Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset matchförslag 23 december 2018

Den här gången är det matcher från hela kontinenten som gäller vårt Europatipset matchförslag 23 december 2018. Den italienska andraligan Serie B erbjuder bra spikförslag den här omgången, som har en jackpott på lite drygt sex miljoner kronor extra som kryddar utdelningen.

Match 1: Everton – Tottenham 2

Senast gjorde Everton en stabil insats mot giganterna Man City, en match de dock gick tomhänta ifrån. Utjämnade resultatet mot Watford i slutet av matchen och skall inte räkna bort här. Tottenham slog ut Arsenal i cupen och med Harry Kane på topp måste de ändå ses som favoriter här.

Match 2: Aston Villa – Leeds 2

Det här är två heta lag. Villa har inte åkt på en nollpoängare på sju matcher och för Leeds är den siffran fem. Jämnstarka trupper trots att Grealish och Taylor saknas för Aston Villa. Leeds stod för den kanske bästa matchen senast mot Bolton. Utgångstvåan bör garderas.

Match 3: CD Leganes – Sevilla 2

Det var starkt av CD Leganes att kryssa mot Celta trots att de jagade boll mest hela matchen. Har inte förlorat på sex omgångar vilket ger mersmak. Sevilla spelar både i ligan och Europa League där de stått för bra resultat. Tvåan bör garderas.

Match 4: Rayo Vallecano – Levante X

Vallecano spelar bra hemma där de haft mycket positiva resultat mot dagens motstånd. Har ändå bara bärgat en trepoängare med hemmapubliken i ryggen den här säsongen. Levante fick en tuff resa mot Barcelona senast, men det var väntat. Kryss?

Match 5: Augsburg – Wolfsburg 2

Det går långt ifrån bra för Augsburg, som trots allt kryssat de två senaste omgångarna. Finnbogason är tillbaka efter skada men inte i full form. Wolfsburg går fram som tåget med sexton imponerande poäng på åtta matcher. De får vårt fulla förtroende.

Match 6: Hoffenheim – Mainz 1

Hoffenheim har inte förlorat på nio omgångar vilket är riktigt bra statistik. Har dock få trepoängare det sista med fem lika resultat på rad. Mainz spelar också bra men på bortaplan får de inte vårt tips. Etta.

Match 7: Benfica – Braga 1

Den här matchen bör Benfica kunna ta hem, trots att bägge lagen spela fin fotboll just nu. Braga har bara förlorat en gång den här säsongen och Sousa verkar het. Saknar Claudemir och Xadas. Vi utgår från etta men garderar tidigt.

Match 8: Guimaraes – Sporting Lissabon 2

Åtta segrar på de tio senaste är ett bra resultat för Sporting. Lägg till att med cupmatcher och Europaspel är sviten tio raka utan nederlag. Mittbacken Coates ser ut att saknas. En svår bortamatch då Guimaraes också håller en stark formkurva. Vi tror att X2 räcker.

Match 9: Porto – Rio Ave 1

Defensivt är Porto extremt starka och de bjuder på målchanser. Rio Ave ligger i topppen av tabellen men är ändå det klart sämre laget här. Intakta trupper från bägge håll. Målgaranti men vi utgår från ettan.

Match 10: Galatasaray – Sivasspor 1

Galatasaray är ett storlag som vi har som favoriter. Men det är ingen självklar match. Sivasspor är starka just nu och har exempelvis inte släppt in ett enda mål de tre senaste matcherna. Det inkluderar en tuff match mot seriens ledare. Ettan garderas.

Match 11: Lecce – Padova 1

Lecce kommer från en förlust mot tufft motstånd vi inte lägger så mycket värde vid. Anmärkningsvärt är att de har bättre statistik borta än hemma den här säsongen. Nu står de inför en tacksam uppgift och då spikar vi ettan.

Match 12: Venezia – Cosenza 1

Tre vinster hemma på rad för Venezia ger mersmak. Nätar ofta. Granskar man lagen är det tveklöst Cosenza som drar det kortaste strået. De har bara gjort fyra mål på resande fot hela säsongen. En klar etta.

Match 13: Spezia Calcio – Palermo 2

Förvisso är Spezia Calcio klart starkare hemma än på bortaplan. Nu möter de dock Palermo som håller högre klass. De tappar sällan poäng och har exempelvis fyra trepoängare på raken på resande fot. Här kommer den femte.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!