttet för spel på internationell nivå. Första matchen slutade tre – noll där Suduva inte fick ett skott på mål, riktigt usel statistik. Vi spikar tvåan.

Arsenal – Chelsea 1

Man skall inte räkna ut något av dessa lag. Bägge har gjort tränarbyten nyligen. Maurizio Sarri för Chelsea har en del arbeta med att få lagets spel i rullning, även om de har ett stabilt mittfält. Arsenal körde över Paris SG med fem mål mot ett nyligen, vilket gör att formkurvan verkar peka spikrakt uppåt. De får utgångsettan.

Benfica – Lyon 1

Det är imponerande att få med sig två poäng efter möten med Dortmund och Juventus. Benfica har synnerligen god form. Lyon är inte ett oävet lag men åkte på pisk av Huddersfield nyligen. De vann förvisso mot Wolfsburg nu i helgen, men utgångsettan går ändå till hemmalaget.

AIK – FC Nordsjälland 1

På bortaplan föll AIK med ett mål mot noll. Att de inte lyckades få in ett viktigt bortamål gör att de nu är tvingade att vinna med två mål för att säkra avancemang. Skulle FC Nordsjälland få in en pinne är Gnaget tvingade att göra tre framåt. Vi ger utgångsettan till AIK, krysset känns också troligt.

BK Häcken – RB Leipzig 2

BK Häcken åkte på storstryk med fyra mål mot noll i den första matchen. De har de ingen chans att komma tillbaka från, mot ett av de bästa lagen i Tyskland. Hisingslaget skapade i princip inget det första mötet och denna matchen lär inte bli annorlunda. Tvåan är trolig.

FC Metalurh Mariupi – Djurgården 2

I Allsvenskan har DIF spelat ganska oinspirerat den sista tiden. De kryssade mot Giffarna Sundsvall i helgen. Nu står FC Metalurh Mariupi för motståndet, ett arbete de normalt skall klara av. Vi ger Stockholmslaget tipset.

Burnley – Aberdeen 1

Den första matchen slutade med lika resultat, trots att Burnley var klar favorit. Nu väntar spel på hemmaplan för Premier League laget, där spel i den internationella cupen är bra erfarenhet. De lär spela inspirerat inför en taggad hemmapublik och får tipset.

Helsingborgs IF – Norrby IF 1

HIF har fått rutinerat tillskott i form av Andreas Granqvist. Det märktes i bortamötet mot J Södra som de vann med betryggande siffrorna tre – ett. De kommer till detta möte med gott självförtroende. Det bör betyda en svår uppgift för Norrby IF, som inte spelar på toppen av sin kapacitet för tillfället.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!