Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Europatipset matchanalys 26 december 2018

Det är dags för viktiga matcher i England detta Europatipset matchanalys 26 december 2018. Annandagen jul är en traditionsbunden dag i den brittiska fotbollen. Kupongen görs mer värdefull av en 10 miljoner kronor jackpott.

Expertförslag 1: Manchester United – Huddersfield 1

Det har sett bättre ut efter att Solkjaer tagit över tränarrollen i Man United. Den fina prestationen mot Cardiff gav mersmak. Speciellt med tanke på att det var på resande fot. Nu är det första matchen på hemmaplan för laget. Klar etta med andra ord.

Expertförslag 2: Leicester – Manchester City 2

Manchester City dominerade matchbilden fullständigt mot Crystal Palace men förlorade ändå i en av de största skrällarna den här säsongen. Leicester stod för ännu en när de motade tillbaka Chelsea och gav de en av få förluster den här säsongen. Det upprepas inte nu.

Expertförslag 3: Liverpool – Newcastle 1

Just nu spelar Liverpool riktigt bra vilket syns i tabellraden. De har bara slppt in sju mål under hela säsongen vilket är anmärkningsvärt för det anfallsglada laget. Newcastle har inte manskap att kunna hota the Reds.

Expertförslag 4: Tottenham – Bournemouth 1

Senast krossade Tottenham hemmalaget Everton med sex mål mot två, där flera av stjärnorna stod för fina insatser. Bournemouth vann förvisso en viktig match mot Brighton vilket gav fina besked, men det räcker inte här tyvärr. Enkel etta.

Expertförslag 5: Burnley – Everton 2

Det går inte att placera Everton i ett fack detta året. Truppen är talangfull men det visar sig inte i spel särskilt ofta. Burnley har det kämpigt och främst defensivt håller de inte måttet. Det här skall Everton ta hem normalt, men vi vågar inte lita på de fullt ut och garderar tidigt.

Expertförslag 6: Brighton – Arsenal 2

Arsenal åkte ur cupen nyligen men knep en viktig trepoängare mot Burnley därefter vilket var ett steg i rätt riktning. Burnley har tre nollpoängare i rad och här kommer troligtvis den fjärde, laget har inte tillräckligt med talang för att kunna hota på allvar.

Expertförslag 7: Crystal Palace – Cardiff 1

Crystal Palace chockade alla med sin vinst över Man City senast. Cardiff å sin sida fick en obekväm resa av ett nytänt Manchester United. Det betyder inte att den här matchen är enkel att tippa. Vi utgår trots allt från etta.

Expertförslag 8: Watford – Chelsea 2

Det här är ett derby. Watford har riktigt bra form och slog West Ham bekvämt senast. Chelsea ser något tröttkörda ut efter ett ett tufft spelschema, men tveksamt att det spelar så stor roll. Vi tar med krysset men utgår från tvåa.

Expertförslag 9: Birmingham – Stoke X

De här två lagen är jämna. Bägge spelar bra fotboll just nu och det är svårt att hitta en klar favorit. De ligger nära varandra i tabellen och har likartade lag om man granskar trupperna på papper. Utöver det spelar de ofta lika. Vi börjar med kryss.

Expertförslag 10: Leeds – Blackburn 1

Senast låg Leeds under med två mål mot Aston Villa, en match de slutligen vann med hjälp av ett mål av backen Pontus Jansson. Det var den sjätte trepoängaren i rad för laget och vi tippar att här kommer den sjunde. Kan garderas.

Expertförslag 11: Norwich – Nottingham 1

På bortaplan besegrade Norwich starka Blackburn vilket var den sjätte segern på åtta matcher. Forest spelar också bra och har en kvalitativ trupp vi inte räknar bort på förhand, även om de inte är lika formstarka just nu. Etta.

Expertförslag 12: Swansea – Aston Villa 2

Det ville sig inte för Swansea när de mötte Hull senast, men utöver det har formen varit stark det senaste. Aston Villa fick vika sig mot Leeds trots att de ledde matchen med två mål. Räkna med att de vill ha revansch här, frågan är om det räcker. Vi tippar tvåan men garderar.

Expertförslag 13: Sheffield United – Derby 1

Två jämnstarka lag som kan mycket sina bästa stunder. United dominerade matchbilden mot Ipswich, men var inte effektiva i sina målchanser. United är starka hemma och de får vårt tips, även om vi inte räknar ut Derby på förhand.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!